fbpx
68   453
122   416
93   152
58   110
279   837

MUA Eye Define Volume & Line Mascara

MUA Eye Define Volume & Line Mascara

In dit artikel review ik de MUA Eye Define Volume & Line Mascara. Dit is een kajal-liner en een mascara in één. Mega ideaal toch? Of het potlood en de mascara ook echt fijn zijn en goed werken, tsja, dat lees je natuurlijk in deze review!

MUA Eye Define Volume & Line Mascara MUA Eye Define Volume & Line Mascara

MUA Eye Define Volume & Line Mascara

De vormgeving van deze MUA Eye Define Volume & Line Mascara is wat mij betreft dik in orde. Sommige producten van MUA vind ik er nogal cheap uitzien maar dat is naar mijn mening met dit product niet het geval. Zwart met een witte test en weinig poespas, ik houd daar wel van. Op de voorkant vind je de productnaam en op de achterkant ook. Haha het dus wel duidelijk dat hij de MUA Eye Define Volume & Line Mascara heet. Verder vindt je op de achterkant ook de tekst: ‘2 in 1 for Ultra Voluminous Impact’ en dat deze mascara in de kleur ‘Black’ is.

MUA Eye Define Volume & Line Mascara MUA Eye Define Volume & Line Mascara

Ik dacht eerst: ‘Aan de ene kant de mascara, aan de andere kant de kajal-liner.. dat wordt knoeien!’ Maar dat valt gelukkig echt reuze mee. De kajal-liner kun je prima gebruiken als je de doorzichtige dop eraf haalt. Als je de mascara wilt gebruiken doe je de doorzichtige dop terug op de kajal-liner en haal je de mascara uit de huls. Zo kun je op beide manieren het product makkelijk gebruiken zonder dat je hoeft te prielen of je handen onder komen te zitten.

Kruivat over het product: Laat je ogen spreken met MUA Eye Define Volume & Line. Met de mascara en zachte kajal-liner in één creëer je extra veel volume.

MUA Eye Define Volume & Line Mascara

Hier zie je de kajal-liner op mijn arm. Zoals je ziet is deze liner echt mega gepigmenteerd en geeft hij zonder moeite een gitzwarte streep. Hij voelt alles behalve stroef aan en is juist erg creamy en glijdt gemakkelijk over mijn arm heen. De streep is wel vrij dik maar ik had, gezien de punt, ook niet anders verwacht.

MUA Eye Define Volume & Line Mascara

Dit is de volume mascara en dit soort borstels zie je heel vaak bij volume mascara’s. Het is een vrij dikke borstel met dicht op elkaar staande haartjes. Gelukkig zit er niet mega veel mascara in de borstel als je hem uit de huls haalt dus de mascara wordt goed gedoseerd. Tijd om de producten aan te brengen.

MUA Eye Define Volume & Line Mascara

Hier even stap voor stap wat ik heb gedaan. Op de twee bovenste foto’s zie je mijn wimpers zonder mascara. Op de twee foto’s daaronder zie je mijn bovenwimpers met één laagje mascara. Op de twee foto’s daaronder zie je mijn bovenwimpers met twee laagjes mascara en ik heb één laagje op mijn onderste wimpers aangebracht. Op de twee onderste foto’s heb ik zowel mijn boven- als onderste waterlijn zwart gemaakt met de kajal-liner.

MUA Eye Define Volume & Line Mascara

MUA Eye Define Volume & Line Mascara

Het resultaat van de mascara vind ik mooi. Hij maakt mijn wimpers lang, zwart en geeft ze volume. Precies wat ik zoek in een mascara. Mijn wimpers zijn van zichzelf al lang dus het is vooral belangrijk dat de mascara mijn wimpers goed spreid en ze niet transformeert in dikke spinnenpoten. Dat laatste is gelukkig met deze mascara helemaal niet het geval. Ik voel de mascara niet zitten en mijn wimpers blijven de hele dag mooi! Top!

De kajal-liner, tsja.. Verwacht hier niet van dat je er een mooie winged eyeliner mee kan maken want daar is hij gewoon echt veel te dik voor. Ook een dun lijntje op je ooglid gaat je niet lukken! Maar dat maakt deze kajal-liner absoluut niet onbruikbaar. Hij is namelijk perfect om mee te tightlinen. Je bovenste en onderste waterlijn zijn binnen no-time gitzwart en dat is echt top. Ik tightline bijna altijd en daar ga ik voortaan zeker deze kajal-liner voor gebruiken. De liner is mooi creamy en blijft de hele dag op z’n plek.

Deze MUA Eye Define Volume & Line Mascara kost €5,49 en is te koop bij het Kruidvat.

Tightline jij vaak? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

22 Reacties

 1. 11 mei 2016 / 21:34

  Wauw, wat een mooi resultaat met jou wimpers! Zelf zou ik het potlood niet gebruiken dus zal deze ook niet kopen helaas!

  • 14 mei 2016 / 09:56

   Dan zou ik hem inderdaad ook lekker laten liggen. Het potlood, tsja je kunt er inderdaad niet zo heel erg veel mee. Behalve tightlinen, dat doet hij erg goed.

 2. 11 mei 2016 / 21:12

  Ziet er goed uit, ik ga dit onthouden want je hebt mij nieuwsgierig gemaakt 🙂
  X

 3. 11 mei 2016 / 19:53

  Wat een mooi resultaat! Helaas heb ik geen Kruidvat in de buurt met een MUA collectie, als ik weer eens in Groningen shop zal ik zeker weer eens in het MUA schap kijken! xx

 4. 11 mei 2016 / 19:03

  Ik vind het er opzicht wel goed uitzien

 5. 11 mei 2016 / 18:51

  Wat een handig product! Je hebt me heel erg nieuwsgierig gemaakt naar de mascara. Hij is lekker betaalbaar en het resultaat vind ik heel erg mooi!

 6. 11 mei 2016 / 16:19

  Ziet er mooi uit! Ik denk dat ik het wel het proberen waard vind! ❤ ? xx Marjon

  • 14 mei 2016 / 09:55

   Sowieso leuk om altijd weer iets nieuws te proberen toch? Voor dit prijsje zeker 😉

 7. 11 mei 2016 / 11:56

  Een eyeliner en mascara in een, dat is pas handig! Ze zijn ook beide heel erg goed.Ja, ik ben hier echt heel erg geïnteresseerd in!
  Liefs,
  Elles

 8. 11 mei 2016 / 11:46

  Oeh die mascara lijkt me erg fijn!

 9. 11 mei 2016 / 10:52

  Wat een super leuk product. Lekker innovatief als je het mij vraagt! Ik vind het alleen zo jammer dat ze de dop van de kajal-liner doorzichtig hebben gemaakt. Dat geeft een product meteen zo’n goedkope uitstraling. Too bad! 🙁

 10. 11 mei 2016 / 09:50

  Ja, jammer die dat die liner zo dik is. Multifunctionele producten pakken eigenlijk zelden optimaal uit.

 11. 11 mei 2016 / 09:44

  Ik heb hem zelf ook, maar het resultaat bij jou vind ik veel mooier. Met het potlood kan ik jammer genoeg weinig tot niets.

  • 14 mei 2016 / 09:54

   Ik heb hele makkelijke wimpers dus dat scheelt misschien. Met het oogpotlood gaat tightlinen echt super, voor de rest kun je er inderdaad vrij weinig mee!

 12. 11 mei 2016 / 09:05

  De mascara vin ik ook er goed uitzien maar de kajal-liner zou ik zelf niet gebruiken.

 13. 11 mei 2016 / 08:26

  Wow het mascara gedeelte vind ik echt top!!

 14. 11 mei 2016 / 07:18

  Wat een prachtig resultaat weer. Wel heel handig 2 in 1! Ik ben erg benieuwd geworden.

 15. 11 mei 2016 / 06:33

  ik vind het resultaat van de mascara bij jou mooi. Ik kan echt helemaal niks met dit ‘ding’. Vooral de eyeliner vind ik een verschrikking.

  • 14 mei 2016 / 09:53

   Hahaha nee? Nja als eyeliner wordt het echt inderdaad 3x niks maar het tightlinen gaat echt goed! Al geprobeerd?