fbpx
0   7
11   33
23   55
60   271
41   87

Furry jas van Stronger

Furry jas van Stronger

Oh yes! Ik ben weer zo’n toffe aanwinst voor het najaar 2023. Het is mijn nieuwe beige furry jas van Stronger. Uiteraard vertel ik je er alles over in dit artikel. Ben jij benieuwd naar deze jas? En kun jij sowieso wel een fijne Stronger kortingscode gebruiken? Lees dan nu zeker verder.

Nieuwe jas van Stronger

Deze jas ziet er natuurlijk super zacht uit en dat is hij ook. Hij is gemaakt van imitatiebond en heeft een oversized fit. Naast dat hij super zacht is, is hij ook nog eens super warm. Ontworpen met een geribde manchet en elastiek aan de taille om warmte te bieden. Hij heeft een heerlijke hoge hals met een zwarte rits aan de voorkant. De jas heeft zakken aan beide kanten en is gewoon echt perfect voor de herfst en winter.

Ben jij niet zo’n fan van beige? Goed nieuws! Deze furry jas van Stronger is ook verkrijgbaar in het zwart.

Je koopt deze top voor 149EUR 

Stronger kortingscode

Uiteraard heb ik een hele fijne kortingscode van Stronger voor je. Met de Stronger kortingscode lindsey20 krijg je 20% korting bij Stronger.

Is deze jas niet helemaal jouw ding? Maar ben je nog wel op zoek naar een nieuwe jas voor het najaar? Neem dan alsnog even een kijkje bij Stronger. Ze hebben verschillende toffe jassen voor het najaar. Zo is er ook een toffe Pile Jas (die ik heb in het zwart) die ook een teddy stof heeft en lekker gevoerd is. Toch heeft deze jas een andere fit, hij is een stuk langer en heeft een capuchon! Ook deze jas kost € 149 euro maar wordt natuurlijk qua prijs aantrekkelijker met de fijne kortingscode. Let op: de voorraad is beperkt dus wacht niet te lang.

Wat vind jij van deze outfit van Stronger?

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’? 

Delen:

2 Reacties

  1. 4 november 2023 / 13:38

    Jammer is niet meer in beige jij nog idee waar deze stronger jas beige nog te koop is maat S of XS

  2. 29 oktober 2023 / 06:12

    Een furry jas is echt een must have voor in de winter! Perfectly matched met een paar uggs of knee high boots!