fbpx
25   136
32   72
12   186
65   385
33   193

Stronger loungewear

Stronger loungewear

Stronger staat natuurlijk voornamelijk bekend om haar toffe sportkleding. En terecht! Ik heb inmiddels heel wat sportbh’s en sportleggings van Stronger en ik ben oprecht fan van deze items. Maar, wist je dat Stronger ook heerlijke lougewear heeft? Ik ga je in dit artikel vertellen over mijn favoriete Stronger loungewear. Let’s go!

Stronger loungewear

Cush Collectie van Stronger

Stronger heeft verschillende collecties als het gaat om loungewear maar in dit artikel wil ik de Cush collectie in het zonnetje zetten. Waarom? Omdat deze collectie mijn absolute favoriet is. Terwijl ik dit artikel zit te typen zit ik lekker op de bank, onder een dekentje, in mijn comfortabele Cush loungewear van Stronger. Heerlijk! Stiekem heb ik al helemaal zin in de zomer. Lekker met dit pakkie chillen in de tuin in een hangmat. Oh, dat lijkt me helemaal optimaal genieten!

Lees ook –> Loungewear van Stronger

De Stronger Cush Collectie bestaat uit de volgende items:

 • Truien
  • Cropped Hoodie
  • Sweater
 • Tops
  • Bralette
  • Crop Top
  • Turtleneck
 • Broeken
  • Shorts
  • Legging
  • Wide Pants
  • Flare Pants

Stronger loungewear

Je kunt dus jouw comfy set helemaal samenstellen naar je eigen wensen. Ik heb inmiddels alle items in huis in het beige en kan dus lekker afwisselen tussen alle items. Super chill! Daarnaast is de Cush Collectie van Stronger ook nog eens verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren, namelijk:

 • Zwart
 • Roze
 • Beige
 • Antraciet
 • Grijs/Olijf

De stof bestaat uit 67% Polyester, 16% Viscose, 15% Katoen, 2% Elastaan. Het is een gebreide stof met een geribde structuur. De stof voelt heel erg zacht aan en zit ongelofelijk comfortabel. De collectie heeft zwarte trekkoorden met opgedrukt logotype wat de collectie net wat sportiever maakt.

Stronger kortingscode

Natuurlijk heb ik weer een hele fijne kortingscode voor jullie die 20% korting geeft op het assortiment van Stronger. Het is niet het goedkoopste merk dus wat dat betreft is een fijne kortingscode van Stronger natuurlijk wel welkom!

 • met de code ‘beljaars20’ krijg jij nu 20% korting bij Stronger!

Ik ben benieuwd, is de Stronger loungewear iets voor jou? Spreekt deze Cush Collectie jou aan? 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

1 Reactie

 1. 25 januari 2022 / 17:30

  Ziet er heel leuk uit!