fbpx
0   7
11   33
23   55
60   271
41   87

Biodermal Face Wash

Biodermal Face Wash

Het reinigen van je gezicht is zo belangrijk. Ik doe dit iedere avond met een face wash. Bij voorkeur onder de douche omdat ik het altijd een zooitje vind worden aan de wastafel met al dat gespetter. Herkenbaar? Haha! In dit artikel ga ik je alles vertellen over de Biodermal Face Wash. Lees je mee?

Biodermal Face Wash

Biodermal Face Wash

Face wash van Biodermal

Laat ik even voorop stellen dat ik heel erg te spreken ben over de gezichtsverzorging van Biodermal. Ik heb er al meerdere producten van het merk gereviewed en heb ik op dit moment, naast deze face wash, ook de Biodermal p-CL-e body productlijn in gebruik.

De vormgeving van Biodermal vind ik altijd erg clean. Uiteraard herkenbaar voor het merk maar vooral gewoon heel netjes en rustig. De facewash zit in een witte knijptube met een groen vierkant erop en verder zwarte en witte tekst. Ik vind een knijptube top omdat je zo altijd product onderin bij de dop hebt zitten en het hygiënisch is omdat je niet met je vingers in een potje hoeft.

De Biodermal Face Wash belooft het volgende:

  • Reinigt mild en verfrist de huid
  • 100% zeepvrij
  • Geschikt voor alle huidtypen
  • Droogt de huid niet uit

Het is een face wash die op milde wijze make-up en andere onzuiverheden verwijderd. Je kunt hem zowel in de ochtend als in de avond gebruiken en Biodermal raad aan om het naast op je gezicht ook in je hals aan te brengen. Inmasseren van de face wash doe je op een natgemaakte huid en na het wassen van de huid spoel je deze na met lauwwarm water.

Biodermal Face Wash

Na gebruik voelt de huid echt schoon aan. Lichtelijk stroef, niet droog, maar wel stroef als in, echt schoon. Ik hoop dat je begrijpt wat ik bedoel. Het is een hele zachte wash die heerlijk fris ruikt. Echt prettig om zowel in de ochtend als in de avond te gebruiken. Inmiddels gebruikt mijn vriend hem ook en die vind hem ook erg fijn. Ik zou hem absoluut opnieuw kopen. Aanradertje!

Deze Biodermal Face Wash (150ml.) is verkrijgbaar bij De Online Drogist voor € 7,50 (50% korting – normaliter € 14,99)

Was jij twee keer per dag je gezicht?

Pin this image on Pinterest

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Delen: