fbpx
34   150
25   56
67   128
25   261
24   103

Mijn Dyson Wishlist

Mijn Dyson Wishlist

Dyson, dit merk kennen we (denk ik) allemaal wel. Ik moet je eerlijk bekennen dat ik op dit moment nog niets van het merk in huis heb. Toch ben ik van plan om daar verandering in te brengen. We gaan natuurlijk verhuizen en mijn vriend en ik worden binnenkort ouders van ons eerste kindje. Ja, mijn plannen voor 2024 zijn groots. Ik vind dan ook dat we onszelf nog wel mogen verwennen met wat nieuwe snufjes. In dit artikel ga ik mijn Dyson Wishlist met jullie delen. Ben je benieuwd? Lees dan lekker met mij mee.

Wishlist van Dyson

Stijltang

Oké, dit is natuurlijk puur een cadeautje voor mijzelf. Als mommy to be heb ik als doel om er, ook als mama, iedere dag flawless uit te zien. Nu weet ik dat je haar in het begin een enorme struggle kan zijn. Je hebt veel last van babyhaartjes en natuurlijk valt er, zodra je bent bevallen, ook veel haar uit. Nu heb ik een stijltang die ik echt al heel lang heb en die is nodig aan vervanging toe. Vandaar dat ik de Dyson Corrale stijltang op mijn wensenlijstje heb staan. Het liefst in de donkerblauwe/koper kleur. Eerlijk is eerlijk, dit is toch een plaatje op je toilettafel?

 Stofzuiger

Ik denk dat Dyson vooral bekend staat om haar stofzuigers. Nu hebben wij sinds kort een robotstofzuiger en geloof me, dat is me toch een aanwinst. Ik ben er heel erg blij mee! In het nieuwe huis gaan we de robotstofzuiger op de begane grond gebruiken en voor de eerste verdieping en de zolder ben ik nog op zoek naar een nieuwe stofzuiger. Een zwarte stofzuiger met snoer hoef ik echt niet meer. Wat een rotdingen zijn dat! Vandaar dat ik graag draadloze steelstofzuiger wil. Op mijn wishlist staat de Dyson V15 stofzuiger.

Koptelefoon

Oké, last but not least, een noise cancelling koptelefoon. Fun fact: dit is echt niets voor mij. Ik draag nooit geen oortjes of een koptelefoon en luister eigenlijk alleen muziek in de auto. Ik heb echter wel podcasts en luisterboeken ontdekt en merk dat ik dat wel steeds meer ga luisteren. Met een baby op komst lijkt mij een noise cancelling koptelefoon echt wel een aanwinst. Puur om gewoon heel even te kunnen outtunen.

Dit is Mijn Dyson Wishlist. Ik ben benieuwd, wat is jouw wishlist? 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’? 

Delen: