fbpx
92   167
49   181
31   69
68   138
25   273

Hunkemöller Lingerie

Hunkemöller Lingerie
Goede Lingerie vinden, het is moeilijker dan je denkt. Op mijn blog heb ik het nog niet eerder over Lingerie gehad, maar daar komt vandaag verandering in. Ik draag altijd Hunkemöller Lingerie en vandaag vertel ik hier meer over!

 Hunkemöller Lingerie

Een tijd terug ging ik mijn lingerielade uitzoeken en ik kwam tot de volgende conclusie… Ik heb 1 BH van Victoria’s Secret en al mijn andere BH’s zijn van de Hunkemöller. Als ik een nieuwe nodig heb ga ik gewoon naar de Hunkemöller en ik slaag altijd, waardoor ik ook eigenlijk niet meer verder kijk.

Ik kan mooie lingerie absoluut waarderen, maar als ik heel eerlijk ben kies ik in de praktijk toch snel voor comfort. Geef toe, er is altijd een BH die net wat beter zit dan die ander, toch? Persoonlijk ben ik erg fan van zwart en kant. Ik vind kleur zo af en toe ook wel leuk maar over het algemeen kies ik toch voor zwart. Of een gekleurde BH met zwarte bandjes zodat het bij outfits niet vloekt.

Er zijn ontzettend veel BH’s. Er zijn Push-Ups, Strapless, (niet-) voorgevormd, T-Shirt BH’s, BH’s zonder Beugel, Balcony BH’s etc. etc. etc. Pff.. wat is er veel keuze zeg. Hoe kies je nou de goede BH voor jouw figuur? Mijn advies is sowieso om je niet te schamen en je gewoon door een medewerker goed te laten opmeten. Zij kunnen je precies vertellen wat je cup is en wat voor soort BH het beste bij je lichaam past. Ik heb dit een aantal keer laten doen en je hebt er echt wat aan.

Ik draag het liefst een voorgevormde BH met een beugel. Wat mij betreft hoeft dit geen PushUp of Maximizer te zijn want ik ben gewoon blij met hoe mijn borsten zijn. Voorgevormd vind ik wel fijn en door de beugel heb je toch wat steun. Het liefst dus zwart, comfortabel en kant. Ik heb er namelijk echt een gigantische hekel aan als een BH niet lekker zit.

Qua slipjes doe ik altijd twee dingen. Sowieso bij een BH koop ik altijd één bijpassende slip. Daarnaast heeft Hunkemöller altijd leuke acties, zoals bijvoorbeeld 7 slips voor €25. Dat is echt geen geld toch? Een keer in de zoveel tijd haal ik nieuwe slipjes en bij de Hunkemöller hebben ze dan altijd zo’n handig rek waar al die slipjes aanhangen. Ik kies er dan gewoon random 7 uit in een S-je en dat is gewoon altijd top!

(Bron: Cosmopolitan)

Social Influencer Collection

Nog even een nieuwtje. Begin mei werd bekend dat Sylvie Meis zou stoppen als gezicht van Hunkemöller. Begin juni werd bekend dat haar ‘opvolgster’ Anna Nooshin is. Ik zet het expres tussen haakjes, want Anna gaat het niet precies hetzelfde doen als Sylvie. Er komt namelijk een Social Influencer Collection en Anna is hier het gezicht van. Hiernaast heeft ze ook meegeholpen met het ontwerpen van deze lijn. Ik vind Anna super tof en de lingerie ziet er fantastisch uit. Ik wil dan ook zeker iets uit deze collectie gaan scoren.

Even een heel ander onderwerp vandaag, maar ach, dat moet ook kunnen toch? 

Mijn favoriet is dus Hunkemöller Lingerie. Waar koop jij het liefst je lingerie? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

17 Reacties

 1. 29 juni 2016 / 16:10

  Ik koop m’n lingerie hier ook graag! Of bij de H&M, maar hier hebben ze wel mooie 🙂 Ik ben heel erg benieuwd naar de collectie van Anna!

 2. 28 juni 2016 / 21:52

  Hunkemoller heeft ontzettend veel mooie lingerie. Balconette BH’s vind ik vaak het mooist staan bij mij. Toevallig ga ik morgen naar de mega uitverkoop van hunkemoller in Amsterdam 🙂

 3. 28 juni 2016 / 15:39

  Ik ga altijd na de Hunkemoller. Mooie betaalbare lingerie die lekker zit! Ben heel benieuwd vind Anna Nooshin zo tof!

 4. 28 juni 2016 / 15:27

  Die Anna wat een pracht vrouw is het toch he! ik ga eens even rond neuzen

 5. 28 juni 2016 / 15:05

  Ik koop ook het liefst mijn lingerie bij Hunkemoller! En ik wist helemaal niet dat er een social influencer collection zou komen; ik ben reuze benieuwd. Anna is een ontzettend goede ‘opvolgster’ 🙂

 6. 28 juni 2016 / 11:44

  Hunkemoller heeft echt mooie lingerie! Echt wel een van mijn lievelings naast Victoria’s Secret etc. Wat tof dat Anna nu het gezicht wordt, ben erg benieuwd!

 7. 28 juni 2016 / 11:33

  Ik vind Hunkemoller ook echt een heel mooie en fijne winkel! Denk dat de helft van m’n collectie daar wel vandaan komt.

 8. 28 juni 2016 / 11:08

  Ik ben echt verrast door de setjes die Anna met Hunkemöller uit heeft gebracht! Of ze bij mijn figuur passen weet ik nog niet (ze heeft echt een killer body) maar mooi én exotisch zijn ze zeker!

 9. 28 juni 2016 / 10:17

  Super tof dat Anna het nieuwe gezicht is van Hunkemoller, ze is zo een mooie vrouw. Ben erg benieuwd naar de collectie!

 10. 28 juni 2016 / 10:01

  Ik ben echt heel erg benieuwd naar de collectie! Hopelijk duurt het niet lang meer. 🙂

 11. 28 juni 2016 / 09:56

  Hunkemoller vind ik ook echt fijn maar ik koop mijn lingerie het liefst bij Victoria’s Secret!

 12. 28 juni 2016 / 09:30

  Ik hou van de hunkemoller en al mijn lingerie komt daar ook vandaan.
  Ik slaag er altijd voor nieuwe lingerie en hou van de verschillende stijlen!
  Ik ben ook erg gek op kant. <3
  Liefs, Evelien

 13. 28 juni 2016 / 09:25

  Hunkemöller is zeker fijn. Ik heb ook een aantal bh’s van ze en ben erg tevreden.

 14. 28 juni 2016 / 08:52

  wat tof he van anna! Ik ben erg benieuwd!

 15. 28 juni 2016 / 08:46

  Anna is echt een mooie meid die zeker heel geschikt hiervoor is. Leuk weetje dat ze ook heeft geholpen bij de ontwerpen van de nieuwe lingerie- lijn.

 16. 28 juni 2016 / 06:51

  Hunkemöller is ook mijn favoriete lingeriewinkel. Nou vind ik af en toe de beha’s van H&M ook erg mooi en fijn zitten. Toch is zeker 3/4 in mijn kast van Hunkemöler haha :-)!