fbpx
18   35
59   260
41   85
60   178
40   227

Hoed van Old Habits Die Hard

Hoed van Old Habits Die Hard

Twee weken geleden was ik op bezoek bij een vriendin in Amsterdam. Jeetje, het was veel te lang geleden dat we elkaar hadden gezien en ook zeker veel te lang geleden dat ik in Amsterdam was geweest. In Amsterdam hebben we gezellig bijgekletst en geluncht bij Restaurant Domenica op de Noordermarkt. Hiernaast, letterlijk om het hoekje, zit Old Habits Die Hard. Op Prinsengracht 8, naast Pompon bloemenwinkel. Ik ging naar huis met een gloednieuwe hoed van Old Habits Die Hard en die laat ik je natuurlijk heel graag in dit artikel zien.

Old Habits Die Hard hoed

Ik vind hoeden stiekem mega leuk. Ze kunnen een outfit echt helemaal afmaken. Vóór mijn bezoek aan Amsterdam bestond mijn hoedenstash uit een cognackleurige hoed en een zwarte hoed. Het was overigens meteen ook een goede reminder dat ik niet alleen mijn nieuwe hoed maar ook mijn ‘oude’ hoeden echt vaker moet gaan dragen.

Old Habits Die Hard is een Amsterdams modelabel. Het label produceert flatcaps, banana’s en hoeden in verschillende kleuren, tinten, modellen en designs. Hiernaast hebben ze handgemaakte bandjes ontworpen om de style van je hoed te kunnen veranderen. Echt heel tof! De hoeden zijn van hele goede kwaliteit en handgemaakt in Portugal en Equador. Alle hoeden hebben een verstelbaar lint waardoor je de perfecte maat kunt instellen.

Zoals gezegd heb ik al een mooie zwarte en cognackleurige hoed. Na wat twijfelen en het passen van diverse hoeden besloot ik te gaan voor een beige hoed. Het model ‘The Iconic’ stond bij mij absoluut het beste en ik heb deze dus in de kleur ‘Smooth Shadow’. Het is een prachtige zandkleurige hoed en aangezien ik de laatste tijd helemaal in de beige vibes ben past deze hoed daar natuurlijk perfect bij. Mijn vriendin koos voor dezelfde hoed maar dan in het donkerbruin.

Je hoort het al, ik ben helemaal blij met mijn gloednieuwe hoed van Old Habits Die Hard.

Heb jij weleens gehoord van dit Amsterdamse modelabel?

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

 

Delen: