fbpx
24   135
32   72
12   186
65   385
33   193

Low-Budget vs. High-End TAG

Low-budget vs. High-end TAG

Deze TAG zag ik afgelopen week voorbij komen op het kanaal van VeraCamilla. Het is de Low-budget vs. High-end Tag. Ik heb het filmpje met veel plezier zitten kijken en ik vond de TAG zo leuk dat ik besloot hem over te nemen. Veel leesplezier.

1. Heb je het meest low-budget of high-end producten in je collectie?

Heel wat jaartjes heb ik meer low-budget producten in mijn stash gehad. De laatste tijd heb ik een stuk meer high-end producten gekocht. Ik denk dat mijn stash nu ongeveer 50/50 is.

IMG_4586

2. Low-budget of high-end mascara?

High-end for sure!! Er zijn echt genoeg goede budgetvarianten hoor, daar niet van. Zeker goed genoeg voor everyday. Maar als ik echt een avondje wil uitpakken met prachtige lange wimpers, dan krijg ik dat toch echt alleen voor elkaar met de Chanel Le Volume De Chanel Mascara!!

IMG_4590

3. Low-budget of high-end foundation?

Ik heb een erg makkelijke huid en ik denk dat dat de reden is dat ik ontzettend blij ben met mijn foundation van Catrice. Ik heb bijvoorbeeld geen mega dekkende foundation nodig omdat ik geen last heb van onzuiverheden. Deze foundation is voor mij perfect!

IMG_4583

4. Low-budget of high-end oogschaduwpalette?

Ja, toch wel echt high-end! Ik heb genoeg budgetpalettes hoor, daar niet van. Als ik het mooiste palette uit mijn stash moet benoemen dan is het toch wel mijn zelf samengestelde MACx4 palette. Ik gebruik deze ontzettend vaak, omdat de eisen die ik stel aan een goed palette erin zitten. Een goede highlighter, twee prachtige kleuren voor op het bewegend ooglid en een matte kleur voor in de crease.

IMG_4595

5. Welk product koop jij altijd van een low-budget merk?

De eyebrowset van Catrice. Ik heb verschillende werkbrauwproducten geprobeerd. Zoals een mooi kitje van Benefit en de dipbrow van Anastasia. Maar als ik kijk naar de prijs/kwaliteitverhouding, vind ik dat die van Catrice daar nog bovenuit springt. Ik weet dan ook heel erg zeker dat ik dit kitje opnieuw zou kopen als deze ooit opgaat.

6. Welk product koop jij altijd van een high-end merk?

Deze vraag heb ik eigenlijk al beantwoord bij vraag 2. Dat is echt mijn mascara van Chanel. Ik scoor deze altijd als er 40% korting is bij IciParisXL en ik zorg er altijd voor dat ik een back-up heb klaarliggen!

IMG_4597

7. Welk product had je altijd van een duur merk, maar heb je verruild voor een low-budget variant?

Ik heb een hele tijd de oogschaduwbasis van Smashbox gebruikt. Een prima oogschaduwbasis, daar niet van. Een tijd geleden besloot ik toch een keer een low-budget variant te kopen en dat was de I Love Stage Eyeshadowbase van Essence. Deze vond ik ook echt prima werken, dus toen die van Smashbox op was ben ik deze gaan gebruiken. Als deze op is, denk ik dat ik gewoon weer die van Essence ga kopen! Niets op aan te merken.

IMG_4601

8. Van dit product begrijp ik niet waarom er nog geen goede low-budget variant is…

Highlighter.. Vera gaf dit ook als antwoord en ik moet zeggen, ik ben het echt helemaal met haar eens. Er zijn genoeg ‘prima’ highlighters te vinden in de drogist, maar als je echt een prachtige bijzondere highlighter zoekt. Tsja.. dan moet je toch echt naar een high-end merk. Op de foto hierboven zie je de highlighter van Bobbi Brown in de kleur Calypso, zo ontzettend prachtig! Typisch zo’n highlighter die je bij een low-budget merk echt niet tegenkomt.

IMG_4593

9. Er is geen luxe merk wat aan dit low-budget product kan tippen…

Een mattifying powder is altijd wel gewenst, denk ik. Er is niemand die de hele dag als een glimmende bal over straat wilt. Er zijn dan ook genoeg high-end merken die transparante, matterende poeders in hun collectie hebben zitten. Daarnaast heeft het low-budget merk Catrice er ook eentje. Deze is echt net zo goed als alle high-end poeders die ik tot nu toe heb getest.

10. Verwen jij jezelf liever met 10 goedkope producten, of met 1 duur product?

Er zijn super goede goedkope producten, maar als ik eerlijk ben kan ik echt gelukkig worden van een high-end product. Ik kan genieten van de prachtige, luxe verpakkingen en de geweldige kwaliteit! Een product waar ik echt nog steeds zo ontzettend blij van wordt is bijvoorbeeld mijn Givenchy lipstick.

Dit was hem dan. De low-budget vs. high-end TAG. Ik hoop dat je het leuk vond om te lezen. Ik ben daarnaast ook erg benieuwd naar wat jouw antwoorden zouden zijn. Mocht je hem hebben ingevuld, laat dan een linkje achter in de comments. Dan ga ik deze zeker lezen!

Liefs Lindsey

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

4 Reacties

 1. 28 mei 2015 / 23:18

  Leuk voor te lezen, en je gebruikt fijne producten 🙂
  X

  • lindsey.beljaars
   28 mei 2015 / 23:22

   Thanks! Bedankt voor je reactie x

 2. 28 mei 2015 / 15:57

  Leuk ingevuld! Wat is dat samengestelde oogschaduw palette van MAC prachtig zeg! Ik zelf gebruik veel budget producten omdat ik simpelweg mijn geld liever uitgeef aan leuke reisjes.

 3. Melissa
  28 mei 2015 / 14:19

  Leuk om te lezen! Ik heb zelf ook wel een mix van budget en high end 🙂