fbpx
14   45
7   34
272   802
27   67
32   78

& Other Stories Midnight Encore

Hi guys! Daar ben ik weer. Er is een kleine radiostilte geweest. Net voor carnaval heb ik een aantal dagen ziek op bed gelegen en tijdens carnaval was het natuurlijk vooral tijd om te feesten. Inmiddels ben ik weer helemaal opgeknapt, uitgefeest en back on track. Vandaag is het tijd voor een review van de & Other Stories Midnight Encore. Een geur die mij onwijs heeft verrast. Lees je met mij mee?

& Other Stories Midnight Encore Eau de Toilette

Dit is niet mijn eerste review van een Eau de Toilette van & Other Stories. In 2021 reviewde ik namelijk de Punk Bouquet geur van het merk. Destijds omschreef ik de flacon als volgt: “Ze zitten allemaal in dezelfde flacon. Een simpele flacon met een glazen bolletje als dop, een zwarte spraykop en een lint om het glas heen waar de naam van de geur op staat. Een vrij simpele vormgeving die ik wel erg goed bij het merk vind passen.”

Qua vormgeving van de flacon is er in deze twee jaar dus niets veranderd.

Geurnoten

  • Topnoten: zwarte peper, kokoswater
  • Hartnoten: jasmijnblaadjes, vijgbladjes
  • Basisnoten: kasjmierhout, gezouten musk, ambroxan

Dat is een interessant pallet aan geurnoten. De geur opent vrij zwaar maar ergens ook fris. Dat verklaart de topnoten zwarte peper en kokoswater natuurlijk absoluut. Na wat minuten wordt hij iets zoeter, zachter en warmer.

& Other Stories Midnight Encore

Conclusie

& Other Stories heeft een heel leuk assortiment aan betaalbare geuren. Ik vind deze geur absoluut een verrijking aan mijn stash. Het is een wat zwaardere geur die ik zelf zou dragen tijdens bijvoorbeeld een etentje of een avondje stappen. Ben je binnenkort in de buurt van een filiaal van & Other Stories, dan raad ik je zeker aan om deze geur eens te ruiken. Wat goed is om te weten is dat de geur ook verkrijgbaar is als geurkaars, bodywash en bodymist.

Deze & Other Stories Midnight Encore Eau de Toilette bevat 50ml. en kost € 30,- en is uiteraard te koop bij & Other Stories.

Wat is op dit moment jouw go to geur?

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen: