fbpx
58   90
100   507
136   437
95   157
60   114

My Everyday Make-Up Routine

My Everyday Make-Up Routine

Je hebt natuurlijk al zoveel make-up looks voorbij zien komen op mijn blog, maar hoe ziet nu mijn ‘alledaagse make-upje’ eruit? Wat draag ik als ik naar school ga of ga werken? Je leest het nu in My Everyday Make-Up Routine!

My Everyday Make-Up Routine

De Basis

Ik ben erg blij met mijn huid en gebruik dan ook absoluut niet iedere dag foundation. Alleen wat concealer onder mijn ogen voor een frisse look en I’m Ready To Go! Benieuwd hoe ik mijn wenkbrauwen doe? Kijk dan Mijn Wenkbrauw Routine

My Everyday Make-Up Routine

 • MAC x4 Palette
  • Naked Lunch op het bewegend ooglid en in de binneste ooghoek
  • Swiss Chocolate in de crease en de buitenste ooghoek
  • Woodwinked op de onderste wimperrand
 • Yves Rocher Sexy Pulp Mascara

Dit is echt de simpelste ooglook ooit, haha! Ik doe de matte Swiss Chocolate in mijn arcadeboog en Naked Lunch op het bewegend ooglid en in de binnenste ooghoek voor een fris glansje. 9 van de 10 keer doe ik Woodwinked op de onderste wimperrand omdat deze voor net wat meer warmte en glans zorgt. De Sexy Pulp Mascara van Yves Rocher is superfijn. Hij spreidt mijn wimpers mooi en geeft ze wat lengte. Perfect voor everyday. 

My Everyday Make-Up Routine

Bronzer/Blush/Highlighter

De perfecte combinatie als je het mij vraagt. NARS Laguna om lichtjes te shapen en het gezicht wat meer warmte te geven. De prachtige roze blush van Dr. Hauschka op de appeltjes van de wangen om het gezicht wat meer kleur te geven. De NARS Hot Sand Highlighter voor wat glans. Love It! 

My Everyday Make-Up Routine

Lippen

Deze lipstick is top! Hij geeft namelijk een mooi berry kleurtje maar is tegelijkertijd een lippenbalsem. Zo blijven je lippen dus de gehele dag mooi gehydrateerd. 

My Everyday Make-Up Routine

My Everyday Make-Up Routine

Dit is My Everyday Make-Up Routine! Lekker simpel als je het mij vraagt. Een simpele ooglook, een kleurtje en een glansje op de wangen en een hele fijne lipstick/lippenbalsem. Als ik op het werk ben of naar school ga draag ik dit het liefst!

Wat draag jij het liefst op een doordeweekse dag?

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

25 Reacties

 1. 6 maart 2016 / 21:58

  Hele mooie producten gebruik je!
  En het is een mooi look!

 2. 4 maart 2016 / 19:41

  Je gebruikt echt ongelofelijk mooie producten en wat is de uiteindelijke look ook mooi zeg!

 3. 3 maart 2016 / 12:02

  Vooral die lippenstift is helemaal mijn ding! Erg mooi 🙂

 4. 3 maart 2016 / 10:25

  Mooie simpele look geschikt voor elke dag ja! Lekker naturel en niet te uitbundig, goede lipstick om het af te maken. Mooie items ook! Die concealer wil ik ook!

 5. 2 maart 2016 / 21:58

  ik hou van simpele looks, je gebruikt mooie producten 🙂
  X

 6. 2 maart 2016 / 21:08

  Mooie producten gebruik je en je look vind ik er ook heel mooi uitzien! De collection concealer gebruik ik zelf ook ben heel blij dat ik een voorraadje heb meegenomen vanuit Londen haha.

 7. 2 maart 2016 / 20:49

  Oh die lipstick van Givenchy… Ik word er steeds meer verliefd op! Ik ben ook helemaal van de simpele look. Mijn bed is ook altijd zo lekker warm dat ik er ’s ochtends niet veel tijd aan wil besteden (A)

 8. 2 maart 2016 / 20:05

  Leuk om te zien welke producten je altijd gebruikt!

 9. 2 maart 2016 / 19:42

  Prachtige producten én een hele mooie subtiele look! Mijn everyday make-up routine bestaat ook uit zoiets, maar dan geen oogschaduw want daar heb ik vaak geen tijd voor, en een nude lippenstift in plaats van een kleurtje! Oh en ik draag wèl altijd foundation! 🙂

 10. 2 maart 2016 / 18:33

  Ik hou echt van deze look! Gewoon mooi neutraal, maar toch perfect! Ook je lipstick vind ik prachtig!

 11. 2 maart 2016 / 18:20

  Wat gebruik je een super mooie producten!
  De blush van dr. Hauscka vind ik ontzettend mooi <3
  leuk om eens te zien!

 12. 2 maart 2016 / 13:29

  Leuk om te zien,staat je goed! Die blush lijkt me zo mooi!

 13. 2 maart 2016 / 12:38

  Ik vind dit echt een heel leuk artikel! Vind het leuk om te lezen welke producten andere gebruiken. Je gebruikt echt hele mooie producten en je look is prachtig! Ik gebruik eigenlijk nooit foundation, mijn huid kan goed zonder en vind het zonde om het dan te gebruiken.

 14. 2 maart 2016 / 12:23

  erg leuk om te zien! fijne routine!

 15. 2 maart 2016 / 11:13

  Gave make up look! Super naturel maar toch glossy! Is de Catrice Lash& Brow gel een aanrader?

 16. 2 maart 2016 / 10:30

  Inderdaad heel simpel, maar dat maakt niet uit want het is wel super leuk! Die blush van Dr. Hauschka is echt super mooi!
  Liefs,
  Elles

 17. 2 maart 2016 / 09:59

  Misschien wel simpel, maar zeer geschikt voor everyday. Ik hou daar wel van 🙂 De laatste tijd gebruik ik meer producten dan voorheen, maar het effect is wel mooier. Zo gebruik ik nu ook concealer/camouflage en fixing spray. Zo fijn!

 18. 2 maart 2016 / 09:48

  Een hele mooie en frisse look! Leuk om te zien welke producten je gebruikt. Ik ben heel benieuwd naar die eyebrow-kit!

 19. 2 maart 2016 / 09:40

  Leuk om te zien welke make up producten jij dagelijks gebruikt! 🙂 Het liefst draag ik iedere dag een mooie verzorgde make up look die me er ‘wakker’ uit laat zien. Een beetje foundation, concealer op de rode plekjes, mijn wenkbrauwen strak bij getekend, een simpele ooglook met eyeliner! (want daar kan ik echt niet zonder) mascara en een beetje blush! Lijkt veel, is het misschien ook, maar na veel oefenen zit dit er binnen een kwartiertje op! 😉

 20. 2 maart 2016 / 09:34

  Mooie look en spulletjes, zo zie je er elke dag weer on point uit 😀

 21. 2 maart 2016 / 09:17

  Mooie look hoor ! En leuk om te zien hoe je budget combineert met duurdere merken

 22. 2 maart 2016 / 08:53

  Mooie look, fijne producten ook! De laatste tijd heb ik wat meer tijd voor mijn make-up en loop ik eigenlijk iedere dag met een complete look rond haha. Wat bij mij echt niet kan missen zijn concealer, blush en bronzer!

 23. 2 maart 2016 / 08:24

  Wat een mooie producten gebruik je. Ze staan je ook erg mooi, leuke look voor alledaags!

 24. 2 maart 2016 / 07:28

  Simpele, maar heel erg mooie look: precies wat ik mooi vind! Als ik naar buiten ga draag ik altijd foundation, met matterende poeder erbovenop. Dan wat blush, mascara en een donkere lipstick (omdat mijn ogen al zo neutraal zijn door de nude kleuren).

 25. 2 maart 2016 / 06:42

  Wat een mooie look. Ik draag meestal wat foundation of BB cream, of alleen dagcreme. Daarover wat matternde poeder, klein beetje bronzer om te shapen, blush highlighter, mascara en wat lipstick.