fbpx
73   151
45   175
30   67
68   137
25   272

Back to School Make-Up Look

De zomervakantie zit er alweer bijna op. Sommige delen van het land zijn inmiddels alweer met de school begonnen en hier in Brabant beginnen de scholen volgende week weer. Zelf zit ik niet meer op school maar toch leek het me leuk om een Back to School Make-Up Look te maken. Niet zomaar een look maar een mega budget look! Ben jij benieuwd naar deze look? Lees dan zeker verder.

Back to School Make-Up Look

Basis

Voor deze look moest ik ook even ‘back in time’. Als ik kijk naar mijn schoolverleden dan moet ik eigenlijk concluderen dat ik heel erg weinig make-up droeg. Deze look is dan ook gebaseerd op ‘hoe dat ik naar school zou gaan’. Ik heb een hele egale huid dus een beetje concealer onder de ogen om de look wat frisser te maken. Een poeder om de concealer te ‘setten’. De wenkbrauwen wat invullen en een gel erin zodat het de gehele dag blijft zitten en een basis op de oogleden voor de oogschaduw. 

Back to School Make-Up Look

Ogen

 • Makeup Revolution Death By Chocolate Palette
  • Break Me Up in de arcadeboog
  • Don’t Let Go op het bewegend ooglid
  • One More Bar als lijntje langs de wimperrand
  • Bring Down Angels in de binnenste ooghoek
 • Maxfactor Clump Defy Mascara 

Deze ooglook is echt mega makkelijk en subtiel. Een glanzende oogschaduw op het bewegend ooglid en een matte in de arcadeboog. Een donkerbruine kleur langs de wimperrand en een highlighter in de binnenste ooghoek. Ik deed dit zelf tijdens mijn schooltijd ‘weleens’, maar niet heel vaak. Meestal was ik veel te laat en moest ik al blij zijn als ik een beetje mascara kon opdoen, haha! 

Back to School Make-Up Look

Bronzer/Blush/Highlighter

In mijn tijd was contour en highlighter echt totaal niet aan de orde. Zo nu en dan deed ik weleens blush op. Dit was dan vaak een blush met een glansje. Dus een soort blush en highlighter in één. Sleek Rose Gold is wat mij betreft hier de perfecte blush voor. 

Back to School Make-Up Look

Lippen

 • Catrice Luminous Lips 150 Into The Maroon Lagoon

Lipstick droeg ik eigenlijk vrij weinig. Het was eigenlijk vooral een glossje en een subtiel kleurtje. Into The Maroon Lagoon is hier een mooi voorbeeld van. Een prachtige kleur en perfect voor everyday. 

Back to School Make-Up Look

Back to School Make-Up Look

Back to School Make-Up Look

Back to School Make-Up Look

Dit is mijn Back to School Make-Up Look. Ik heb bij deze look dus vooral gekeken naar mijn eigen schoolperiode. Wat ik toentertijd droeg en hoe ik dus verscheen op school. Tijdens mijn schoolperiode was ik eigenlijk helemaal geen make-up meisje. Ik droeg vrij weinig qua make-up en vond het allemaal wel prima. Ik rekte mijn tijd in bed zo lang uit dat ik uiteindelijk hooguit 3 minuten over hield. Vaak was het dus even snel concealer, mascara, wenkbrauwen en klaar. Een lippenstift had ik altijd wel in mijn tas dus dat kon onderweg nog, haha!

Wat vind je deze Back to School Make-Up Look? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

18 Reacties

 1. 25 augustus 2016 / 19:35

  Super mooie frisse look! Ook heel fijn dat je budget producten hebt gebruikt voor deze look! Super gedaan 🙂

 2. 25 augustus 2016 / 15:20

  Wauw wat een mooie look heb je gemaakt! In mn schooltijd droeg ik ook vrij weinig makeup.

 3. 25 augustus 2016 / 12:45

  Mooie look! Niet te opvallend, maar wel verzorgt. Erg mooi!

 4. Tamara
  25 augustus 2016 / 12:35

  Ik vind het zo jammer dat al je foto’s zo overbelicht zijn. Je haar valt helemaal weg in de witte achtergrond en ik ben dan toch bang dat de kleuren er in het echt anders uit zien.

  • 25 augustus 2016 / 12:38

   Hoi Tamara, bedankt voor je reactie. Ik snap wat je bedoelt maar dit is niet het geval. De kleuren komen zeker wel overeen. De randen zijn wat lichter bewerkt maar aan de rest van het licht (in mijn gezicht dus) is niets gedaan 😉

 5. 25 augustus 2016 / 11:08

  Wat een mooie look! En die choker die je aan hebt is ook onwijs mooi <3

 6. 25 augustus 2016 / 10:37

  Leuke look! 😉

 7. 25 augustus 2016 / 10:21

  Heel mooi gedaan! Ik vind het echt een look die ikzelf ook zou dragen. En helemaal in combinatie met je choker is het helemaal compleet!

 8. 25 augustus 2016 / 10:09

  Mooie frisse look Lindsey <3

 9. 25 augustus 2016 / 09:38

  Mooie look, niet te opvallend! Vind het oogschaduwpalettetje erg mooi!

 10. 25 augustus 2016 / 09:38

  Hele mooie look voor naar school! Dit zou ik zelf ook nog wel dragen, alleen ik heb bijna nooit tijd om zo’n hele oog-look te maken… oeps! Xx

 11. 25 augustus 2016 / 09:26

  Mooie basic look meis!

 12. 25 augustus 2016 / 09:05

  Echt een hele mooie, subtiele look! Perfect voor school!

 13. 25 augustus 2016 / 08:55

  Mooie look, netjes en niet te opvallend voor school 😀 ik vind het super!

 14. 25 augustus 2016 / 08:41

  Mooie look! Rosegold moet ik ook weer eens vaker erbij pakken

  • 25 augustus 2016 / 12:37

   Thanks Susan! Haha het is voor mij ook een reminder hoor, gebruik hem zelf ook te weinig!