fbpx
21   47
59   262
41   86
60   179
40   227

Mijn plannen voor 2024

Mijn plannen voor 2024

Hi! Daar zijn we dan, bij mijn eerste artikel van 2024. Ik heb vorige week nog geen artikelen geplaatst en besloten nog even een weekje wat rustiger aan te doen. Op Social Media was ik wel lekker actief maar op mijn blog nog niet. Daar komt vanaf nu weer verandering in! Als eerste artikel van het nieuwe jaar vond ik het wel toepasselijk om mijn plannen voor 2024 met jullie te delen. En geloof me, die zijn groots. Ben je benieuwd? Lees gezellig met mij mee.

 

Eerst even een kleine terugblik naar 2023. Het was een heerlijk jaar. Een jaar waarin alles op rolletjes liep, het goed ging op ieder vlak maar ook een jaar waarin we het idee hadden een beetje stil te staan. Mijn vriend en ik waren al een tijdje op zoek naar een nieuw huis en deze zoektocht vlotte totaal niet. Het voelde hierdoor dus een beetje alsof we stil stonden en alle plannen die we hebben/hadden ‘on hold’ waren gezet. Nou geloof me, dat gaat in 2024 totaal niet zo zijn. Ons hele leven gaat op zijn kop staan. Begrijp me niet verkeerd, op een hele fijne en mooie manier.

Verhuizen

Jawel, in het eerste kwartaal van 2024 gaan we verhuizen. Het is gelukt! We hebben ons droomhuis gevonden! Na continu de Funda-App openen en meerdere bezoeken bij huizen met makelaars, biedingen en teleurstellingen is het dan toch gelukt. Hoe? Door de gouden tip van een vriend en door brutaal aan te bellen. Het huis staat voor ons op de perfecte locatie en heeft alles wat we graag wilden. Nu, achteraf, zijn we blij dat de vorige huizen niet zijn doorgegaan, maar goed, achteraf is altijd makkelijk praten. Maar, wie weet, loopt het soms echt zoals het loopt voor een reden. Joost mag het weten! Maar, één ding is zeker, wij zijn dol gelukkig en kunnen niet wachten om te verhuizen. Alles omtrent het nieuwe huis is geregeld en ook ons eigen huis is al verkocht. Het is nu dus nog een kwestie van afwachten en in de tussentijd spullen inpakken totdat de overdrachtsdatum aanbreekt. Can’t wait! 

30 jaar

In 2024 wordt ik 30 jaar. In april om precies te zijn. Dan laat ik officieel mijn twenties achter mij. Nu hecht ik niet zoveel waarde aan cijfers maar het voelt toch als een nieuwe fase. Misschien heeft dat ook wel te maken met de verhuizing en met de gebeurtenis die ik hieronder bespreek. Het is in ieder geval een mooie leeftijd voor de levensfase waarin ik mij bevind, als je snapt wat ik bedoel of hierbij voel. Eén ding is zeker, ik dacht altijd dat ik mijn dertigste verjaardag groots zou vieren met familie, vrienden, hapjes en de nodige drankjes, maar dat stellen we voorlopig maar even uit. Wellicht kunnen we, in de zomer, alles tegelijkertijd vieren! Een nieuw huis, onze verjaardagen (mijn vriend is ook jarig in april) en…

Een baby!

Dit is misschien we het meest life changing maar in 2024 verwachten mijn vriend en ik ons eerste kindje, ik ben in verwachting van een zoon. Eind december hebben we een gender reveal party gehouden met familie en vrienden en hier kwamen we erachter dat we een zoontje verwachten. Inmiddels ben ik 20 weken zwanger en ben ik dus alweer op de helft van mijn zwangerschap. Wat gaat het snel zeg! Alhoewel alles natuurlijk nieuw en onwijs spannend is heb ik ook heel veel zin in dit nieuwe avontuur, samen met mijn vriend, die in 2024 alweer 12 jaar mijn alles is.

En na de verhuizing, verjaardag en bevalling? Dan gaan we gewoon de rest van het jaar onwijs genieten! Van elkaar, van ons gezin, van onze prachtige nieuwe woning, onze grote tuin, het heerlijke weer en wat dan al niet meer. Dit zijn ze, mijn plannen voor 2024. Ik zeg, 2024, kom maar op! X

Wat zijn jouw plannen voor 2024?

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’? 

Delen: