fbpx
117   136
51   189
45   98
13   192
66   390

Bath & body works geurkaars

Bath & body works geurkaars

Geurkaarsen, ik schrijf er eigenlijk nooit over. Stom eigenlijk want ik ben een mega fan van geurkaarsen. In ons huis staat bij voorkeur iedere avond een geurkaars aan en ik vind het ook heel leuk om ze te verzamelen. Ik heb laatst een Bath & body works geurkaars waar ik lyrisch over ben en uiteraard wil ik jullie deze niet onthouden. Geloof me, deze kaars wil je!

Heerlijke geurkaarsen

In een pakket van Bath & body works ontving ik in totaal drie geurkaarsen. Alhoewel ze alle drie lekker zijn stak er één met kop en schouders bovenuit. Deze geurkaars heet Endless Weekend. Ik besloot deze mee te nemen tijdens ons weekendje weg in Brouwersdam. Toepasselijk toch?

Fun fact: onze hersenen linken momenten en geuren aan elkaar. Heeft een geur je weleens teruggebracht naar een specifiek moment? Dat is precies wat ik bedoel. Ooit zag ik in een vlog van Monica Geuze dat zij geurkaarsen meenam naar bijvoorbeeld een hotelkamer, tijdens een weekendje weg of een vakantie. Toen dacht ik: wat briljant! Waarom ook eigenlijk niet? Sindsdien ben ik dat dus ook gaan doen. De geurkaars Endless Weekend van Bath & Body works doet mij nu dus enorm denken aan het heerlijke weekend dat ik samen met mijn vriend en onze hond Spyke in Brouwersdam heb gehad. De kaars is nog niet op en terwijl ik dit artikel typt brand hij heerlijk op de salontafel. De hele woonkamer is gevuld met een frisse, zachte geur.

De kaars is zacht, poederig en licht fruitig. Het is een 3-wick candle, oftewel hij heeft drie lonten. Hij zit in een mooi glas met leuk label en een zilveren deksel. De kaars doven doe je dus heel eenvoudig door de deksel terug op de kaars te zetten. De kaars is nu halverwege en ik kan niet anders zeggen dan dat ik er enorm over ben te spreken. De geur is fantastisch maar dat is natuurlijk een kwestie van smaak. De kwaliteit is echter echt on point. De lontjes knetteren niet, de kaars smelt helemaal recht en het glas blijft dus schoon zonder kaarsvet aan de randen. Ja jongens, daar herken je echt een kaars van kwaliteit aan!

Je koopt een 3-wick XL Luxe Bath & body works geurkaars voor € 34,95 bij Bath & Body works

Heb jij weleens geurkaarsen van Bath & Body Works?

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

 

Delen: