fbpx
17   48
9   37
272   802
27   67
32   78

Question And Answer #1

IMG_8212[1]Al een tijdje spookte het door mijn hoofd: ‘Wat nou als ik een Q&A doe?’ Uiteindelijk plaatste ik een oproep op Instagram. Ik doe genoeg leuke TAGS op mijn blog waarin ik antwoord geef op de vragen van de TAG. Een Question And Answer is juist leuk omdat ik dan antwoord geef op de vraag die jij hebt gesteld! Uit alle vragen heb ik er 5 uitgekozen, die ik uitgebreid ga beantwoorden. Ben jij benieuwd? Lees gezellig mee!

Question And Answer

 • @girlzz_talk vroeg: ‘Zou je ooit een YouTube Account beginnen?’
  • Goede vraag! Ik zou dit niet zomaar doen. Ik ben mijn blog begonnen omdat ik mijn passie voor schrijven en voor beauty met elkaar wilde combineren. YouTube is weer een hele andere tak van sport. Tegenwoordig lijkt het wel of iedere blog persé een YouTube Account moet hebben. Ik bewijs liever het tegendeel ๐Ÿ™‚

Too Faced Melted Berry

 • @lookingudrun vroeg: ‘Wat is de grootste beautymiskoop die je ooit hebt gedaan?’ 
  • Ik heb niet zo super veel beautymiskopen gedaan. Juist omdat ik altijd, voordat ik iets koop, vaak hele uitgebreide reviews lees. Zeker als het wat duurdere producten betreft. Één hele grote miskoop deed ik in de Sephora in Cannes, afgelopen Augustus. Ik kocht daar na heel veel reviews te hebben gelezen de Too Faced Melted Berry Liquified Long Wear Lipstick. Man, wat was ik hier blij mee. Totdat ik hem uiteindelijk ging gebruiken. Hij viel zo ontzettend tegen. Lees zeker even mijn review om precies te zien wat er mis is met deze lipstick!

Mijn Bobbi Brown Stash

 • @passionforblogs vroeg: ‘Wat is je favoriete Make-Up Merk?’
  • Bobbi Brown! Yess, I Love Bobbi! Inmiddels heb ik al een hele stash opgebouwd en ik kan er geen genoeg van krijgen. Waarom? Omdat ieder product van Bobbi Brown gewoon geweldig is. Hun foundations, concealers, blushes, lipsticks en shimmerbricks zijn allemaal even geweldig. De verpakkingen vind ik ook nog eens prachtig. Ja ik ben er helemaal fan van!

Question And Answer

 • @0.x.e.s.m.e.e.x.0 vroeg: ‘Liever nooit meer mascara dragen of liever nooit meer Bronzer/Highlighter/Blush?’ 
  • Hier heb ik even over na gedacht, maar uiteindelijk kan ik maar één antwoord geven: ‘Liever nooit meer mascara!’ Ik vind namelijk dat je met bronzer, highlighter en blush zoveel kan. Je hebt zoveel verschillende kleuren en finishes, dat ik daar ontzettend van kan genieten. Ik ben dol op blush en highlighter en met bronzer kun je je gezicht heel mooi contouren. Mascara kan ik makkelijk vervangen door valse wimpers, dus dat probleem is zo opgelost!

Question And Answer

 • @ninaworldx.nl vroeg: ‘Wat vind je leuker: Je website of je Instagram account?’
  • Oh ik vind het beide zoo leuk! Het allerleukste vind ik dan toch mijn website. Hier kan ik uitgebreide artikelen typen en echt mijn ei kwijt. Vind het op de een of andere manier ook zo lekker ontspannend werken. Instagram vind ik gewoon een prachtig middel om vooral mijn blog te ondersteunen. Het liefst heb ik het gewoon beide en kies ik niet! ๐Ÿ™‚

Meiden, bedankt voor het stellen van jullie vraag. Ik vond het heel erg leuk om hier antwoord op te geven. Hoop dat het leuk was om te lezen en dat ik binnenkort Question And Answer #2 kan gaan schrijven. Mocht je een vraag voor mij hebben, laat hem dan hier achter in de comments. Wie weet ga ik er dan antwoord op geven in mijn volgende Question And Answer! 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

16 Reacties

 1. 17 oktober 2015 / 17:24

  Wat een leuke vragen en antwoorden. Ik vind vooral jouw antwoord over het YouTube gebeuren erg leuk.

  Ik heb een vraagje: Als jij je haren een compleet ander kleurtje zou moeten geven voor welk kleurtje zou jij kiezen?

 2. 17 oktober 2015 / 16:21

  Leuk om je antwoorden te lezen. Ik heb (nog) niets van Bobbi Brown maar ben wel erg benieuwd naar de producten.

 3. 17 oktober 2015 / 15:46

  Welk product van Bobbi Brown is volgens jou echt een musthave?

 4. 17 oktober 2015 / 13:41

  Wat een leuke vragen en antwoorden! Ik heb nog niets van Bobbi Brown, maar het lijkt me echt een heel mooi merk!

 5. 16 oktober 2015 / 17:27

  Waaat, nooit meer mascara? Nee echt niet!
  Mijn wimpers zijn zรณ blond en dan lijk ik net ziek haha
  Bronzer en alles gebruik ik al niet dagelijks dus kan ik best zonder.
  Leuke vragen heb je gehad!

  • Lindsey Beljaars
   16 oktober 2015 / 19:55

   Hahaha! Japs, liever geen mascara meer. Mijn wimpers zijn van zichzelf niet heel blond dus ik zou dat prima kunnen oplossen met nepwimpers/wimperextensions en een eyeliner (tightlinen). Zo heb ik het toch allebei, hihi! ๐Ÿ˜‰

 6. 16 oktober 2015 / 16:14

  Wat gaaf dat je al deze vragen beantwoord hebt, ik vind je blog zo gaaf!

  • Lindsey Beljaars
   16 oktober 2015 / 19:56

   Ah wat lief Florentine, dankjewel x

 7. 16 oktober 2015 / 16:12

  Leuke vragen heb je gekregen!

 8. 16 oktober 2015 / 13:48

  Leuke vragen en antwoorden! Ik zou zelf denk ik kiezen voor nooit meer blush enzo, want ik ben toch wel gehecht aan mascara en blush gebruik ik pas sinds kort, hihi.

  • Lindsey Beljaars
   20 oktober 2015 / 13:30

   Jaa heb er ook echt wel even over zitten twijfelen hoor! Maar dacht, als ik nou met nepwimpers/wimperextensions en eyeliner werk, dan kan het allebei, haha!

 9. 16 oktober 2015 / 12:57

  Ik heb dus echt nog helemaal niets van Bobbi Brown in mijn stash en ik hoop dat daar heel snel verandering in gaat komen want ik hoor er zoveel goeds over!

  • Lindsey Beljaars
   16 oktober 2015 / 19:54

   Jaa ik ben er zo’n fan van, zeker van de artsticks en de shimmerbricks!

 10. 16 oktober 2015 / 08:26

  Leuke vragen heb je gekregen! Leuk om te lezen.

 11. 16 oktober 2015 / 06:32

  Leuke vragen heb je gekregen. Ik zou dus echt niet zonder mascara kunnen, want dan ziet het eruit of ik ziek ben ;-)!.. Maar van de andere kant, als ik blush enzo kan dragen en dan nepwimpers ga dragen, in de vorm van wimpers opvullen, dan is dat probleem ook weer opgelost ;-)!