fbpx
196   202
82   235
56   115
13   195
66   391

Yves Rocher Solaire Producten

Al heeft de zon zich nog niet zo heel veel laten zien.. zonnebrand blijft mega belangrijk. Vandaag review ik vier Yves Rocher Solaire Producten. Ben jij benieuwd hoe deze Yves Rocher Solaire Producten mij bevallen? Lees mee.

Yves Rocher Solaire Producten

In mijn gezicht verkleur ik niet mega snel. In het begin krijg ik vooral heel veel sproeten en na mijn ‘sproetenfase’ wordt mijn gezicht pas bruin. Op de rest van mijn lichaam verkleur ik wel erg snel en ik kan in de zomer dan ook echt heel bruin worden. Echt snel verbranden doe ik eigenlijk niet. Dit alles neemt natuurlijk niet weg dat ik mij niet insmeer. In tegendeel juist, want ik zie absoluut in dat dit super belangrijk is!

Yves Rocher Solaire Producten Yves Rocher Solaire Producten

Yves Rocher Tan Activator Beautifying Mist

Van de vijf Yves Rocher Solaire Producten die ik vandaag review vind ik deze zeker het bijzonderst. Dit is namelijk een soort product dat ik nog niet eerder heb gezien of geprobeerd.

Wilt u uw huid voorbereiden op de zon voor een stralend en langdurig goudbruin resultaat? Dan is de Tan Activator Beautifying Mist precies wat u nodig heeft. De huid wordt voorbereid op de zon en blijft langdurig en stralend goudbruin. Pluspunt: Deze lichte nevel brengt direct verfrissing.

Gebruiksaanwijzing: Schudden en ’s ochtends en ’s avonds aanbrengen op het lichaam of op de hand voor gebruik op het gezicht. Drie weken voor de eerste blootstelling aan de zon en de eerste week in de zon. Dit product biedt geen bescherming tegen de zon.

Werkt het? Ja! Gek genoeg wel. Ik ben echt mega sceptisch geweest over dit product. Toen ik het pakketje uitpakte en dit product zag dacht ik echt: “Yeah, sure..” Maar.. Het werkt! Ik heb echt, serieus, het idee dat mijn huid een stuk mooier, langer en intensiever bruin blijft. Zeker op mijn armen en buik.

Yves Rocher Solaire Producten Yves Rocher Solaire Producten

Yves Rocher Anti-Aging Gezichtsverzorging SPF 50

Yves Rocher zegt: De huid wordt goed beschermd tegen UVA- en UVB-straling en tegen tekenen van huidveroudering door de zon. De huid wordt gehydrateerd en voelt glad, soepel en stevig aan. De vloeibare anti-agingformule plakt niet en biedt effectieve bescherming tegen beschadigingen als gevolg van de zon en tegen pigmenten door blootstelling aan de zon.

Gezichtverzorging is heel belangrijk. Zelf heb ik altijd al een dagcrème en soms ook een foundation met SPF erin. Dit is normaal wel voldoende, zeker met het ‘Nederlandse weer’. Maar als ik echt op zomervakantie ben en de hele dag in de zon zit dan laat ik mijn dagcrème en foundation achterwege en gebruik ik altijd een goede SPF crème speciaal voor het gezicht. Deze van Yves Rocher is mij heel goed bevallen. SPF50 vind ik sowieso het fijnst. Deze gezichtsverzorging voelt niet vet aan, plakt niet, trekt goed in en beschermt goed!

Yves Rocher Solaire Producten Yves Rocher Solaire Producten

Yves Rocher Transparante Spray SPF30

Yves Rocher zegt: De huid wordt goed beschermd tegen UVA- en UVB-straling en zonnebrand. De huid wordt direct gehydrateerd, voelt soepel en zacht aan en ruikt lekker. Pluspunt: De transparante en lichte formule laat geen strepen achter en trekt meteen in.

Dit is meer een olieachtige zonnebrand. Precies in mijn straatje want zonnemelk is niet echt mijn ding. Het uitsmeren duurt eeuwen en je blijft al snel een witte waas houden. Niet echt waar je op zit te wachten. Deze transparante spray is echt ideaal. Hij laat inderdaad geen strepen achter en trekt snel in. SPF30 is prima voor mij en dat het een spray is vind ik ook top. Ik heb geen op- of aanmerkingen.

Yves Rocher Solaire Producten

Yves Rocher Solaire Producten

Yves Rocher After Sun

Als je de hele dag in de zon bent geweest, kan het absoluut niet kwaad om je in te smeren met after sun. Sterker nog, het is heel erg goed voor je huid. Volgens Yves Rocher wordt de huid intensief gehydrateerd en gekalmeerd en wordt hij hersteld van beschadigingen als gevolg van de zon en voelt weer soepel aan. Uw goudbruine huid straalt en blijft langer bruin. Pluspunt: Dankzij deze frisse en smeltende melk verfrist de huid direct en wordt het trekkerige gevoel verzacht.

Oh dit is echt een toppertje! Hij verfrist de huid echt heel erg goed. Ik breng mijn after sun altijd aan nadat ik heerlijk heb gedoucht en deze van Yves Rocher is zeker aan te raden. Een toppertje als je het mij vraagt.

Conclusie

Ik ben echt heel erg te spreken over deze Yves Rocher Solaire Producten. Er zit eigenlijk geen product tussen wat ik niet fijn vind. Ik neem ze dan ook absoluut mee op vakantie. Voordat ik ga gebruik ik de Tan Activator Beautifying Mist zodat mijn huid alvast wordt voorbereid. Op vakantie zelf gebruik ik dan de gezichtsverzorging, de transparante spray en s’avonds de aftersun. Een top routine als je het mij vraagt.

 • Prijslijst
  • Yves Rocher Tan Activator Beautifying Mist kost € 20,90
  • Yves Rocher Anti-Aging Gezichtsverzorging SPF50 kost € 27,90
  • Yves Rocher Transparante Spray SPF30 kost € 27,90
  • Yves Rocher Aftersun kost € 17,90
   • Gelukkig krijg je meestal -50% korting bij Yves Rocher!

Wat is jouw favoriete merk voor zonneproducten? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

16 Reacties

 1. 19 juli 2016 / 21:09

  Klinkt als heerlijke producten, ik ga ze eens uitproberen want ik ben fan van Yves rocher ๐Ÿ™‚
  X

 2. 19 juli 2016 / 16:09

  Dat ziet er goed uit! Maar โ‚ฌ27,50 voor een zonnebrandspray?! Zelfs met 50% korting is dat nog vrij prijzig…

 3. 19 juli 2016 / 10:01

  Ik baal zo dat het niet dierproefvrij is, anders gebruikte ik het nu nog steeds met plezier. Ik vind de verpakkingen ook altijd zo leuk!

 4. 19 juli 2016 / 05:14

  Ik hou van deze producten.

 5. 18 juli 2016 / 21:05

  Wat een mooie producten! Ze klinken erg goed, al zou ik als eerste gaan voor de Beautifying Mist

 6. 18 juli 2016 / 18:26

  Oh die spray factor 30 lijkt mij wel wat!

 7. 18 juli 2016 / 13:07

  Vind olieachtige zonnebrand altijd heel prettig. Ga je zo lekker van glimmen en glanzen ๐Ÿ˜‰ Die zou ik dus wel eens willen proberen!

 8. 18 juli 2016 / 12:53

  Dit lijken me fijne producten! Vooral de spf voor het gezicht!

 9. 18 juli 2016 / 12:47

  oeh dit lijken mij echt hele fijne producten! goed artikel thanks for sharing!

 10. 18 juli 2016 / 12:12

  De producten lijken me ook heel fijn! Ik ben het met je eens, de Tan Activator vind ik heel bijzonder! Ik zou die willen proberen ๐Ÿ™‚

 11. 18 juli 2016 / 11:40

  Wat een mooie lijn. Ik gebruik meestal een hoge factor van Clinique, maar dit klinkt ook goed. Even die kortingsactie in de gaten houden. ๐Ÿ™‚

 12. 18 juli 2016 / 10:38

  Wat fijn dat die gezichtsverzorging SPF50 heeft! Dat lijkt me echt een fijn product voor mijn gezicht ๐Ÿ™‚

 13. 18 juli 2016 / 09:52

  Zonnebrand is een pre! Ik gebruik ze nu van garnier, maar deze lijken mij ook erg prettig.
  Wat een fijne review & prachtige foto’s!
  Liefs, Evelien

 14. 18 juli 2016 / 09:50

  Zonnebrand is zeker belangrijk, net zoals alle andere producten die je beschermen tegen de zon. Vooral een spray vind ik fijn! Lijken me fijne producten ๐Ÿ™‚

 15. 18 juli 2016 / 09:16

  Spray en mist vind ik zo fijn! Gewoon jezelf helemaal onder sprayen ๐Ÿ˜› heerlijk. Lijkt me allemaal fijn spul!

 16. 18 juli 2016 / 06:40

  Alle producten klinken heel fijn in gebruik. Vooral naar het eerste product ben ik erg benieuwd :-)!