fbpx
0   7
11   33
23   55
60   271
41   87

Maxi jurk van Yaya

Maxi jurk van Yaya

Oh my! Ik ben de laatste tijd echt dol op het merk Yaya The Brand. Ik heb er al meerdere items van in mijn kast hangen en ben echt oprecht verrast door de mooie items en de fantastische kwaliteit. Mijn favoriet op dit moment is mijn nieuwe maxi jurk van Yaya en die laat ik je heel graag zien. Kijk je mee?

Maxi jurk met lange mouwen en botanische print

Ken je Yaya nog niet? Bij deze gelijk even een stukje achtergrond over dit merk. Het is een lifestyle-merk voor vrouwen die zich graag stijlvol kleden. De collecties kenmerken zich vaak door de zachte, natuurlijke kleuren en alle items in de collectie zijn met elkaar te combineren. Het hoofdkantoor is gevestigd in een piepklein dorpje in de buurt van Amsterdam.

Toen ik de maxi jurk van Yaya spotte in de webshop dacht ik direct: ‘die moet ik hebben!’ Wat een geweldige jurk voor de lente en de zomer. Zoals jullie weten ben ik dol op beige en deze jurk combineert fantastisch met beige. Een extra pluspunt.

De jurk is super sierlijk, heeft lange mouwen en een botanische print. De kleur neigt richting koraal/baksteen rood en is qua kleur wat vaal. Juist tof, als je het mij vraagt! De jurk heeft een v-hals met koord, heeft een ruime pasvorm en de lange mouwen bevatten elastiek aan het uiteinde.

Ik combineer deze maxi jurk uiteraard met beige. De riem in mijn heup is van ComeGetFashion en de boots zijn van Bronx via Omoda. Oh my, wat ben ik toch blij met deze stoere cowboyboots. Ik draag ze zo ongelofelijk graag. Naast dat ze iedere outfit afmaken lopen ze ook nog eens heerlijk. Wat wil je nog meer?

Deze maxi jurk van Yaya kost € 109,95 en is uiteraard te koop bij Yaya the Brand. 

Wat vind jij van deze jurk? Zou jij deze jurk zelf dragen?

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen: