fbpx
0   7
11   33
23   55
60   271
41   87

Weleda Skin Food Lip Balm

Weleda Skin Food Lip Balm

Oh jeetje, wat heb ik in deze periode toch altijd last van droge lippen. Zo irritant! Ik heb echt altijd een lippenbalsem op zak en wordt echt gek als ik er even geen in de buurt heb. Herkenbaar? Ik verwacht van wel. De ene lippenbalsem is natuurlijk de andere niet en vandaar dat ik altijd op zoek ben naar holygrails op het gebied van lippenbalsem. In dit artikel vertel ik je alles over de Weleda Skin Food Lip Balm. Is deze lippenbalsem een toppertje of valt hij tegen? Je leest het nu.

Weleda Skin Food Lip Balm

Fijne lippenbalsem voor droge lippen

Lees ook —> Weleda Skin Food

Deze Lip Balm is niet het eerste product dat ik review uit de Weleda Skin Food lijn. Eerder schreef ik namelijk al over de voedende alles-in-één crème voor gezicht en lichaam. Deze crème is echt een holygrail als je extreem droge plekjes hebt op bijvoorbeeld je hielen of ellebogen. Door mijn prettige ervaring met dit product liggen uiteraard mijn verwachtingen voor de Weleda Skin Food Lip Balm erg hoog.

Deze Lip Balm zit in een mega herkenbare groene ‘Skin Food’ verpakking van Weleda. Het is een groen tubetje met witte letters en een witte dop. Uiteraard heb ik hier niets op aan te merken. Het is een prima vormgeving, als je het mij vraagt.

Weleda zegt: ‘Voedende lipverzorging. Skin Food Lip Balm redt droge en gesprongen lippen.’

Deze Lip Balm is verrijkt met puur natuurlijke oliën, wassen en helende plantenextracten. Kalmerende plantextracten van driekleurig viooltje, biologische Calendula en biologische kamille vormen het hart van de formule. De Lip Balm belooft je lippen te voeden, te herstellen en te beschermen. Het resultaat? Zachte en soepele lippen.

Weleda Skin Food Lip Balm

Lippenbalsem review

Eerlijk is eerlijk, dit klinkt toch echt als muziek in de oren? Echt iets wat ik nodig heb in mijn leven aangezien mijn lippen op dit moment echt non stop kurkdroog en gesprongen zijn. Uiteraard wel een perfecte situatie om deze lip balm dus ook goed te testen. Iets wat ik uiteraard heb gedaan. Mijn mening over deze lippenbalsem? Hij is top! Echt top! Een lifesaver voor droge en gesprongen lippen. Na gebruik voelen mijn lippen absoluut zacht, gehydrateerd en soepel aan en het pijnlijke en droge gevoel is verdwenen. Een nadeel is echter wel het tubetje, de lippenbalsem is mega lastig te doseren. Dat is eigenlijk mijn enige minpuntje want het product zelf is top. Eén ding weet ik zeker, hij gaat met mij mee op wintersport!

  • Deze Lip Balm van Weleda is 100% natuurlijk, animal friendly en glutenvrij.

Deze Weleda Skin Food Lip Balm bevat 8ml. kost €5,14 en is o.a. verkrijgbaar bij Douglas.

Heb jij op dit moment ook last van droge en gesprongen lippen?

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen: