fbpx
49   386
118   400
92   147
58   106
279   831

& Other Stories Punk Bouquet

& Other Stories Punk Bouquet

Het is inmiddels weer eventjes geleden dat er een review online is gekomen op mijn blog over een parfum of een Eau de Toilette. Tijd om hier verandering in te brengen. In dit artikel review ik de & Other Stories Punk Bouquet Eau de Toilette. Voor mij een eerste kennismaking met een geur van & Other Stories. Ik was in ieder geval erg nieuwsgierig. Jij ook? Lees dan gezezllig mee!

& Other Stories Punk Bouquet

Punk Bouquet Eau de Toilette

Ik ben altijd fan van de winkels van & Other Stories. Er is altijd zoveel te zien dat het heerlijk struinen is in de winkel. Van kleding tot accessoires en van lingerie tot parfum, ze hebben het allemaal. Inmiddels heb ik heel wat geprobeerd van de beautyafdeling maar dus nog nooit een geur. Helaas zijn de winkels gesloten en moest ik vooral uitgaan van de informatie in de webshop. Ze hebben heel wat geuren maar door de geurnoten sprak Punk Bouquet Eau de Toilette mij het meeste aan.

& Other Stories heeft op dit moment in totaal 6 verschillende geuren. Ze zitten allemaal in dezelfde flacon. Een simpele flacon met een glazen bolletje als dop, een zwarte spraykop en een lint om het glas heen waar de naam van de geur op staat. Een vrij simpele vormgeving die ik wel erg goed bij het merk vind passen.

Geurnoten

  • Topnoten: amandel, mandarijn, groene appel
  • Hartnoten: Cyklamen, Tijgerorchidee, Lotusbloem
  • Basisnoten: Vanille, Tonkaboon, Treemoss

Zelf ben ik nooit zo fan van een bloemig parfum. Ik ben meer van een frisse of juist warme geur. De hartnoten spraken me dan ook niet echt direct aan maar de top- en basisnoten juist wel. Dat fris en fruitige van de topnoten gemixt met de vanille en tonkaboon in de basisnoten klonk mij in de oren als een heerlijke combinatie.

Conclusie

Is dit een geur voor mij? Ja, dat is het zeker! Zoals ik al had verwacht vind ik hem vooral de eerste 5 minuten en vervolgens na ongeveer een kwartier echt heerlijk. De warme geur van de basisnoten vind ik gewoon echt super lekker en een heerlijke combinatie. Ik vind dit parfum verder heel veelzijdig en dus geschikt voor ieder seizoen. Ideaal! Ik ben erg in ieder geval erg blij mee en ga hem lekker sprayen de komende tijd!

Deze & Other Stories Punk Bouquet bevat 50ml. en kost € 30,- en is uiteraard te koop bij & Other Stories.

Wat is op dit moment jouw go to geur?

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen: