fbpx
25   137
32   72
12   186
65   385
33   193

De Zomer TAG

De Zomer TAG

Al lijkt het qua weer niet zo.. Het is officieel ZOMER! Stiekem ben ik hier toch wel blij mee want de zomer is nou eenmaal mijn favoriete seizoen. Om dit te vieren vul ik vandaag De Zomer TAG in. Ben jij benieuwd op mijn antwoorden op de vragen van De Zomer TAG? Lees dan zeker verder!

De Zomer TAG

De Zomer TAG

Wat is het ultieme zomergevoel?
Dat is toch wel echt, lekker cliché, zon, zee en strand. Als ik op mijn vakantiebestemming aankom en daarna heerlijk mijn bikini aantrek en lekker op het strand ga liggen. Ja, dat is voor mij echt het ultieme zomergevoel.

Van welke zomerse temperaturen houd je?
Toch wel rond de 25 tot 30 graden! Ja, ik houd wel van een zonnetje en kan er gelukkig ook erg goed tegen. Kom maar op met die zon!

De Zomer TAG

Wat is je favoriete zomervakantie herinnering?
Pff.. ik heb zoveel leuke zomervakantie herinneringen. Wij hebben een superleuke vriendengroep en gingen ieder jaar op stapvakantie. We zijn in Alanya, Chersonissos, Albufeira, Mallorca etc. geweest en gingen dan iedere keer met ongeveer 14 man sterk. Zulke vakanties leveren gewoon sowieso fantastische herinneringen op die je je leven niet meer vergeet.

Thuis blijven of op vakantie gaan?
Sowieso op vakantie gaan! Voor mij is ‘vakantie’ geen vakantie zonder echt op vakantie te gaan. Op vakantie ben ik altijd zo relaxed. Niks moet, alles mag en even thuis helemaal vergeten. Ja, heerlijk!

Wat doet jou denken aan het woord zomer?
Zomer staat in mijn hoofd echt gelijk aan zon. Zonnige dagen waarop je lekker in een shortje en topje of jurkje kan lopen en gewoon lekker kan genieten. Zwemmen, terrasjes pikken, de nodige rosétjes drinken en heel de dag een zonnebril op. Kom maar door…

In de zomer maak je mij gelukkig met…
Vrije dagen, whaha! Jep, lekker vrij zijn van werk en genieten πŸ™‚

De Zomer TAG

Favoriete zomerse uitstapjes?
Festivals. Ja, wij houden wel van een feestje dus met een heerlijk festival maak je mij zeker blij. Buiten de vakantie om dan hè πŸ˜‰

In de zomer kan ik niet zonder…
Water, airco, ijs, zonnebrand, zonnebril, cocktails.. and the list goes on and on and on! Wat ik sowieso belangrijk vind is om me goed in te smeren. Ik kan goed tegen de zon en verbrand niet snel maar het blijft o-zo belangrijk. Daarnaast probeer ik altijd veel water te drinken en oh wat ben ik blij met de airco in mijn auto. Een ijsje, tsja minimaal 1 per dag moet kunnen! Die cocktails horen er gewoon bij op z’n tijd en die zonnebril is onmisbaar met die felle zon.

Beste zomerbestemming
Voor mij is er geen ultieme zomerbestemming. Althans, dan ben ik er nog niet geweest. Ik ben niet het type dat ieder jaar terug zal gaan naar dezelfde bestemming. Ik vind het namelijk juist superleuk om ieder jaar weer een nieuwe bestemming te ontdekken.

Het lekkerste zomerse gerecht?
Een heel fris gerecht, zoals bijvoorbeeld een koude pastasalade. Als ik namelijk ergens een hekel aan heb in de zomer dan is het wel warm eten, blegh. Op vlees van de barbecue na dan!

Wat zijn je zomer plannen?
Deze zomer ga ik, in september, samen met mijn vriend en twee andere vrienden op Roadtrip door West-Amerika. Wij zijn in totaal drie weken weg en starten in Los Angeles. We gaan daarna o.a. naar Palm Springs, de Grand Canyon, Antelope Canyon, Las Vegas, Death Valley, Yosemite Park, San Fransisco, Santa Monica etc. etc. Ik ben heeeel erg benieuwd en kan eerlijk gezegd niet wachten!!

Phoe! Dat waren de zomerse vragen weer! Vond jij De Zomer TAG nou zo leuk dat je hem ook wilt overnemen op je blog, dat mag natuurlijk altijd. Laat het wel even achter in de reacties, zodat ik ook jouw antwoorden op de vragen kan lezen! Dat is wel zo leuk toch?

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

16 Reacties

 1. 22 juni 2016 / 20:50

  Erg leuk om te lezen! Gaaf dat je naar Amerika gaat β™₯ xx

 2. 22 juni 2016 / 19:13

  Oh wat een heeeerlijke tag! Ik krijg er helemaal zomerkriebels van.

 3. 22 juni 2016 / 15:37

  Wat heb je deze TAG leuk ingevuld! Erg leuk die foto’s erbij. Het lijkt me echt geweldig om naar Amerika te gaan. Ga je ook reisverslagen ervan maken voor je blog? Het lijkt me zo leuk om die te lezen.

 4. 22 juni 2016 / 13:29

  Leuke tag, je hebt de tag leuk ingevuld! Ik verlang ook zo naar mijn verlof, oehh..warm eten tijdens de zomer eet ik ook niet zo graag :).
  X

 5. 21 juni 2016 / 21:08

  Leuk ingevuld Lindsey! Ik houd zelf echt van de zomer, misschien dat ik deze tag binnen kort ook wel ga invullen.

 6. 21 juni 2016 / 10:30

  Wat onwijs gaaf dat je een roadtrip door Amerika gaat maken zeg, super gaaf πŸ™‚ En ook leuk dat jullie telkens met zoveel vrienden op stap gingen, ik kan me dan zeker voorstellen dat dat altijd leuke vakanties zijn geweest

 7. 21 juni 2016 / 10:19

  Festivals vind ik ook zo leuk in de zomer! En van mij mag het ook wel lekker strand weer zijn! Leuke TAG, ik ga hem zeker van je overnemen, want ik krijg helemaal zin in de zomer door je leuke antwoorden. πŸ˜€

 8. 21 juni 2016 / 10:11

  Omg die roadtrip, zooo gaaf! Ik ga wachten op vakantie, want in NL vind ik dat er niet veel Γ©cht zomers weer is πŸ™

 9. 21 juni 2016 / 10:03

  Leuke antwoorden op deze tag. De zomer is ook één van mijn favoriete seizoenen. Gaaf dat je naar Amerika gaat zeg!

 10. 21 juni 2016 / 09:33

  Wat een leuke tag, de eerste keer dat ik hem tegen kom! Ik ben het met alles wat je zegt eens. Zon, zee, strand, festivals. Heerlijk!
  Misschien vu ik deze tag ook nog wel in op mijn blog!

 11. 21 juni 2016 / 09:29

  Leuk ingevuld! Wat leuk dat je altijd met een grote vriendengroep op vakantie ging, zo gezellig, leuke foto erbij!

 12. 21 juni 2016 / 09:08

  Wat een heerlijke tag. Ik ben dol op de zomer en word hier helemaal vrolijk van. En wat onwijs tof dat je in september naar Amerika gaat, alvast heel veel plezier gewenst <3

 13. 21 juni 2016 / 08:27

  Pastasalade, daar heb ik nu trek in en het is pas half 9 hahaha! Ik ben ook erg jaloers op het feit dat je gaat road trippen!

 14. 21 juni 2016 / 08:23

  Vrije dagen, festivals en een hoop zon. Ik herken alles wat je zei, haha! En wat gaaf dat je naar Amerika gaat, ik ben jaloers!

 15. 21 juni 2016 / 06:37

  Vrije dagen in de zomer, yes please haha :-)! Leuke tag vind ik dit, je hebt hem ook leuk ingevuld.