fbpx
0   7
11   33
23   55
60   271
41   87

De leukste kerst outfit

Nog even geduld en dan is het kerstmis! Oh wauw, ik heb er zo ongelofelijk veel zin in. De winter is absoluut niet mijn favoriete maand maar zodra kerst in de buurt komt vind ik het stiekem toch wel heel erg leuk. De gezelligheid, het heerlijk eten, de lekkere drankjes en de outfits vol glitters en pailletten, hoe kan je daar nu niet van houden? In dit artikel bespreek ik de leukste kerst outfit. Ben jij nog op zoek naar een perfecte kerstoufit? Ik help je op weg!

Kerstjurk

Een kerstjurk is misschien wel het eerste waar je aan denkt als je op zoek bent naar de leukste kerst outfit. Eerlijk is eerlijk, kerst is ook gewoon de perfecte gelegenheid om een prachtige jurk te dragen. Nu is het wel the season to sparkle en dus vind ik wel dat je kerstjurkje lekker de show mag stelen. Bij My Jewellery hebben ze een breed assortiment jurkjes en ik weet zeker dat je hier de perfecte kerstjurk kunt scoren. Stap 1 is om te kijken naar de lengte, ga je voor een maxi jurk, een midi jurk of liever toch een korter wikkelrokje? Ga je daarnaast voor lekker kleurrijk zoals paars of fuchsia of neig je eerder naar zwart of zilver met lekker veel glitters?

Er is een kleintje op komst en rond kerst ben ik rond de 18 weken zwanger dus ik dit jaar is de zoektocht voor mij wat lastiger. Wel zag ik bij My Jewellery een prachtige zwarte bodycon jurk met zilveren lurex. Ik denk dat deze jurk perfect gaat zijn voor de kerst. Hij is prachtig maar wel lekker comfortabel en ik denk dat mijn buik hier prachtig in gaat uitkomen omdat het een bodycon model is.

Pantalon met glittertop

Draag jij nooit jurken en ben je dat ook niet van plan om met kerst te doen? No worries! Heb je al eens gedacht aan een prachtige, wide leg zwarte pantalon met een spectaculaire glittertop erop? Een leuk tasje erbij en bijpassende hakken en you’re good to go! Een groot voordeel is dat je niet op zoek hoeft naar een mooie panty en dat als je net iets te veel hebt gegeten je gewoon een knoopje los kunt doen. Wel zo handig toch?

Wat vind jij de leukste kerst outfit? Een jurkje of toch een pantalon met glittertop? Ik kan niet kiezen en vind het beide prachtig! 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’? 

Delen: