fbpx
84   158
47   178
30   68
68   137
25   272

On Life van Anna Nooshin

On Life van Anna Nooshin

De vlogs van Anna volg ik al heel erg lang. Dat zij bezig was met een nieuw boek wist ik dan ook al vrij snel. Haar eerste boek ‘On Top’ heb ik ook gelezen en ik wilde dol graag ‘On Life’ ook lezen. Dat heb ik gedaan en vandaag review ik On Life van Anna Nooshin.

On Life van Anna Nooshin On Life van Anna Nooshin On Life van Anna Nooshin

On Life van Anna Nooshin

Waar On Top een vrij groot boek met een hardcover is, is On Life een klein boekje met een paperback. Persoonlijk ben ik meer fan van hardcover boeken omdat het toch wat luxe uitstraalt. Al moet ik wel eerlijk zeggen dat On Life, door het formaat en de paperback, een stuk makkelijker leest.

Ik vind de foto op de kaft echt prachtig gekozen. Anna is een persoon dat heel graag zwart draagt maar dit fuchsia jurkje staat haar echt fantastisch. On Life is een boek dat, zoals op de kaft staat, gaat over Fashion, Beauty, Reizen, Vriendschap en de Liefde. Anna gaat in het boek in gesprek met inspirerende mensen die het dichts bij haar staan.

On Life van Anna Nooshin

Het boek is verdeeld in de volgende hoofdstukken:

 • Hoi
 • 1 Modegeheimen Ontrafeld
 • 2 Mijn BFF’s
 • 3 Toch maar wel een make-upmeisje
 • 4 Sukkel voor de liefde
 • 5 Alles over haar
 • 6 Doe mij de wereld maar
 • 7 Zusterliefde
 • 8 Mijn lievelingshoofdstuk

On Life is voornamelijk geschreven in een interviewstijl. Je leest letterlijk het gesprek dat Anna voert met de ander en dat leest lekker weg. Je hebt zelfs een beetje het idee dat je bij het gesprek aanwezig bent. In ieder hoofdstuk gaat Anna in gesprek met iemand anders en hierdoor wordt het boek heel divers.

Anna trapt in het boek af met het 2 mode-iconen, namelijk Nicole Huisman en Heleen Hulsmann. Anna voert met beide dames een leuk gesprek en ‘je eigen stijl ontwikkelen’ voert de boventoon. Daarnaast  heb je een stuk ‘Zo stel je de ultieme basisgarderobe samen’ en ‘Mijn tips om je eigen stijl te ontwikkelen’. Een hoofdstuk dat je echt inspiratie geeft en vol staat met super leuke tips.

On Life van Anna Nooshin

Naast deze twee mode-iconen komen ook Anna’s beste vriendinnen Mara en Marenne, haar vaste visagiste Amanda Rijff en haar haarstyliste Floor Keyne aan het woord. Maar ook haar vriend Danny, reisvriendinnnen Yara en Penny en haar zus en moeder worden niet overgeslagen.

Naast de gesprekken staat het boek vol met tips. Bijvoorbeeld ‘Mijn tips om te sparen voor je droomreis’, ‘Mijn haartips’ en ‘Mijn ultieme beautytips’. Allemaal heel erg leuk!

En.. dan heb ik het nog niet eens gehad over de foto’s in het boek. Het boek staat namelijk echt vol met prach-ti-ge foto’s. Zo vind je never-seen-before-polaroids en echt hele mooie portretten van Anna en haar loved ones. 

On Life van Anna Nooshin

On Life van Anna Nooshin

Ik vind Anna gewoon echt fantastisch.. Dit boek is dan ook absoluut geen must read als je niets met Anna hebt. Sommige stukken zijn een beetje van hetzelfde maar dat is niet gek. Het gaat over Anna en als haar loves ones allemaal iets anders zouden zeggen over haar dan zou dat natuurlijk vrij gek zijn. ‘On Top’ is wel een boek dat me meer het geïnspireerd dan ‘On Life’, maar ik vond ‘On Life’ zeker leuk om te lezen. Mijn favoriete hoofdstukken zijn de gesprekken met Mara en Marenne, Danny en Li.

On Life van Anna Nooshin kost €15,- en is o.a. te koop bij Bol.com.

Heb jij On Life van Anna Nooshin al gelezen? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

11 Reacties

 1. 17 juli 2016 / 13:43

  Leuk review! Zelf ben ik On top eerst nog aan het uitlezen voor ik in On life kan beginnen, maar ik kan niet wachten!
  Liefs,
  Yara

 2. 17 juli 2016 / 00:32

  On Top wil ik ook echt nog een keer lezen!

 3. 15 juli 2016 / 22:56

  Ik vond hem helaas niet zo, een beetje te veel van hetzelfde. On Top vond ik zelf wel heel erg goed 🙂

 4. 15 juli 2016 / 21:16

  Zo benieuwd naar dit boek! On Top vond ik al geweldig!

 5. 14 juli 2016 / 20:15

  Ik wil het boek ook nog lezen, al moet ik wel zeggen dat hij mij iets minder leuk lijkt dan On Top.

 6. 14 juli 2016 / 11:57

  Wat leuk dat je hierover een review schrijft! Ik had al super veel foto’s gezien op Instagram maar een echte review had ik nog niet gelezen. Ik denk dat ik dit boek wel ga halen, want hij lijkt me verschillend van de eerste. Wat fijn dat ze zoveel tips geeft trouwens, en ook leuk dat mensen uit haar leven ook aan het woord zijn. Lijkt me een top boek! 🙂

 7. 14 juli 2016 / 11:23

  Interesting! Ik vind haar wel echt een hele mooie meid en tof om te zien wat ze allemaal heeft bereikt.

 8. 14 juli 2016 / 09:26

  Lijkt mij een ontzettend mooi en inspirerend boek! <3

 9. 14 juli 2016 / 09:03

  Het lijkt me zo leuk om hier eens aan te beginnen. Heb ze al vaker zien liggen bij de boekhandel, maar moet ze toch nog echt eens meenemen! Leuk stukje Linds!

 10. 14 juli 2016 / 08:46

  Ik ben heel benieuwd naar on life, ben nu on top aan het lezen en neem on life mee op vakantie.
  Vind haar zo’n inspirerend persoon!

  Liefs, Evelien

 11. 14 juli 2016 / 07:02

  Dit lijkt mij een leuk boek om eens door te lezen! Maar haar eerste boek lijkt mij dan meer de moeite om aan te schaffen, omdat je ook aangeeft dat deze meer inspireerde.