fbpx
25   137
32   72
12   186
65   385
33   193

Black faux leather shorts

Black faux leather shorts

Een leren shorts voor dames, helemaal on trend op dit moment. Ze zijn er in verschillende kleuren en ik heb gekozen voor een zwarte short. Ik draag mijn black faux leather shorts heel erg vaak en heb hem al op verschillende manieren gecombineerd. Zoals bijvoorbeeld met een dikke, gebreide trui of een oversized blazer. Gisteren plaatste ik mijn kantooroutfit in mijn story op Instagram en ik kreeg heel wat DM´s met vragen over de items. Vandaar dat ik besloot direct een artikel te schrijven met hierin mijn lookje. Lees je mee?

Black faux leather shorts

Kantooroutfit

Een tip van flip: op de website van Omoda kun je heel veel outfitinspiratie opdoen. Zij hebben een rubriek met ‘looks’ en hier kun je terecht voor everyday outfits, kantooroutfits, partylooks en zelfs outfits voor bruiloften. Ik vind dit echt zo’n toffe pagina en bezoek hem absoluut een aantal keren per week. Voor de leukste looks moet je namelijk, als je het mij vraagt, bij Omoda zijn!

Je kunt er ook inspiratie opdoen voor heren! Ben jij voor bijvoorbeeld je vader, man of broer op zoek naar de modetrends voor heren? Ontdek de on trend looks voor heren. Mijn vriend maakt hier ook weleens gebruik van ter inspiratie. Handig toch, als je even geen idee hebt wat je aan moet trekken naar bijvoorbeeld een feestje. 

Outfitinspiratie

De Black faux leather shorts die ik draag is van Loavies. Dit is een shiny leren shorts met twee steekzakken aan de voorkant, een leren riem om de heupen en een paperbageffect. De zwart-bruin gestreepte top die ik draag is van Armed Angels. Deze is gemaakt van een heerlijk dun stofje, heeft lekker lange mouwen en een ronde hals.

Hieroverheen draag ik een zwart gilet van My Jewellery. Sowieso vind ik de trend van de lange gilets echt fantastisch en ik heb ze inmiddels in verschillende kleuren. Onder mijn Black faux leather shorts draag ik een zwarte panty van het merk Oroblu. Geloof mij, als je nog op zoek bent naar een fijne panty, check dan zeker dit merk even. En, last but not least, mijn hoge veterboots. Deze boots maken mijn look helemaal af en nog net een tikketje stoerder en meer casual. Deze boots zijn van Mexx.

Deze look droeg ik dus gisteren naar kantoor. Wat vind jij van mijn kantoor outfit? Oh en ik ben benieuwd, heb jij een black faux leather shorts in je kast? Zo ja, wat is jouw favoriete look met deze shorts?

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’? 

Delen: