fbpx
5   135
63   374
32   178
76   132
68   113

Catrice Nude Purism CO2 Taupe-Less

Catrice komt met een Limited Edition die alleen in Maart te koop is! De naam van deze collectie is Nude Purism. In deze collectie komt Catrice met prachtige, verrassende producten, waarvan twee nieuwe oogschaduwquattro’s. Vandaag review ik er daar één van, namelijk het oogschaduwquattro Taupe-Less. 

Catrice brengt in deze collectie twee oogschaduwdoosjes uit. Waar de ene mij totaal niet interessant leek, sprong deze juist meteen in het oog. Het doosje heet Taupe-Less en bevat 4 hele mooie, zachte kleuren. Het doosje bevat een highlighter, een licht roze kleur, een taupe/mauve kleur en een matbruine kleur. Alles wat je nodig hebt om een prachtige ooglook mee te maken! Tijd voor de swatches!

Het pigment is bij dit doosje dik in orde! Het zijn echt duidelijk 4 verschillende kleuren die allemaal een ander doel hebben in de look! Als ik dit zie, word ik erg blij en heb ik meteen zin om er een look mee te gaan maken! Wat mij betreft is dit oogschaduwquattro zeker een aanrader. Ik zou hem omschrijven als lieflijk en snoeperig. Iets wat je zo in je everyday-bakje kunt stoppen! 
 
Nude Purism by Catrice is in maart 2015 verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij Kruidvat in Belgie. Beide doosjes zijn te koop voor €4,59 per stuk.


InstagramTwitterFacebookBloglovin

 

Delen: