fbpx
96   171
49   181
31   69
68   138
25   273

Pets Lodge op Roompot Beach Resort Brouwersdam

Pets Lodge op Roompot Beach Resort Brouwersdam

Half mei vertrok ik, op vrijdagmiddag, samen met mijn vriend Sebastian en onze Mechelse herder Spyke naar Brouwersdam. Er even heerlijk een weekend tussenuit, aan het strand in Zeeland. Heerlijk toch? Gelukkig is Spyke ook gek op het strand en verbleven we in een Pets Logde waardoor hij dus ook mee mocht. In dit artikel vertel ik je alles over ons verblijf in een Roompot Beach Resort Brouwersdam. Let’s go! 

Pets Lodge op Roompot Beach Resort Brouwersdam

Roompot Beach Resort Brouwersdam

Het park van Roompot is in Brouwersdam echt net geopend. Toen wij arriveerde viel dit gelijk op. De paden zijn net aangelegd, de planten net gepland en alles is brandschoon. Zo schoon dat we even twijfelfde of wij niet gewoon de allereerste gasten waren in de logde. Het is een park dat vol staat met diverse lodges en een aantal van deze lodges zijn omgetoverd tot een pets logde, oftewel speciaal voor honden. Zo leuk!

Pets Logde

De pets lodge is een vrijstaande lodge welke geschikt is voor 4 personen. Hij beschikt over een fijne keuken en ruime woonkamer met een grote raampartij. De lodge heeft 2 tweepersoons slaapkamers en iedere slaapkamer heeft zijn eigen badkamer (douche + wastafel), ideaal. De toilet is los en er is, speciaal voor de hond, een hondenmand, bench en voederbak.

Het fijne is dat rondom de logde best wat ruimte is. Er is een gemeubileerd terras met een tafel en twee zonnebedden. Om het terras is voldoende gras en de hele ’tuin’ is omheind. De hond kan dus niet weg en dat is echt heel fijn. Zo kun je even heerlijk chillen op je zonnebed zonder bang te zijn dat je viervoeter er direct vandoor is.

Vanaf vrijdag 16:00 uur waren we welkom in de Pets Lodge op Roompot Beach Resort Brouwersdam. Bij aankomst hoef je niet langs een receptie. Op de voordeur hangt namelijk een codeslot en de code ontvang je per mail. Vanaf 16:00 uur kun je de code invoeren en de deur openen. Op maandag om 10:00 uur was het tijd om weer te vertrekken. Je kunt dan gewoon de deur achter je dichttrekken en van het terrein afrijden. Ideaal!

Wij hebben in ieder geval heerlijk genoten in onze Pets Lodge op Roompot Beach Resort Brouwersdam. De logde was brandschoon, gloednieuw en de ligging was fantastisch. De locatie is vlakbij Scharendijke en het strand. We hebben iedere avond heerlijk op het strand gewandeld met Spyke en die kon (en wij ook niet) zijn geluk niet op!

Heb je geen hond en is een pets logde dus wat minder interessant voor jou? Het Beach Resort heeft ook andere lodges zoals een Tiny House, Family Logde, of een Welness Lodge met hottub en sauna. 

Ben jij weleens in Brouwersdam geweest?

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Delen: