fbpx
13   27
69   124
96   177
117   253
105   267

The Body Shop Limited Edition Banana Collectie

The Body Shop Limited Edition Banana Collectie

It’s Banana Mania!!! Ik ben dol op The Body Shop en zij zijn dol op fruit. Kijk, komt dat is ff goed uit. Voor deze zomer lanceren zij een Limited Edition Banana Collectie die ik natuurlijk met alle liefde voor je review. Dol op The Body Shop, dol op bananen of gewoon op lezen en plaatjes kijken? Lees meer!!

The Body Shop Limited Edition Banana Collectie The Body Shop Limited Edition Banana Collectie

The Body Shop Limited Edition Banana Collectie

De pakketjes die ik ontvang van The Body Shop zijn altijd één groot feest en gelukkig bleef het pakketje van deze Limited Edition Banana Collectie niet achter. In het pakketje trof ik namelijk een super grappige ‘bananen-etui’ aan, een badmuts (knalroze met bananen, hoe fantastisch?) en twee producten. De Banana Body Yoghurt en de Banana Body Butter. YAAS!!

The Body Shop Limited Edition Banana Collectie The Body Shop Limited Edition Banana Collectie

De Body Butters zijn The Body Shop zijn ontzettend populair. In het artikel ‘dit ligt er in mijn nachtkastje‘ vertelde ik al dat ik eigenlijk altijd een body butter van The Body Shop in mijn nachtkastje heb liggen. Een nieuwe, fullsize variant is dan ook altijd welkom. En hoe leuk is deze vormgeving? Een vet leuke grote dop, knalroze met bananen en dan ook nog eens een heerlijke bananengeur. Het doet me eigenlijk direct denken aan die bananenschuimpjes. Yummieeee…

Een Body Butter van The Body Shop is stevig maar smelt tijdens het opsmeren. Hij verzorgt je huid super goed en laat na het aanbrengen zo’n heerlijk, vettig laagje achter. Top voor in de winter en de extreem droge huid!

The Body Shop Limited Edition Banana Collectie The Body Shop Limited Edition Banana Collectie

De Body Yoghurts zijn net gelanceerd en dus nog iets minder bekend. Er zijn in totaal al 6 verschillende geuren maar deze Limited Edition doet vrolijk mee met een Banana Body Yoghurt. Ook meer dan welkom want vorige week schreef ik nog een zeer positieve review over de nieuwe The Body Shop Body Yoghurts. Top dus dat ik nu ook een bananenversie aan de collectie mag toevoegen.

Een Body Yoghurt van The Body Shop is jelly en smeert ontzettend makkelijk uit. Hij wordt direct door de huid opgenomen en laat een heerlijk fris en verzorgd gevoel achter. Perfect voor in de zomer!

The Body Shop Limited Edition Banana Collectie

GO Bananas!!

The Body Shop maakt voor deze Banana-lijn gebruik van biologische bananenpuree die gemaakt is van bananen die de voedselindustrie niet wil gebruiken. De boeren ontvangen ook nog eens een eerlijke prijs en kunnen zo alsnog hun bananen verkopen. Een mooi initiatief!

The Body Shop Limited Edition Banana Collectie The Body Shop Limited Edition Banana Collectie

Conclusie

Jaa een toppertje hoor, deze limited edition bananen collectie. Eerlijk gezegd kon er al weinig fout gaan. Ik ben dol op The Body Shop en haar body butters en yoghurts. Daarnaast houd ik van de geur en smaak van bananen en als het dan ook nog eens lekker fris maar toch echt zoet ruikt naar de bananenschuimpjes dan ben ik toch wel echt om.

Deze The Body Shop Limited Edition Banana Collectie is verkrijgbaar vanaf 1 juli 2018 in zowel de winkels als de webshop. 

  • Banana Body Butter – 200ml. voor € 17,- 
  • Banana Body Yoghurt – 200ml. voor € 10,-beide producten zijn uiteraard te koop bij The Body Shop

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen en een affiliate link.

Delen:

15 Reacties

  1. 30 mei 2018 / 08:30

    Ik vind het er zo lekker vrolijk uit zien! Echt zomers. Alleen daarom vind ik het al aansprekend.

  2. 30 mei 2018 / 00:17

    Hoe schattig zijn die verpakkingen alleen al ?

  3. 29 mei 2018 / 23:48

    ziet er leuk en vrolijk uit; Bananen zijn goed voor je huid en je haar, maar ik weet niet of ik wel de hele dag naar banaan wil ruiken….

  4. 29 mei 2018 / 16:08

    Ben al best lang niet meer in de bodyshop geweest, haalde er vroeger altijd mijn haarproducten. Het ruikt altijd allemaal zo lekker!! Deze ziet er super uit, al is denk ik de geur van bananenschuimpjes mij te zoet.

  5. 29 mei 2018 / 13:57

    Het ziet er erg vrolijk en fruitig uit! Leuk hoor!

  6. 29 mei 2018 / 12:38

    Mijn dochter is ook dol op de bodyshop, daarom ben ik er nog wel eens. 🙂 maar mij persoonlijk is het wat te zoet

  7. Sofie
    29 mei 2018 / 12:36

    Bodyshop is voor mij pure nostalgie! Als kind ging ik er vaak! Intussen moeten we best ver om er te geraken!

  8. 29 mei 2018 / 12:12

    Ik ken de body yoghurts nog niet, maar de collectie ziet er wel lekker kleurrijk uit!

  9. 29 mei 2018 / 11:00

    Gebruikte vroeger vaak de body butters, Ben wel benieuwd naar body yoghurts, Ze zien er in ieder geval erg lekker uit.

  10. 29 mei 2018 / 10:40

    Alleen al de kleuren maken dat ik het wil kopen, bedankt dat je even op hebt geschreven wat het verschil is tussen de butter en yoghurt, want body yoghurt kon ik nog helemaal niet, maar lijkt me ideaal om te gebruiken. Juist dat fris gevoel wat het achterlaat is ideaal in de zomer.

  11. 27 mei 2018 / 15:28

    Deze body yogurt variant lijkt me ook heerlijk! Ik heb net de Mango & British Rose in mijn bezit. Heerlijk spul!

  12. 25 mei 2018 / 15:34

    Wauw, die collectie ziet er fleurig uit!
    Liefs,
    Yara

  13. 25 mei 2018 / 07:53

    Wat een leuk pakketje! Ik heb hem nog niet open kunnen maken, maar ik kan echt niet wachten om het te proberen. Ik ben echt dol op producten met banaan 😀
    En wat leuk dat je standaard een body butter op je nachtkastje hebt staan.