fbpx
92   166
49   181
31   69
68   138
25   273

Thierry Mugler Alien

IMG_4089

Een prachtig paars flesje, geïnspireerd op edelstenen. Alien, van Thierry Mugler. Een vrij bekende geur, maar dan vooral in de Eau de Parfum-variant. Vandaag heb ik een artikel over Alien Eau de Toilette. Lees snel mee wat ik ervan vind.

IMG_4063

Ik stond net al even stil bij het prachtige flesje dat is geïnspireerd op edelstenen. Maar laten we dat nog een keertje doen. Want deze fles vind ik echt zo prachtig, echt iets voor mij. Dat het thema paars met goud is, komt duidelijk naar voren in zowel het doosje als bij de fles zelf. De mysterieuze alien kan ik er ook wel in herkennen. Good job, Thierry!

IMG_4065

De Eau de Parfum-variant vind ik zelf wat bedwelmend en opdringerig. Toch wel een zware, vrouwelijke geur, die je sneller kiest in de winter en in de avond. De Eau de Toilette-variant vind ik dan toch echt een stuk meer draagbaar. Hij is iets lichter en frisser en wat geschikter voor overdag.

 • Topnoten: mandarijn en citrus
 • Hartnoten: combinatie van witte bloemen en Marokkaanse jasmijn
 • Basisnoten: cashmeran en witte amber

Hmm.. lastig zeg dat omschrijven. Ik vind dat je uit de noten niet echt heel veel kunt halen. Alleen de mandarijn en de citrus zijn duidelijk en direct te herkennen maar Marokkaanse Jasmijn, Cashmeran? Dat is een lastige.

IMG_4067

Als ik het mag omschrijven, dan ruikt de geur het eerste kwartier erg fris. Dit zal dus ook de mandarijn en de citrus verklaren. Na dat kwartiertje vervliegt dit een beetje en wordt het een hele warme, vrouwelijke geur. Niet heel zwaar, gewoon heerlijk fris. Mijn advies, ga hem zelf zeker een keer ruiken! Het is misschien een geur die niet voor iedereen is weggelegd, maar ik denk dat er ook zeker meiden zijn die hem echt heerlijk gaan vinden.

IMG_4069

Ik vind deze geur van Thierry Mugler zeker een aanrader. Ga hem echt een keertje ruiken als je in een Douglas o.i.d. bent. Probeer dan ook absoluut de Eau de Toilette, want ik ben van mening dat die echt iets lekkerder is!

Thierry Mugler – Alien is onder andere te koop bij de Douglas. Flacon in de review is 60ml.

 • Thierry Mugler Alien – Eau de Toilette 30ml €  46-,
 • Thierry Mugler Alien – Eau de Toilette 60ml €  71,50

Wat is jouw favoriete parfum in de lente? 

Liefs Lindsey

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

4 Reacties

 1. melana
  13 mei 2015 / 21:26

  ik heb vaak gehoord dat dit geurtje erg lekker ruikt uiteindelijk probeerde ik het uit en het ruikt inderdaad erg lekker!

 2. 13 mei 2015 / 08:54

  Leuke review met mooie foto’s! Zelf heb ik de Eau de Parfum gehad, maar vind hem toch wat te zwaar.. wilde hem laatst namelijk opnieuw aanschaffen maar had zo me twijfels.
  Maar als ik het goed begrijp is deze versie dus wat lichter dan de eau de Parfum? Of schelen ze heel veel qua geur?

  • lindsey.beljaars
   13 mei 2015 / 09:58

   Dankjewel!! Ja deze geur is echt iets lichter en frisser. Altijd lastig om een geur te omschrijven vind ik, maar je moet hem zeker een keertje gaan ruiken. Als je de Eau de Parfum te zwaar vind, is dit waarschijnlijk een veel betere optie!!