fbpx
77   152
45   176
30   67
68   137
25   272

Dit ligt er in mijn nachtkastje

https://lindseybeljaars.nl/2017/11/dit-ligt-er-in-mijn-nachtkastje/

Ken je dat, je ligt in bed en je komt ineens met allemaal ideeën voor artikelen. Slapen zit er dan even niet in en eigenlijk moet ik gewoon een notitieboekje op mijn nachtkastje leggen waarin ik al mijn hersenspinsels kan opschrijven. In mijn nachtkastje heb ik altijd producten liggen en in dit artikel laat ik je zien wat hier allemaal in ligt. Dit ligt er in mijn nachtkastje, lees je mee?

Dit ligt er in mijn nachtkastje

Dit ligt er in mijn nachtkastje

Om te beginnen, een heerlijke Body Soufflé van Etos uit de Botanical Boost lijn. Deze body soufflé is lekker fluffy, smeert fijn uit en trekt lekker snel in. Hierdoor heb je geen vettig en plakkerig gevoel als je in bed stapt en dat maakt dit product zo fijn. Als ik wat extra verzorging nodig heb op droge plekjes gebruik ik de Body Butter van The Body Shop. Deze is net wat vetter en verzorgd de droge plekjes net iets beter dan het product van Etos.

Hand & Nail Serum, onmisbaar in mijn nachtkastje. Voor het slapen gaan smeer ik met dit serum mijn nagelriemen in. Ideaal om s’nachts lekker in te laten trekken. Voor mijn handen vind ik hem net ietsjes minder fijn en daar gebruik ik dan mijn deze Hand & Nail Balm voor van Treaclemoon.

Een groot favoriet van mij is lippenbalsem van eos, ook daar heb ik altijd een eitje van in mijn nachtkastje liggen. Het laatste product gebruik ik niet iedere dag, dat is een voetolie. Soms is dit weleens lekker, als ik bijvoorbeeld droge voeten heb of ze moe zijn.

Dit ligt er in mijn nachtkastje, allemaal fijne producten die in de nacht goed verzorgen! Mijn handen, lippen en lichaam zijn lekker verzorgd als ik ’s ochtends wakker wordt!

Wat ligt er altijd in/op jouw nachtkastje? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

8 Reacties

 1. 30 november 2017 / 12:04

  Toffe items! Ik heb ook een aantal essentials – en iets minder essentiële dingen 😛 – op m’n nachtkastje staan. Denk dan aan lippenbalsem, body butter, handcrème, voetencrème, zakdoekjes, oordopjes, …

 2. 30 november 2017 / 12:04

  Toffe items! Ik heb ook een aantal essentials – en iets minder essentiële dingen 😛 – op m’n nachtkastje staan. Denk dan aan lippenbalsem, body butter, handcrème, voetencrème, zakdoekjes, oordopjes, …

 3. 30 november 2017 / 09:06

  Leuk om te zien! Ik heb maar een krukje als nachtkastje en daarop ligt: mijn Lady Comp, lipbalsem, handcrème en er staat een glas water op 😛

 4. 28 november 2017 / 21:48

  Wat interessant om te zien! Door het verhuizen heb ik op het moment geen nachtkastje, maar ik moet zeggen, dat mis ik wel hoor!

 5. 28 november 2017 / 17:00

  Wat super leuk zeg! Ik heb eigenlijk niet echt een nachtkastje; ik heb een klein mandje naast me bed staan haha! Best een leuk idee voor een post! Mis dat ik hem wel van je ga jatten binnenkort! hahahaha

  Handcreme is idd echt een must; en een lipproduct! <3

  Liefs

 6. 28 november 2017 / 08:21

  Ik heb ook altijd een handcreme in mijn kastje liggen, zo handig om even voor het slapen op te doen <3
  Liefs,
  Evelien

 7. 28 november 2017 / 07:45

  Ik heb naast mijn e-reader altijd een grote pot Nivea crème voor mijn handen en een lippenbalsem in mijn nachtkastje liggen.
  Liefs,
  Yara

 8. 28 november 2017 / 07:28

  Lekkere producten allemaal een handcreme en lipbalsem zijn voor mij ook essentieel