fbpx
90   164
48   180
31   69
68   138
25   273

Mijn 3 favoriete zomergeuren

Mijn 3 favoriete zomergeuren

Hell yeah, summer has started! Dat vierde ik gisteren door op mijn blog De Zomer TAG in te vullen! Per seizoen draag ik hele andere geuren en vandaag deel ik mijn 3 favoriete zomergeuren. Ben jij benieuwd welke geuren ik het liefst draag in de zomer? Lees dan zeker verder.

Mijn 3 favoriete zomergeuren

Miss Dior Eau de Toilette

Miss Dior Eau de Toilette heb ik nog niet zo lang. Ik kreeg hem cadeau voor mijn verjaardag (5 april) van mijn broer en schoonzus. Ik kende toen de Eau de Parfum al wel maar de Eau de Toilette nog niet. Uiteindelijk ben ik erg blij dat ik de Eau de Toilette versie gekregen heb omdat deze geur naar mijn mening echt per-fect is voor de zomer. Hij heeft een heerlijke, frisse bloemengeur en is typisch een geur die ik graag draag tijdens de zomermaanden.

 • Topnoten: frisse, pittige bloedsinaasappelen
 • Hartnoten: Neroli uit Tunesië en Turkse, Bulgaarse Rozen
 • Basisnoten: patchouli uit Indonesië

Deze Miss Dior Eau de Toilette bevat 100 ml., kost € 101,70 en is o.a. te koop bij Douglas en Ici Paris XL.

Mijn 3 favoriete zomergeurenMijn 3 favoriete zomergeuren

Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh

Dit parfum is eigenlijk al een hele tijd een groot favoriet van mij. Afgelopen herfst en winter heb ik hem amper gedragen maar tijdens de zomer is deze Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh absoluut een favoriet. Het is een bloemige, fruitige geur en het flacon alleen al doet denken aan de zomer. Dit is echt een geur die ik gelijk opnieuw zou kopen als hij leeg is. Ik kan me namelijk niet voorstellen dat ik deze geur niet op mijn kaptafeltje heb! Gelukkig heb ik de grootste versie en kan ik nog wel een tijdje vooruit.

 • Topnoten: framboos, grapefruit, groene noten, peer
 • Hartnoten: appelbloesem, jasmijn, lychees, roos, viooltjes
 • Basisnoten: ceder, muskus, pruim

Deze Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh bevat 125ml., kost € 87,- en is o.a. te koop bij Douglas en Ici Paris XL.

Mijn 3 favoriete zomergeurenMijn 3 favoriete zomergeuren

L’Occitane Verbena Eau de Toilette

Deze L’Occitane Verbene Eau de Toilette ontving ik ter review. Toen ik hem voor het eerst opspoot dacht ik echt: ‘Wat is dit!’ Zo niet mijn ding.. De topnoten Sinaasappel en Citroen zijn namelijk in het begin wel heel erg aanwezig. Hij ruikt echt bijna naar een citronellakaars tegen de muggen, haha! Ik besloot de Eau de Toilette een tijdje op te houden en toen de topnoten wat waren vervlogen werd het echt een super frisse, citrus geur. Eentje die ik wel echt heel erg lekker vind en perfect voor de zomer. Beetje bij beetje ben ik de geur gaan waarderen en stiekem gebruik ik hem de laatste tijd eigenlijk heel erg vaak. Ik zorg gewoon dat ik de deur uit ga als de topnoten vervlogen zijn en dan is hij heerlijk!

 • Topnoten: sinaasappel, citroen
 • Hartnoten: verbena, petitgrain
 • Basisnoten: roos, geranium

Deze L’Occitane Verbena Eau de Toilette Limited Edition bevat 100 ml. en kost €48,- Hij is verkrijgbaar in de L’Occitane Boetieks en op www.loccitane.nl

Mijn 3 favoriete zomergeuren
Dit zijn Mijn 3 favoriete zomergeuren voor deze zomer. Drie, toch wel, totaal verschillende parfums die ergens ook weer overeenkomsten hebben. Begrijp jij hem nog? haha! Ze zijn in ieder geval alle drie erg fris en ergens bloemig of fruitig. Lichte ‘Eau de Toilettes’ die je een heerlijk zomers gevoel geven.

Wat is jouw favoriete zomerparfum? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

24 Reacties

 1. Suzanne
  23 juni 2016 / 14:31

  Mijn favoriete zomer parfum is bij uitstek de Lancaster Summer Splash uit 2013. Zoooo lekker tropisch geurtje, koop ook ieder jaar een nieuwe! Ik zal wel een van de weinige zijn maar ik vind Miss Dior echt niet lekker. Daisy is eigenlijk altijd wel goed, in elke variant.

 2. 22 juni 2016 / 19:10

  Hmmm, Miss Dior is zo lekker.. en inderdaad heel zomers! Die van Marc Jacobs staat ook nog hoog op m’n wishlist. Die van L’Occitane zou ik graag willen ruiken, de geur klinkt erg interessant!

 3. 22 juni 2016 / 17:05

  Ik wil zelf heel graag Miss Dior ook nog hebben!

 4. 22 juni 2016 / 16:50

  Die van Miss Dior lijkt me heel lekker!

 5. 22 juni 2016 / 15:25

  Ik vind de parfum van Marc Jacobs echt geweldig! Ik heb ‘m ook en ik heb ook nog de limited edition ‘Blush’ ervan. Die is ook echt heerlijk. Ze zijn beide m’n favoriet.

 6. 22 juni 2016 / 14:18

  Ik had bij de geur van L Óccitane precies hetzelfde. Na een tijdje ruikt ie erg lekker!

  • 22 juni 2016 / 22:46

   Jaa inderdaad, je moet gewoon echt even wachten!!

 7. 22 juni 2016 / 13:49

  Daisy eau so fresh is ook echt een zomer favoriet hier. Miss Dior vind ik heerlijk ruiken bij een ander, het is geurtje die niet zo goed bij mij past.

 8. 22 juni 2016 / 13:31

  Wat een fijne geuren, ik ben benieuwd naar de geur van Miss Dior 🙂
  X

 9. 22 juni 2016 / 11:37

  Wat grappig dat je het luchtje van l’occitane eerst helemaal niet lekker vond maar nu toch bent gaan waarderen! Ik heb gisteren Paradiso van Roberto Cavalli aangeschaft voor de zomer, ben er heel blij mee!

 10. 22 juni 2016 / 09:59

  Ik wil zelf nog een lekker zomers geurtje aanschaffen, en die van Miss Dior lijkt me heerlijk! <3

 11. 22 juni 2016 / 09:55

  Wat een fijne geuren! Ik zou Miss Dior ook nog eens heel graag willen bemachtigen, maar eerst even sparen haha!

  • 22 juni 2016 / 22:46

   Jaa hij is heerlijik maar niet heel goedkoop, haha 😉

 12. 22 juni 2016 / 09:17

  Wat heb je een heerlijke zomerse geuren in je bezit Lindsey! Vooral die van Marc Jacobs zijn bij mij erg favoriet in de zomer!

 13. 22 juni 2016 / 09:14

  Ah wij hebben dezelfde smaak!! Ik vind die alle drie heel fijn!

 14. 22 juni 2016 / 09:10

  Ze zien er ook zo schattig uit! En lijken me echt heerlijk ruiken 😀

 15. 22 juni 2016 / 08:56

  Wat een fijne geuren! Daisy is ook mijn favoriete zomergeur! (en favoriete zomerflacon trouwens!)

  • 22 juni 2016 / 22:45

   Jaa de geur en de flacon zijn beide fantastisch!

 16. 22 juni 2016 / 08:20

  Dit zijn inderdaad heerlijke geuren, al heb ik L’Occitane Verbena Eau de Toilette nog nooit in het echt geroken! Ik ben helemaal fan van Si van Giorgio Armani en Bright Crystal van Versace.

  • 22 juni 2016 / 22:45

   Ah Si van Armani vind ik ook heerlijk!

 17. 22 juni 2016 / 06:42

  De geur van L’ Occitane ken ik niet maar de andere geuren zijn heerlijk zo in de zomer. Zelf draag ik verschillende geuren graag in deze tijd van het jaar, waaronder An’na van AnnaYake :-).

  • 22 juni 2016 / 22:45

   Ah An’na van AnnaYake ken ik niet. De L’Occitane moet je echt een keer ruiken en 10 minuten wachten, haha! Dan is hij heerlijk!