fbpx
92   167
49   181
31   69
68   138
25   273

E.L.F. Baked Blush Pinktastic

E.L.F. Baked Blush Pinktastic

Een tijdje geleden mocht ik wat producten uitzoeken bij E.L.F. Ik koos o.a. een prachtige Tinted Moisturizer en een Mineralize Blush. Daarnaast koos ik ook deze E.L.F. Baked Blush Pinktastic. Niet om als blush te gebruiken, maar als highlighter. Lees verder om te zien wat ik ervan vind.

E.L.F. Baked Blush Pinktastic

E.L.F. is natuurlijk een merk dat ontzettend vriendelijk is voor de portemonnee. Ze hebben echt alles in hun assortiment. Van prachtige BB-Creams, blushes tot oogschaduws. Je kunt overal voor terecht bij E.L.F. Dit keer review ik de E.L.F. Baked Blush Pinktastic. Een prachtige baked blush met een ‘marble’ patroon. Prima verpakt in een strak zwart kartonnetje.

E.L.F. Baked Blush Pinktastic

Zo ziet de blush eruit uit de verpakking. Wat een prachtige blush/highlighter. Hij ziet er echt veelbelovend uit. De blush zelf zit in een prima verpakking. Lekker stevig! In totaal komt E.L.F. met 4 verschillende kleuren, namelijk:

 • Peachy Cheeky
 • Pinktastic
 • Passion Pink
 • Rich Rose

E.L.F. Baked Blush Pinktastic

E.L.F. Baked Blush Pinktastic

E.L.F. Baked Blush Pinktastic – Swatches

Wauw zeg, wat een prachtig effect!! De ondertoon van de highlighter is niet superwarm of superkoel. Ik denk dan ook dat het bij verschillende huidjes supergoed gaat staan. Ik was even bang dat deze shimmerlaag een overspray was, maar dat is gelukkig niet het geval. Dit is wel echt duidelijke en highlighter en geen blush, maar wat is hij prachtig zeg! Hoe staat ie mij?

E.L.F. Baked Blush Pinktastic

Hier heb ik de highlighter aangebracht. Ik draag als blush de Pressed Mineralize Blush van E.L.F. in de kleur Jet Setter. Een matte roze blush waarbij deze highlighter echt prachtig staat. En wat een prachtige glow zeg! Ik heb echt nog nooit, nee nog nooit, zo’n goedkope highlighter, zo mooi gevonden! Wauw, deze is echt prach-tig! Ik heb hem de afgelopen week al iedere dag gedragen. Ik ben er mega dol op!

E.L.F. Baked Blush Pinktastic

Wat een aanradertje. Geloof me, je moet deze hebben. Hij is prachtig gepigmenteerd. Slechts met een beetje product heb je een prachtige highlighter. De poeder is niet droog maar blend mooi in met de blush. Echt top!

Deze E.L.F. Baked Blush Pinktastic is te koop op www.eyeslipsface.nl voor €4,-  

Draag jij dagelijks een highlighter? Zo ja, wat is je favoriet?

Liefs Lindsey

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

18 Reacties

 1. 4 augustus 2015 / 12:07

  Wauw, wat een prachtige blush/highlighter! Wat een koopje ook, 4 euro. Ik vind dat dit product een mooie glans en extra kleur in jou gezicht brengt, heel mooi! <3

  • lindsey.beljaars
   4 augustus 2015 / 12:09

   Dankjewel Suzanne, leuk dat je reageert. Het is echt een prachtige highlighter, zeker voor 4 euro!

 2. 31 juli 2015 / 10:01

  Wat fijn dat hij super gepigmenteerd is! Ik ben er nu wel heel nieuwsgierig naar geworden, en hij is ook nog eens super goedkoop <3

 3. 30 juli 2015 / 14:15

  Wow pretty! Had hem echt heel anders verwacht eerlijk gezegd!

  • lindsey.beljaars
   30 juli 2015 / 21:34

   Thanks! Ja, wat had je verwacht?

 4. 29 juli 2015 / 23:00

  super mooi! Zou ook wel eens elf willen proberen aangezien ik niet van bestellen hou. Het ziet er in iedergeval super mooi uit!
  Veel plezier mee?

  • lindsey.beljaars
   30 juli 2015 / 21:33

   E.L.F. is echt zeker de moeite waard een keertje te proberen!

 5. 29 juli 2015 / 21:14

  Staat je erg mooi. Hou zelf niet van glans op mijn gezicht. Vind dit al snel popperig terwijl ik dit bij een ander juist erg mooi vind haha!

  • lindsey.beljaars
   29 juli 2015 / 21:41

   Dankjewel Marijke. Het is ook wel even wennen hoor en ik vind het ook lang niet altijd mooi. Zoals ik het op de foto heb vind ik wel heel mooi en een look helemaal afmaken. Maar je kan natuurlijk ook overdrijven, hihi! 🙂

 6. 29 juli 2015 / 19:58

  Hij is inderdaad prachtig!

  • lindsey.beljaars
   29 juli 2015 / 21:41

   Dankje!! Leuk dat je reageert X

 7. 29 juli 2015 / 19:02

  Wauw wat een prachtig product. Staat je heel mooi!

  • lindsey.beljaars
   29 juli 2015 / 21:41

   Dankjewel, het is inderdaad echt een aanrader! Zeker voor dat geld!

 8. 29 juli 2015 / 17:46

  Wauw prachtig product. Super mooie glow, staat je goed!

  • lindsey.beljaars
   29 juli 2015 / 21:42

   Dankjewel, lief dat je een reactie achterlaat 🙂

 9. 29 juli 2015 / 12:45

  Wauw wat ziet hij er prachtig uit! In het doosje en daarna ook op het gezicht. Erg mooi en dat voor zo weinig geld! 🙂

  • lindsey.beljaars
   29 juli 2015 / 21:42

   Jaa gaaf he! Ik ben er ook echt heel erg blij mee. Een prachtige budgettopper!!