fbpx
96   172
49   181
31   69
68   138
25   273

Essence Hydra Kiss Lip Oil

Essence Hydra Kiss Lip Oil

Yes! Er liggen weer nieuwe producten van essence in de schappen waaronder de Essence Hydra Kiss Lip Oil. Het najaar is in volle gang en ik merk dat ik in deze periode altijd behoefte heb aan goede lipverzorging. In ieder jaszak of tas kun je wel iets vinden om mijn lippen te hydrateren. De perfecte timing om deze Hydra Kiss Lip Oil van essence uitgebreid te testen. Dat heb ik inmiddels gedaan en in dit artikel deel ik mijn eerlijke mening met je. Kopen of toch niet? Ik vertel het je graag.

Essence Hydra Kiss Lip Oil

Essence Hydra Kiss Lip Oil

Essence Hydra Kiss Lip Oil

Kruidvat zegt: “De Essence Hydra Kiss 01 Lip Oil zorgt voor een hoogglanzende, niet-plakkerige afwerking.”

Om eerlijk te zijn was ik wat sceptisch toen ik deze lip olie testte. Dat kwam wellicht door mijn negatieve review over de essence What The Fake Extreme Plumping Lip Filler. Stom eigenlijk want essence heeft zoveel goede producten. Uiteraard verdienen ze een nieuwe kans.

Essence Hydra Kiss Lip Oil

De lip oil zit in een doorzichtig, klein lipgloss verpakkinkje met een zilveren dop. De dop en de tekst zijn zilver en de olie heeft een ombre effect met lichtroze. Het ziet er prima uit, niets op aan te merken en herkenbaar voor essence. Je brengt de lip oil aan met een sponsapplicator, net als een lipgloss. Wel valt mij op dat het staafje en de sponsapplicator super dik zijn. Als je deze uit de huls haalt blijft er nog maar weinig product over. Wellicht een slimme zet van essence maar eigenlijk krijg je dus vrij weinig product (zie foto)

Essence lip oil review

De lip olie is transparant zonder kleur. Essence zegt wel dat hij een vleugje kleur geeft maar eerlijk is eerlijk, dit is zo minimaal dat ik het bestempel als transparant. Goed om te weten is wel dat de lip olie verkrijgbaar is in meerdere kleuren. Het kan dus wel zo zijn dat de andere olies meer kleur afgeven.

De olie heeft een combinatie van hyaluronzuur, jojoba-olie, vitamine E en moerasbloemolie. Volgens essence is dit een krachtige combinatie die zorgt voor supersoepele en gehydrateerde lippen.

Natuurlijk heb ik dit uitgebreid getest. De afgelopen week heb ik deze Essence Hydra Kiss Lip Oil veel gedragen. De lip olie vrij dik van structuur maar voelt wel heel fijn aan op de lippen. Hij is qua kleur dus transparant en er zit ook geen heftige geur aan. De olie blijft lang zitten en ik heb zeker het gevoel dat mijn lippen gehydrateerd worden. Essence belooft dat het product non-sticky is maar dat is niet het geval. Als je haren door de wind waaien dan blijven ze absoluut plakken op je lippen. Op zich ook niet zo gek gezien de olie-structuur, maar goed, beloof het dan ook niet. Verder vind ik het een minpunt dat de sponsapplicator zo dik is dat er in verhouding heel weinig product in de verpakking zit. Dat voelt wel een beetje cheap maar goed. Buiten dit is het wel een fijne lipolie voor een fijn prijsje en blijf ik hem zeker gebruiken.

Je koopt deze Essence Hydra Kiss Lip Oil voor € 2,99 bij Kruidvat.

Heb jij weleens een lip olie gebruikt?

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’? 

Delen: