fbpx
59   91
101   508
137   438
95   157
60   114

Shoplog Den Bosch

Shoplog Den Bosch

Vorige week vrijdag ging ik samen met mijn moeder een dagje naar Den Bosch! Natuurlijk heb ik het een en ander geshopt en wat precies laat ik je zien in dit artikel! Ben jij dus benieuwd naar mijn aankoopjes? Lees dan dit artikel, mijn Shoplog Den Bosch.

Shoplog Den Bosch

Hunkemöller

Een tijd terug verscheen er op mijn blog een artikel over Hunkemöller Lingerie. Hier vertelde ik al dat ik eigenlijk altijd lingerie draag van de Hunkemöller. Ik was wel weer toe aan nieuwe slipjes dus ik liep in Den Bosch als eerste de Hunkemöller binnen. Hier kocht ik 7 slips voor €25,99!

Shoplog Den Bosch

Only

Vervolgens ging ik naar binnen bij Only. Ik moet zeggen dat ik hier niet echt veel slaag maar ik kwam wel een leuk topje tegen. Hij is eigenlijk vrij simpel. Hij is qua kleur een beetje mosterdgeel-achtig, heeft spaghettibandjes maar sluit iets hoger. Het topje valt heel erg leuk en zit super lekker. Een prima koopje voor €15,-

Shoplog Den Bosch

Shoplog Den Bosch

Etos

We liepen Etos binnen omdat mijn moeder op zoek was naar een goede gezichtscrème. Tijdens de Etos Kick Off Meeting heb ik veel geleerd over de nieuwe Skincare van Etos en ik raadde haar de nieuwe Etos Phyto Lijn aan. Een lijn die speciaal is voor de vrouw van 40+ die behoefte heeft aan extra versteviging en hydratatie. Ze kocht van deze lijn de oogcrème en de nachtcrème en ik ben heel benieuwd hoe deze producten haar gaan bevallen. Ik scoorde een setje Silky Wimpers van Beautygloss.

Daarnaast kochten we ook de Eye & Lip Make-Up Remover Cleasing Oil en twee verschillende shower creams. Een shower cream in Cocos en een in Milk & Honey. Hier ben ik ook erg benieuwd naar.

Shoplog Den Bosch

Dungelman

Ik had heel eerlijk gezegd nog nooit van deze winkel gehoord. Het is een schoenenwinkel en wij besloten hier eens te gaan rond kijken. Al snel kwam ik deze super leuke slippers tegen van Tommy Hilfiger. Tsja.. ik kon ze niet laten staan!

Shoplog Den Bosch

LUSH

Bij LUSH rondneuzen blijft heerlijk. Ik was eigenlijk vooral op zoek naar een leuk product om over te schrijven en zei dat ook tegen mijn moeder in de winkel. Een verkoper pikte dit op en vroeg eigenlijk vrijwel direct: “Heb je een blog?”. We raakte aan de praat en hij heeft ons echt heel goed geholpen. Bij allerlei producten uitleg gegeven en ik heb van hem de 9 t0 5 reinigingslotion gekregen. “Voor je blog” zei hij, hoe leuk! Ik kocht hiernaast nog LUSH Lemony Flutter. Dit is mijn holy grail en hij was op dus ik moest (met spoed!) een nieuwe hebben. En de Lava Lamp Bath Bomb! Lush Lemony Flutter heb ik al gereviewed maar van de andere twee producten komen binnenkort zeker reviews online.

Shoplog Den Bosch

Zo.. Dit was mijn Shoplog Den Bosch! In totaal dus 7 slips, 1 topje, producten van Etos en LUSH en slippers van Tommy Hilfiger.Valt nog best mee toch

Wat vind jij van mijn Shoplog Den Bosch? Welk item vind je het leukst? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

17 Reacties

 1. 8 augustus 2016 / 09:09

  Die sandaaltjes zijn echt heel leuk!! En wat lief de verkoper van Lush! Ben benieuwd naar de review.

 2. 6 augustus 2016 / 19:29

  Die top van de Only, wat een gave herfst kleur zeg!

  Liefs x

 3. 6 augustus 2016 / 11:05

  Iedere keer als ik sandaaltjes zie denk ik: ‘shit, ik moet ook nog steeds nieuwe hebben!’ En supermooi, die okergele top!

 4. 5 augustus 2016 / 15:55

  Leuke items zitten er tussen! 🙂

 5. 4 augustus 2016 / 19:51

  Wat een gave slippers/sandalen van Tommy! Ik koop trouwens ook mijn lingerie graag bij de Hunkemoller, vind ze zo fijn.

 6. 4 augustus 2016 / 18:39

  Leuke aankopen. Ahhh je hebt meteen die eye & lip remover aangeschaft, ik ben er erg nieuwsgierig naar geworden door de kick-off vorige week! Leuke slippers en mooie kleur heeft je nieuwe top. Hoe lief dat je in de Lush nog een product mee hebt gekregen, op naar de review :-)!

 7. 4 augustus 2016 / 17:36

  wat een leuke dingen heb je gescoord! k ben erg beniewd naar de producten van de Etos en ik ben verliefd op je shirtje. wat een beauty!

 8. 4 augustus 2016 / 15:57

  Leuke items heb je gekocht! ik moet nodig naar de hunkemöller voor nieuw ondergoed.

 9. 4 augustus 2016 / 15:26

  Nais! Ik vind die top prachtig, mooie kleur is het.

 10. 4 augustus 2016 / 15:07

  Wat is die top mooi, ik houd echt van die kleur!

 11. 4 augustus 2016 / 12:40

  Oeh, jij bent zo te zien goed geslaagd! Leuk! Lush is zo’n fijn merk he 🙂

 12. 4 augustus 2016 / 12:13

  Oooh zo fijn geshopt! Ik heb nu ook zin om te gaan 😛 Lekkere spulletjes van Lush en bji Etos kan je ook altijd wel wat leuks vinden 🙂

 13. 4 augustus 2016 / 12:03

  wat heb je lekker veel gekocht en oeh wat van lush, ik ben benieuwd naar een review. Ik wil van lush denk ikdie shampoo bar proberen! die ziet er zo goed uit!

 14. 4 augustus 2016 / 11:30

  Wat een leuke aankopen! Die make-up remover van Etos gebruik ik ook altijd. Jammer dat ze nu ineens een draaidop hebben in plaats van een klikdop haha, dat werkte zoveel makkelijk.

 15. 4 augustus 2016 / 11:19

  Heel leuk! Vooral de slippers vind ik erg mooi!

 16. 4 augustus 2016 / 08:37

  Oh wat een leuke dingen! Vooral benieuwd naar alles van Lush 🙂