fbpx
84   158
47   178
30   68
68   137
25   272

Espadrilles van Toni Pons

Espadrilles van Toni Pons

Espadrilles, absoluut een musthave in je schoenenstash tijdens de lente en zomer. Dit jaar stuitte ik op een voor mij nieuw merk, namelijk Toni Pons. Van het merk heb ik een paar espadrilles ontvangen welke ik graag laat zien in dit artikel. Benieuwd naar mijn nieuwe aanwinst voor mijn schoenenstash? Lees gezellig mee.

Espadrilles van Toni Pons

Toni Pons Espadrilles

Toni Pons is een schoenenmerk met een breed assortiment. Ze verkopen onwijs veel espadrilles maar hebben daarnaast ook wel andere modellen zoals sandalen en chelsea boots. Mijn schoenenstash is groot maar espadrilles heb ik niet veel. Vandaar dat ik al snel besloot om te kiezen voor Toni Pons Espadrilles.

Het assortiment is breed en de keuze was daarom vrij lastig. Op aanraden heb ik uiteindelijk gekozen voor de Tura-TR Dames Espadrilles in de kleur beige. Het is een espadrille met een sleehak. Geen hoge sleehak, een lage met beige banden over de voet heen. Het is hierdoor een heel comfortabel model en perfect voor everyday. De combinatie van kleur (beige en offwhite) zorgt ervoor dat ze in de lente en zomer perfect te combineren zijn.

Espadrilles kun je op heel veel manieren stijlen. Persoonlijk vind ik ze het allerleukste onder een mooie midi- of maxijurk. Al misstaan ze natuurlijk ook niet onder een wide leg jeans of onder een rok. Dit model van Toni Pons zit in ieder geval echt onwijs comfortabel.

Deze Tura-TR Dames Espadrilles kost € 79,95 bij Toni Pons.

Mocht je benieuwd zijn, de maxijurk is van YAYA the Brand en mijn hoed is van Old Habits Die Hard.

Heb jij espadrilles in je schoenenstash?

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Delen: