fbpx
84   158
47   178
30   68
68   137
25   272

LUSH Creamy Candy Bubble Bar

LUSH Creamy Candy Bubble Bar

Vandaag review ik de LUSH Creamy Candy Bubble Bar. Het is de tweede Bubble Bar van LUSH die ik review, de eerste was namelijk LUSH The Comforter Bubble Bar. Benieuwd wat ik van de LUSH Creamy Candy Bubble Bar vind? Lees mee!

LUSH Creamy Candy Bubble Bar

Laat ik beginnen met de looks van deze Bubble Bar. Wat is hij schattig, vindt je niet? Hij is knalroze met een geel bloemetje bovenop. Ik vind hem echt mega cute!

Dit is wat LUSH zegt over deze Bubble Bar: We gebruiken echte vanille, gemaakt van de stokjes van de tropische orchidee, om onze Creamy Candy Bath die heerlijk zoete geur te geven. Deze fantastische roze Bar, met een lief bloemetje, is ons meest donzige bad. In vergelijking tot onze andere bubble bars bevat Creamy Candy meer cacaoboter en amandelolie, waardoor hij nog zachter voor je huid is.

LUSH Creamy Candy Bubble Bar

Gebruiksaanwijzing:
Verkruimel onder stromend water als je zin hebt in iets zoets.

Zoet is deze Bubble Bar zeker. Het ruikt echt naar een mega zoete zuurstok met een vleugje bloem! Ik houd er wel van, heerlijk!

Ingrediënten:
Natrium Bicarbonaat (Sodium Bicarbonate), Sodium Laureth Sulfaat (Sodium Laureth Sulfate), Cacaoboter, fair trade biologische (Theobroma cacao), Lauryl betaïne (Lauryl Betaine), Maïsmeel (Zea mays), Parfum (Perfume), Amandelolie (Prunus dulcis), Fair Trade Vanille absolue (Vanilla planifolia), Citroenzuur (Citric Acid), Titaniumdioxide (Titanium Dioxide), Lauraat- 4 (Laureth 4), Alpha Isomethyl Ionone (Methyl Ionone), Kleurstof 45410 (Colour 45410), Kleurstof 14700 (Colour 14700), Kleurstof 17200 (Colour 17200), Bloemen, snoep (Candy Flowers)

LUSH Creamy Candy Bubble Bar

Tijd om deze heerlijke LUSH Creamy Candy Bubble Bar in bad te doen!! Ik heb hem niet in één keer in bad gegooid, maar hem eventjes onder de kraan gehouden. Zo’n 5 à 10 seconden. Het bad begon meteen ontzettend te schuimen en heel de badkamer begon sterk naar de Bubble Bar te ruiken. Het water kreeg verder geen kleurtje.

LUSH Creamy Candy Bubble Bar

Dit is wat er uiteindelijk over is gebleven van mijn LUSH Creamy Candy Bubble Bar. Het is dus echt niet nodig deze hele bubble bar in één keer in het water te gooien. Je kunt er prima een paar keer van doen. Dan nog heb je een heerlijk bad vol schuim. Na het bad voelt je huid heerlijk zacht aan, alsof er een laagje olie op je huid ligt. Heerlijk!

Deze LUSH Creamy Candy Bubble Bar (100gr.) is te koop voor €4,45 bij LUSH!

Wat is jouw favoriete Bubble Bar van LUSH?

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

14 Reacties

 1. 6 oktober 2015 / 14:44

  Deze heb ik nog nooit gebruikt, hij ziet er wel heel mooi uit! Ik breek ook vaak m’n bubble bars in tweeën of drieën zodat je er meerdere keren plezier van kunt hebben.

 2. 27 september 2015 / 12:31

  Superleuk! Ik baal er zo van dat wij geen bad meer hebben!

 3. 24 september 2015 / 22:25

  Ooo lijkt mij heerlijk, ziet er inderdaad super Cute uit 🙂
  X

 4. 24 september 2015 / 19:36

  Hij ziet er heerlijk uit! Even langs de Lush gaan om te ruiken hihi

  • Lindsey Beljaars
   25 september 2015 / 20:03

   Ah Leuk! Ben benieuwd wat je ervan gaat vinden!

 5. 24 september 2015 / 18:41

  Oeh lijkt me een heerlijk product, alleen jammer dat ik geen bad heb 🙂 !

 6. 24 september 2015 / 11:20

  ah tof dat je hem niet in 1 keer hebt gebruikt, hij ziet er wel heel nice uit!

 7. 24 september 2015 / 11:14

  Wauw ziet er super uit!! Zo heerlijk, lush. <3 liefs

 8. 24 september 2015 / 10:12

  Hmmm ik heb al veel te lang niets meer gekocht bij Lush, daar moet ik eens verandering in brengen! Zelf ben ik niet zo vaak in bad te vinden (ik douche liever), maar dit ziet er wel heel erg snoezig uit!

  • Lindsey Beljaars
   25 september 2015 / 20:03

   Hihi ik lig juist liever in bad dan dat ik onder de douche sta! Zeker als ik producten van LUSH heb, dat is genieten!

 9. 24 september 2015 / 08:59

  Wat een fijn product zeg! Ik heb nog nooit wat van Lush gebruikt en word elke keer lekker gemaakt haha. Beetje jammer dat hier geen Lush in de buurt is!

  • Lindsey Beljaars
   25 september 2015 / 20:02

   Dat is inderdaad jammer, al hebben ze ook een prima webshop hoor!

 10. 24 september 2015 / 08:32

  Slim om hem niet in één keert te gebruiken.. Daarvoor vind ik de bubble bars ook altijd wel aan de prijs! Fijn dat hij je zo goed is bevallen :-)!

  • Lindsey Beljaars
   25 september 2015 / 20:02

   Jaa precies en het is echt niet nodig! Je kunt er prima een paar keer mee doen 🙂