fbpx
68   454
122   417
93   153
58   111
279   838

PB beauty CC Cream Smooth Operator

PB beauty CC Cream Smooth Operator

Twee weken geleden ben ik in Utrecht op het Kruidvat Squad Kick-Off Event geweest. Je hebt hier een dagvlog van kunnen zien op mijn TikTok. Het was een super tof event, georganiseerd bij Stadsjochies. Op het event was Patty Brard als verrassing om alle te vertellen over de PB beauty CC Cream Smooth Operator. We kregen het product ook mee naar huis en uiteraard ben ik deze CC Cream meteen gaan testen. In dit artikel vertel ik je er alles over. Lees je mee?

PB beauty CC Cream Smooth Operator

CC cream van PB Beauty

Patty Brard heeft bij Kruidvat een eigen beautylijn gelanceerd genaamd PB Beauty. Heb jij deze CC Cream Smooth Operator al gespot in de commercial op televisie? En ben je benieuwd of het product het kopen waard is? Dat vertel ik je graag.

De lijn van Patty Brard is excusief bij Kruidvat verkrijgbaar. Hij is absoluut herkenbaar door de vormgeving. Qua kleur heeft het product een goude, champagnekleurige uitstraling met zwarte letters en een luipaardprint. Ik vind het heel goed passen bij Patty en snap helemaal waarom ze voor deze vormgeving is gegaan. De CC Cream van PB Beauty zit in een knijptubetje.

Het product belooft een anti-rimpeleffect met color adapting pigmenten. Hij is verkrijgbaar in drie tinten, namelijk:

  • Fair Light
  • Tan Medium
  • Deep Dark

Ik heb de CC Cream in Fair Light gebruikt voor deze review. Uit de tube, op de hand, ziet de CC cream er in eerste instantie wat paars en koel uit. Hij laat zich echter makkelijk en egaal aansmeren en na ongeveer 20 seconden zie je dat de kleur zich aanpast aan je huid. Na de swatch op mijn hand heb ik de cream uiteraard aangebracht op mijn gezicht.

PB beauty CC Cream Smooth Operator review

Op de helft links zie je mijn huid met alleen dagcrème en op de foto rechts heb ik hieroverheen een laagje van de PB beauty CC Cream Smooth Operator aangebracht. De cream is anti-aging en biedt een lichte en natuurlijke dekking. Verwacht bij dit product dus geen full coverage foundation maar juist een lichte no make-up make-up look. Het is dus net alsof je géén make-up op hebt maar hebt wel een frissere, glowy uitstraling waarbij imperfecties net even worden gecamoufleerd. Hierbij is het gevoel overigens ook echt alsof je geen make-up draagt en dat vind ik, zeker voor een everyday look, heel fijn! Daarnaast kun je de CC cream opbouwen en zal hij, na het aanbrengen van een tweede laag, net weer wat meer dekking geven. Ik vind het absoluut een fijn product en heb hem al meerdere keren gedragen in een dagelijkse make-up look naar mijn werk.

Deze PB beauty CC Cream Smooth Operator kost € 14,95 en is verkrijgbaar bij Kruidvat.

Draag jij weleens een CC Cream?

Pin this image on Pinterest

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Delen: