fbpx
65   136
133   245
53   206
33   81
70   157

New York Yankees Cap

New York Yankees Cap

Finally! Ik heb een New York Yankees Cap. Al een tijdje stond deze pet op mijn wishlist en inmiddels heb ik hem aan mijn stash mogen toevoegen. De pet is op dit moment natuurlijk mega on trend en ik heb er gelijk een leuke look mee gemaakt. Ben jij benieuwd naar mijn outfit met mijn nieuwe New York Yankees Cap? Lees gezellig mee.

Outfit met een NY Yankees pet

Deze foto is gemaakt in Breda, mijn favoriete stad. Samen met mijn vriendin Tedje ging ik gezellig lunchen bij Teds. Na het lunchen liepen we gezellig door de stad en heeft Tedje dit kiekje van mij gemaakt.

Dit is de New Era 940 New York cap en ik heb hem ontvangen van Plutosport. Als je denkt aan een pet van New York Yankees dan denk je aan deze pet. Dit is wel echt het basic model en dat is precies waarom ik hem wilde hebben. Het is dus een zwarte pet met witte, dikgedrukte letters ‘NY’. Op de klep zit een sticker en aan de linkerzijkant zit een wit logo geborduurd.

Ik combineer deze pet in een lekkere, casual outfit. Zoals je ziet draag ik een beige, oversized blazer en een witte top. Een lichte mom jeans en hieronder New Balance sneakers. Om precies te zijn zijn dit de New Balance 574 Sneakers voor dames en ook deze heb ik ontvangen van Plutosport. Ik heb de sneakers al een tijdje maar ik draag ze echt heel graag. Ze zitten heerlijk en zijn natuurlijk gewoon hartstikke tof!

Wat vind jij van deze New York Yankees Cap? En hoe vind je mijn outfit met een NY Yankees pet? Draag je zelf graag een pet of eigenlijk nooit? Ik droeg tot voor kort nooit petten maar begin ze eigenlijk steeds leuker te vinden om een outfit mee ‘af te stylen’.

 

Pin this image on Pinterest

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Delen: