fbpx
0   7
11   33
23   55
60   271
41   87

Kruidvat Lip Lovies Lip Balm

Kruidvat Lip Lovies Lip Balm

Een aantal jaar geleden waren matte lipsticks helemaal on trend. Dat is op dit moment alles behalve het geval. Ik vind dit totaal niet erg want ik ben dol op glossy lipproducten. Het liefst voedende lipproducten en daarom vind ik getinte lip balms perfect. Kruidvat heeft deze ontwikkeld en noemt dit de Lip Lovies. In dit artikel deel ik mijn mening met je over de Kruidvat Lip Lovies Lip Balm. Benieuwd of dit een musthave is voor in jouw tas? Lees nu mee.

Kruidvat Lip Lovies Lip Balm

Kruidvat Lip Balm review

In een nudekleurige huls met doorzichtige dop vind je de Kruidvat Lip Lovies Lip Balm. Het is een typische Kruidvat verpakking. Al moet ik toegeven dat hij wat goedkoop en simpel oogt en aanvoelt. Ik heb deze Lip Lovies ontvangen in de kleur 010 wild rose. Al moet je misschien niet helemaal naar de kleur kijken want deze lip balm heeft iets bijzonders.

Het is namelijk een pH color lip balm. Dit wilt zeggen dat de lippenbalsem je natuurlijke lipkleur versterkt door te reageren op de pH-waarde van je lippen. Deze lip balm is dus bij iedereen anders van kleur. Oké, qua tint zal hetzelfde blijven maar de intensiteit van de kleur wordt dus bepaalt door de pH-waarde van je lippen. Tijd om hem aan te brengen!

Kruidvat Lip Lovies Lip Balm

Deze Kruidvat Lip Lovies Lip Balm brengt heel makkelijk en boterig aan en dekt heel egaal qua kleur. Op de lippen voelt hij heel zacht aan en je merkt direct dat hij heel voedend is. Deze glanzende lippenbalsem is verrijkt met hyaluronzuur en hij zorgt dus voor soepele, glanzende lippen. De kleur is een prachtige roze, mauve kleur. Wauw, ik vind hem echt prachtig.

Jep, helemaal blij met deze getinte lippenbalsem van Kruidvat. Als je het mij vraagt is deze Kruidvat Lip Lovies Lip Balm echt een musthave voor in je tas. In mijn tas zit hij in ieder geval sowieso!

Je koopt deze lippenbalsem voor € 4,79 bij Kruidvat. 

Gebruik jij weleens een getinte lip balm? 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’? 

Delen: