fbpx
52   83
97   501
134   434
95   157
60   114

Fotoverslag: My Birthday!

8258812ce748bdaf9860607d0f14fd19

5 april 1994, dat is de dag waarop ik geboren werd. Dit jaar werd ik dus op eerste paasdag 21 jaar oud. Vandaag laat ik jullie in een fotoverslag zien hoe mijn verjaardag dit jaar is verlopen. Het was een rustige, gezellige dag waarop ik goed ben verwend. Kijk je mee?

IMG_2887

Eigenlijk begon het feest al een beetje op zaterdagavond. We hadden met vrienden afgesproken en natuurlijk was ik om 00:00uur jarig. We dronken de nodige wijntjes en kletsten gezellig bij. Uiteindelijk was het zo gezellig dat het 04:30uur werd voordat we ons bed in doken.. Een goed begin van mijn verjaardag, laten we maar zeggen!

IMG_2897

Dit zorgde er ook voor dat we pas laat ons bed uitkwamen. Heerlijk uitgeslapen en toen we buiten keken was het ook nog eens heerlijk weer! Een strak blauwe lucht en een heerlijk zonnetje. Ik werd er helemaal vrolijk van. En de schildpad ook, want die was lekker aan het zonnen!

IMG_2902Mijn vriend, Sebastian, maakte een heerlijk ontbijtje/brunch voor ons. Geroosterd brood, een heerlijk gekookt eitje, kamillethee met honing, donuts, krentenbrood… En een goeie stevige espresso, die ik meer dan nodig had!

IMG_2930

Ik kreeg ook gelijk mijn cadeau, en dat was deze prachtige ring! Hij is van Ti Sento en ik ben er echt superblij mee. Hij staat ontzettend goed bij de rest van mijn sieraden. Echt heel erg lief!

IMG_2907

Na het ontbijt/de brunch was het tijd om Djecks uit te laten. Djecks is een Mechelse Herder van 3 jaar oud. Het is mijn grote vriend en hij luistert supergoed. Ik vind het altijd heerlijk om hem uit te laten. Djecks is altijd super enthousiast als hij mee mag lopen en rent het liefst 100x achter een balletje aan.

   IMG_2917         IMG_2918

Nadat Djecks was uitgelaten, zijn we naar mijn ouders gegaan. Hier hadden we heerlijke gebakjes en konden we de hele middag lekker buiten zitten. We hebben een veranda en daaronder is het al snel warm genoeg om er goed te kunnen vertoeven.

   IMG_2920         IMG_2922

Van mijn broer en zijn vriendin kreeg ik een heerlijk pakketje van Douglas. Een cadeau waar je mij altijd blij mee kan maken. Hierin zat een grote fles van Lancôme – La Vie Est Belle. Daarnaast nog allerlei leuke dingetjes. Zo zat er een cleanser en een lipstick in van Clinique. Van Dior zat er een lipgloss in die ‘lipplumper’ heet. Hij zou je lippen dus dikker moeten maken. Ik ben hier erg benieuwd naar!

Van mijn ouders kreeg ik Nikes. Dit zijn de Nike Airmax Thea’s. Ik heb al een paar Nikes en hier loopt ik altijd erg graag op. Een nieuw paar is dan ook altijd welkom. Hiernaast kreeg ik ook het Blushtrio van Bobbi Brown in de kleur Calypso. Deze zit in de Hot Collection. Hier was ik ook erg blij mee. Ik ga hier van de week een review van online zetten. Houdt mijn site dus in de gaten.

IMG_2933

Rond 19:00uur zijn we naar een Sushi restaurant geweest. Bij ons in de familie is het traditie dat degene die jarig is mag kiezen waar dat we uiteten gaan. Nou dat was voor mij geen hele moeilijke keuze. SUSHI!! Mijn vader had nog nooit sushi op en wilde ook nooit mee. Maar omdat het nu mijn verjaardag was wilde hij het toch voor mij proberen. Dat vond ik erg lief en gelukkig vond hij het nog lekker ook!

Na het etentje zijn we lekker naar huis gegaan en hebben we op de bank gezellig een filmpje gekeken. Wat mij betreft een top verjaardag! Aanstaande zaterdag is Sebastian jarig en dan vieren we samen onze verjaardag voor onze vrienden. Er komen ongeveer 45 man en het beloofd een leuk feestje te worden. Daar heb ik nu al erg veel zin in!

IMG_2926

Ik heb een heerlijke, zonnige verjaardag gehad! Hoe vier jij het liefst jou verjaardag? 

Liefs Lindsey

Volg je mij al op Bloglovin’?

Delen:

10 Reacties

 1. junetwonl
  8 april 2015 / 17:37

  Nog ban harte gefeliciteerd, zo te zien heb je een leuke dag gehad!

 2. 7 april 2015 / 10:33

  Wat leuk, nog gefeliciteerd! Mooie cadeaus heb je gehad!

 3. 6 april 2015 / 11:36

  Super leuke foto’s! Nog gefeliciteerd 😀 xx

 4. 6 april 2015 / 08:03

  Heerlijke dag gisteren om een jarig te zijn! Nog en alvast gefeliciteerd! xoxo