fbpx
92   167
49   181
31   69
68   138
25   273

ELF Foundation Serum Medium

https://lindseybeljaars.nl/2015/10/elf-foundation-serum-medium/

Een goede foundation vinden is voor sommigen al een hele opgave. Laat staan een budgetfoundation. Vandaag review ik de ELF Foundation Serum Medium. Is het een aanrader of alles behalve dat? Je leest het in dit artikel.

ELF Foundation Serum Medium

Allereerst wil ik EyesLipsFace een compliment geven voor de verpakking. Ik ben hier helemaal over te spreken. De foundation komt in een zwarte, plastic verpakking. Daarin vind je een plastic flacon inclusief pompje. Perfect voor een foundation omdat je dan heel erg makkelijk kunt doseren en het is hygiënisch!

ELF Foundation Serum Medium

Als je de flacon omdraait vind je aan de onderkant nog een stickertje met ‘medium’ erop. Wat je echter ook ziet is dat er een flink gat zit voordat het product echt begint. Uiteindelijk zit er dan ook maar 14ml. foundation in deze flacon. Iets wat ik eigenlijk best wel weinig vind. Zeker gezien de grootte van de flacon!

ELF Foundation Serum Medium

Op de achterkant zie je nog wat extra informatie. Zo staat er bijvoorbeeld duidelijk op dat hij verbranding van de zon tegengaat en dat je hem buiten gebruik van kinderen moet houden. Prima! Doen we!

Ingrediëntenlijst:
Active Ingredient: Zinc Oxide 13.8% Inactive Ingredients: Cyclopentasiloxane, Water (Aqua), Dimethicone, Silica, Isododecane, PEG-10 Dimethicone, Acrylates/Dimethicone Copolymer, PEG-9 Polydimethylsiloxyethyl Dimethicone, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Sodium Chloride, Quaternium-18 Bentonite, Dimethicone/PEG-10/15 Crosspolymer, Propylene Carbonate, Triethoxycaprylylsilane, Talc, Disodium EDTA, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Pentaethrityl Tetraisotearate, Paraffinum Liquidum (Mineral Oil), Disteardimonium Hectorite, Palmitoyl Tripeptide-1, Punica Granatum Seed oil, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Retinyl Palmitate (Va), Tocopheryl Acetate (Ve), Ascorbyl Palmitate (Vc), Lycium Barbarum Fruit Extract. MAY CONTAIN: Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499), Titanium Dioxide (CI 77891).

ELF Foundation Serum Medium

Dit is wat EyesLipsFace zelf zegt over het product: Zorgt voor een perfecte look, die mooi en natuurlijk oogt. Deze zijdeachtige formule smelt in de huid voor een stralende en jeugdig ogende basis. Hij minimaliseert de verschijning van poriën en fijne lijntjes. De UVA / UVB SPF 25 formule is ontworpen om de kleur en uitstraling van de huid te revitaliseren, zodat het lijkt alsof je geen make-up draagt. Doordrenkt met vitamine A, C, en E, druivenpitolie, granaatappel olie, en goji bessen om te herstellen, voeden en beschermen van de huid. Voor iets meer dekking, meng een beetje formule met de Flawless Foundation voor een gepersonaliseerd effect. Klinkt dat niet goed?

IMG_8023

Hier heb ik één pompje aangebracht op de rug van mijn hand. Qua kleur zit ik denk ik wel goed met de medium-variant. Mocht je een lichtere huid hebben dan heeft ELF ook nog Fair/Light in het assortiment zitten. Kleine kritische noot, 2 varianten vind ik wel een beetje matig. Dit hadden er wel meer mogen zijn!

Wat ik wel meteen merk is dat de substantie redelijk waterig is. Dit is een trend de laatste tijd in foundations en ik ben er persoonlijk erg over te spreken. Omdat je de foundation dan goed kunt opbouwen en het resultaat vaak erg natuurlijk is. Of dat met deze ELF Foundation Serum Medium ook is? We gaan het testen!

ELF Foundation Serum Medium

Aan de linkerkant zie je mijn gezicht zonder iets erop. Aan de rechterkant zie je mijn gezicht met de ELF Foundation Serum Medium. Zoals ik al dacht zit ik met de kleur inderdaad heel goed. Eigenlijk gewoon helemaal prima. De dekking vind ik ook mooi, erg subtiel. Ik heb hier één pompje gebruikt dus dat betekent dat de foundation ook nog erg zuinig in gebruik is. Ik vind de dekking zo namelijk al voldoende. Mooi natuurlijk en net wat egaler dan zonder foundation. Eigenlijk precies wat ik zoek. Inclusief SPF, iets wat altijd mooi meegenomen is!

ELF Foundation Serum Medium

Ja, eigenlijk ben ik best te spreken over deze ELF Foundation Serum Medium. Toch moet ik heel eerlijk zeggen dat ik hem voor de ‘EyesLipsFace-Begrippen’ best duur vind. Ik heb eerder een Tinted Moisturizer van ELF gereviewed en deze was 25ml. (bijna het dubbele!!) en kostte maar €4,- Afgezien van dat vind ik het een prima foundation met een fijne flacon en een goede substantie!

Deze ELF Foundation Serum Medium bevat 14ml. en kost €10,- Hij is te koop op de webshop van EyesLipsFace.

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

 

Delen:

16 Reacties

 1. 7 oktober 2015 / 17:16

  Staat je heel mooi! Ik denk dat ik alleen wat meer dekking nodig zou hebben, met al m’n pukkels enzo haha

 2. 6 oktober 2015 / 23:21

  Ik heb nog nooit producten van ELF besteld of geprobeerd, maar hoor er zeker goede verhalen over. Wat deze foundation betreft is ie inderdaad erg mooi! Hij oogt ook natuurlijk wat ik persoonlijk erg mooi vind, daarnaast is het echt de goede kleur voor je! X

  • Lindsey Beljaars
   7 oktober 2015 / 12:25

   Ik ben echt een fan van ELF. Goede producten voor een klein prijsje. De foundation geeft inderdaad een hele natuurlijke dekking, daar ben ik persoonlijk ook het meest fan van. ELF heeft vaak dagen dat ze gratis verzenden dus dan zou ik zeker je slag slaan!

 3. 6 oktober 2015 / 20:21

  Ziet echt heel erg goed uit, niet te dikke dekking precies goed! En al helemaal handig dat hij zuinig in gebruik is

  • Lindsey Beljaars
   7 oktober 2015 / 12:24

   Ah dankjewel Sonja, ben er ook erg tevreden over!

 4. 6 oktober 2015 / 17:01

  Mooie natuurlijke foundation! Dat vind ik echt het mooiste!

  • Lindsey Beljaars
   7 oktober 2015 / 12:24

   Thanks Manon x

 5. 6 oktober 2015 / 16:40

  Ik ben dol op de producten van ELF! De foundation staat je super goed, heel natuurlijk!

  • Lindsey Beljaars
   7 oktober 2015 / 12:23

   Ik ben ook erg fan! Lief van je, dankjewel!

 6. 6 oktober 2015 / 14:38

  Ik vind hem heel mooi bij je op de foto. Zelf ben ik ook niet van de extreem dekkende foundations dus dit is misschien ook wel iets voor mij. Ik wil sowieso weer eens bestellen bij ELF, dat is voor mij erg lang geleden!

  • Lindsey Beljaars
   7 oktober 2015 / 12:23

   Jaa het is inderdaad een erg natuurlijk effect. Vaak hebben ze bij ELF ook dagen dat ze gratis verzenden dus ik zou zeggen, houd het even in de gaten en sla dan je slag!

 7. 6 oktober 2015 / 09:37

  Tussen de foto zonder en met dit foundationserum zie ik niet zo heel veel verschil. Bij je wangen wel een beetje. Ik vind dit dan ook eerder naar een BB cream ofzo neigen dan naar een foundation. Wel een mooi, natuurlijk effect :-)!

  • Lindsey Beljaars
   7 oktober 2015 / 12:22

   Het verschil is niet mega groot maar dat vind ik juist het mooie. Mijn huid wordt egaler maar wel met een natuurlijk effect!

 8. 6 oktober 2015 / 09:33

  ELF vind ik echt een heel leuk en fijn merk! Ik dacht eerst dat deze foundation een beetje te donker zou zijn, maar ik heb mijn vergist. Hij staat je heel mooi!

  • Lindsey Beljaars
   7 oktober 2015 / 12:21

   Jaa ik vind het ook een erg fijn merk. Zelf dacht ik dat ook eerst maar op mijn huid pakte hij gelukkig verrassend goed uit!!