fbpx
90   164
48   180
31   69
68   138
25   273

Mega toffe feestdecoratie winactie

Mega toffe feestdecoratie winactie

En, om het jaar goed te beginnen, heb ik een onwijs leuke winactie voor jullie. Heb je de video van mijn gender reveal gezien op Instagram? De aankleding is verzorgd door @_made_by_mandy_. Dit heeft ze zo leuk en mooi gedaan, ik was er echt onwijs blij mee. Op het feest zelf heb ik ook meerdere leuke complimenten ontvangen over de aankleding en ook op instagram was iedereen lyrisch. Zo leuk! En nu heb ik voor jullie dus een mega toffe feestdecoratie winactie. Lees snel mee!

Ben jij binnenkort zelf jarig? Of heb je wellicht een kindje dat bijna jarig is en wil je een themafeest organiseren? Misschien heb je binnenkort wel je eigen gender reveal of ben je bezig met het organiseren van een babyshower? Welke gelegenheid dan ook, ieder feest wordt toffer met de juiste decoratie. Ik mag dus feestdecoratie weggeven voor jouw feest. Meedoen kan via de onderstaande post op instagram. Volg alle stappen en wie weet is jouw feestje binnenkort wel helemaal prachtig aangekleed!

Doe jij mee met deze Mega toffe feestdecoratie winactie

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’? 

 

Delen: