fbpx
212   218
88   249
58   124
15   201
67   394

Londen Dag 2

Londen Dag 2

Na echt heer-lijk geslapen te hebben in ons hotel was het tijd voor dag 2. Je hebt gisteren in mijn Londen Dag 1 al kunnen lezen dat we de eerste dag heerlijk hebben geshopt. Benieuwd naar wat we allemaal in Londen Dag 2 hebben gedaan? Lees dan zeker verder!

Londen Dag 2

Londen Dag 2

Tijdens het shoppen op dag 1 konden we de Victoria Secret niet vinden. Eenmaal terug in ons hotel hadden we Wi-Fi dus hebben we gelijk opgezocht waar de VS-Store zat, op Bond Street! Het eerste wat we dan ook hebben gedaan op Dag 2 was linea recta naar de Victoria Secret toe. Wat een ge-wel-dig filiaal was dit zeg. Heel erg mooi! Hier zijn we met prachtige BH’s de paskamers in gedoken en zijn we zeker 2 uur heerlijk aan het passen geweest. We werden ook zo superlief geholpen door Samantha! Uiteindelijk liepen we met gevulde tassen naar buiten.

Londen Dag 2

Tegenover de Victoria Secret zit Fenwick. Hier hadden ze weer een prachtige beautyafdeling met een hele grote MA counter. Hier heb ik uitvoerig zitten testen. Ik was vooral benieuwd naar de nieuwe Retro Matte Lip Colors en heb dan ook bijna alle kleuren opgehad. Helaas vond ik ze toch erg droog en trokken ze enorm in de lijntjes. Ik heb er daarom ook geen één gekocht.

Londen Dag 2

Na het shoppen bij Victoria Secret en Fenwick was het lunchtijd. We namen een heerlijk, vettig (whaha!) broodje bij Subway. De Chicken Teriyaki en de Steak nog iets. Het was prima, zoals altijd bij Subway!

Londen Dag 2

Londen Dag 2

Londen Dag 2

Na het broodje bij de Subway hebben we de metro naar Covent Garden genomen. Covent Garden is echt zo leuk. Allemaal kleine boetiekjes en hele leuke merken. Hier hebben we heerlijk rondgekeken. Echt een aanrader!
Londen Dag 2

En vlakbij Covent Garden zit een Urban Decay store, hoe leuk? Tsja, en ook hier was het natuurlijk tijd om weer naar binnen te gaan, haha! Het was wel echt best een kleine store en ik vond de verkoopster niet heel vriendelijk. Ik heb dan ook uiteindelijk niets gekocht.

Londen Dag 2

Londen Dag 2

Londen dag

Vanuit Covent Garden gingen we naar de Tower Bridge. Onderweg kwamen we langs een Starbucks Reserve. Nog nooit van gehoord, maar het ziet er allemaal net wat chiquer uit dan de ‘normale’ starbucks. De bekers zijn bijvoorbeeld niet wit met groen, maar zwart met wit.

Eenmaal bij de Tower Bridge aankomen ging de zon al onder en was het een prachtige, oranje lucht. Hier hebben we hele leuke foto’s gemaakt!

Londen dag 2

Londen Dag 2

Na de Tower Bridge gingen we naar de Big Ben en Londen Eye. Hier aangekomen was het al erg donker geworden maar het was er wel echt prachtig. Vooral de Big Ben vond ik echt heel tof!

Londen dag 2

Londen Dag 2

Na ons bezoekje aan de Tower Bridge, Londen Eye en de Big Ben was het etenstijd. We zijn gaan eten bij Jamie’s Italian van Jamie Oliver. Oh jeetje, wat hebben we hier heerlijk gegeten zeg!

Als voorgerecht hadden we een heerlijk knoflookbroodje en zachte kaas/deeg nacho’s met een pittig sausje. Als hoofdgerecht had Brenda de Pasta Carbonara en ik een pasta met Garnalen. Als nagerecht een Fudge Brownie met vanille-ijs en gecarameliseerde popcorn. En een chocolade taartje met vloeibare praline in het midden en caramel ijs. Oh jeetje, echt alles was zo ongelofelijk lekker! Die toetjes waren echt de lekkerste die ik ooit heb gegeten.

Londen Dag 2

Londen Dag 2

Londen Dag 2

Londen Dag 2

Londen Dag 2

Londen dag 2

Na ons heerlijke etentje bij Jamie Oliver hebben we de metro naar Harrods gepakt. We hebben hier echt onze ogen uitgekeken. Wat een fantastisch warenhuis zeg. Alles zo mega luxe en die Egyptische trappen, echt prach-tig. In Harrods zat een Ladurée en daar hebben we natuurlijk even heerlijke macarons gekocht. We kozen de smaken Salted Caramel, Vanilla&White Chocolate, Green Apple, Rose Petal, Cassis Violetta en Strawberry Marshmallow.

Na Harrods gingen we terug naar onze hotelkamer. Hier namen we weer een heerlijke douche en hebben we daarna onze macarons opgesnoept onder het genot van een kopje thee. Over onze favorieten waren Brenda en ik het eens, Salted Caramel en Vanilla&White Chocolate.. Jep, die waren echt goddelijk!

Dit was Londen Dag 2. Ben jij benieuwd wat we op onze derde dag hebben gedaan? Dat artikel komt morgen online op mijn blog.

Wat is jouw favoriete stad in Europa? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

 

Delen:

17 Reacties

 1. 28 januari 2016 / 19:50

  Wat leuk! Ik ben alweer benieuwd naar het volgende verslag! 🙂

 2. 28 januari 2016 / 17:06

  Aah wat een heerlijke tweede dag hebben jullie gehad!

 3. 27 januari 2016 / 23:32

  Oooo wat een heerlijke foto’s! Ik wil ooook

 4. 27 januari 2016 / 21:39

  Leuk verslagje, mooie foto’s 🙂
  Omg Vicotria’s Secret zo mooie winkel ❤️
  X

 5. 27 januari 2016 / 16:35

  Wat leuk weer om te lezen. Gaaf zeg zo’n Urban Decay winkel maar wel vervelend van die medewerker zeg! Dat is dan wel weer heel erg jammer.

 6. 27 januari 2016 / 16:23

  Wat leuk weer.
  En al dat lekker eten.

 7. 27 januari 2016 / 15:43

  Aaah zo leuk weer, ik wil door jou echt weer naar London!

 8. 27 januari 2016 / 11:25

  Wat een fijn en uitgebreid verslag! Jullie hebben zo te zien echt genoten. Heb helemaal zin om zelf ook weer een keer naar Londen te gaan <3

 9. 27 januari 2016 / 10:26

  Woehoe victoria!! Wat een leuke 2e dag 🙂

 10. 27 januari 2016 / 10:04

  Wat geweldig! Urban Decay store, wauw. Die mag hier ook wel komen. De Victoria’s Secret ziet er zo mooi uit! En die macarons <3

 11. 27 januari 2016 / 09:17

  Je maakt me zowat jaloers joh! Wat heerlijk! Ik wil ook weer naar Londen 😉 Erg leuke foto’s hebben jullie gemaakt en die macarons, ik ben benieuwd naar dag 3! Xoxo

 12. Maxime
  27 januari 2016 / 08:53

  Wat een heerlijk artikel! Ik krijg spontaan trek in macarons bij het zien van jou mooie foto’s!

 13. 27 januari 2016 / 08:44

  Wat een mooie foto’s weer.. dat eten bij Jamie’s Italian ziet er zo goed uit :-)!

 14. 27 januari 2016 / 07:49

  Wat een prachtige foto’s!! Die macarons, de Victoria’s Secret en de Urban Decay.. Oke ik ben best wel een beetje jaloers. Ziet er uit als een gezellige dag Linds!

 15. 27 januari 2016 / 07:26

  Wat een geweldige dag! Ik ben jaloers dat je naar Victoria’s Secret bent gegaan, ik wil ook! Gelukkig kan ik hier in Frankrijk wel macarons scoren haha. Wat een prachtige foto trouwens met het zonondergang!