fbpx
19   51
12   40
272   802
27   67
32   78

The Body Shop Vanilla Pumpkin

The Body Shop Vanilla Pumpkin

Oh yes! The Body Shop lanceert weer een nieuwe collectie. Helaas betekent dit overigens wel dat we officieel richting de herfst gaan. Het betreft namelijk de The Body Shop Vanilla Pumpkin collectie. Vooral pumpkin, oftewel pompoen, is natuurlijk echt een perfect ingrediënt voor de herfst. Ben jij benieuwd naar deze nieuwe lijn? Lees dan zeker mee.

The Body Shop Vanilla Pumpkin

Vanilla Pumpkin, de herfst wordt geïntroduceerd. Direct denk ik aan dagen vol met regen, gekleurde herfstbladeren die op de grond dwarrelen en avondjes Netflix op de bank onder een dekentje met een flinke kop kruidenthee. Heb ik er zin in? Nog niet echt. Geef mij maar zomer! Helaas kunnen we het weer niet veranderen en moeten we er toch echt aan geloven.

Deze The Body Shop Vanilla Pumpkin lijn is een Special Edition lijn met warme akkoorden van pompoen, hazelnoot karamel, ahornsiroop en amandelmelk. Tijdens het ruiken van deze producten denk je direct aan een knus gevoel op een frisse herfstdag.

De Special Edition lijn bevat drie producten, namelijk:

 • Shower Gel
 • Body Butter
 • Hand Cream

The Body Shop Vanilla Pumpkin

Shower Gel

Ik ben altijd dol op de shower gel van The Body Shop. Dit is een milde gek met een rijke, crèmige structuur welke eerder aanvoelt als een body milk dan als een shower gel. De geur is een combinatie van zoete vanille uit Madagaskar, pompoenpitten, hazelnoot karamel en ahornsiroop. De shower gel laat zich makkelijk verdelen over de huid, schuimt heerlijk en laat mijn huis gereinigd en fris aanvoelen. Na het afdrogen is de heerlijke geur nog even op de huid aanwezig.

Body Butter

Zodra we richting de herfst gaan wordt mijn huid weer droger. Dit merk ik voornamelijk op mijn scheenbenen. In de zomer gebruik ik het liefst een body yoghurt maar in de herfst en winter zeker een body butter. De butters van The Body Shop zijn namelijk een stuk dikker en hydrateren vele malen beter. Deze Body Butters bevat Community Fair Trade-sheaboter uit Ghana, Braziliaanse babassu-olie en sesamolie uit Nicaragua. Tijdens het aanbrengen smelt een body butter altijd een beetje waardoor het product makkelijk te verdelen is over de huid. Hij trekt redelijk snel in en hydrateert mijn huid vervolgens ontzettend goed. Precies zoals ik van deze body butters van The Body Shop ben gewend.

Hand Cream

Niet alleen mijn schenen worden droog, ook mijn handen hebben het in de herfst en winter altijd zwaar te verduren. Nu in dit corona-tijdperk met alle desinfectie gel al helemaal. Ik heb dan ook standaard een tube handcrème in mijn tas zitten. Deze hand cream van The Body Shop bevat een mix van Community Fair Trade-sheaboter uit Ghana en babassu-olie uit Brazilië. De textuur is heel licht en niet vettig waardoor hij snel intrekt. Mijn handen voelen na gebruik zacht en soepel aan.

 • Shower Gel bevat 250ml. en kost € 7,-
 • Body Butter bevat 200ml. en kost € 16,-
 • Hand Cream bevat 30ml. en kost € 5,50

Wat is jouw favoriete product van The Body Shop?

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

2 Reacties

 1. 9 september 2020 / 14:43

  Zo’n heerlijke lijn! Ik ben elk jaar weer blij als hij weer in de winkels ligt. Vorig jaar heb ik alleen zó veel ingeslagen dat ik nog even voorraad heb haha! 🙂

  • Jolanda
   9 september 2020 / 17:02

   Ik heb nog een fles showergel staan (werkt ook prima in bad) maar mijn handcrème en bodybutter van deze lijn zijn op. Dus ik moet wel even inslaan om het jaar door te komen. De nieuwe verpakking is wel mooi.