fbpx
96   171
49   181
31   69
68   138
25   273

Win een nieuw paar schoenen

Win een nieuw paar schoenen

Ja, je leest het goed. Je kunt een nieuw paar schoenen winnen. Dit willen we toch allemaal? In samenwerking met Shoecolate geef ik een gloednieuw paar schoenen cadeau aan één van jullie. Win een nieuw paar schoenen. Doe je mee? Let’s go! 

Nieuw paar schoenen van Shoecolate

Samen met @shoecolate heb ik een onwijs leuke winactie! 👢🍫 Ik mag namelijk één van jullie blij maken met een paar schoenen naar keuze. Hoe leuk is dat?✨

Wat moet je doen om kans te maken?
🍀 Volg mij (@lindseybeljaars) en @shoecolate
🍀 Vertel in een reactie dat en waarom je meedoet
✨ Deel dit bericht in een story om extra kans te maken

Ik maak de winnaar volgende week bekend! Succes 🤞🏻 👟

 

Let op: deze winactie loopt via Instagram! Zorg dus dat je naar mijn instagram account gaat en dat je de stappen volgt op instagram. Alleen dan kan ik de aanmelding voor deze winactie in samenwerking met Shoecolate goedkeuren. Heel veel succes! X

Win een nieuw paar schoenen! Doe jij mee met deze winactie?

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’? 

 

Delen: