fbpx
20   52
13   41
272   803
27   67
32   78

Mijn 3 meest gelezen artikelen van 2022

Mijn 3 meest gelezen artikelen van 2022

Zo! Nog 3 dagen en dan zit 2022 erop. Tijd om te beginnen aan een nieuw jaar, ik heb er zin in. In het nieuwe jaar ga ik uiteraard weer vol enthousiasme verder met mijn blog en mijn instagram. Wel leek het mij leuk om eens terug te blikken op 2022. Want, wat zijn mijn 3 meest gelezen artikelen van 2022? Op dit vraag geef ik antwoord in dit artikel. Lees je mee?

Zelf een tapasplank maken

Zelf een tapasplank maken

Dit artikel schreef ik in maart 2021, midden in een corona-lockdown. In een heerlijk eetcafé genieten van een uitgebreide tapasplank zat er op dat moment absoluut niet in. Volgens mij mocht je op dat moment 2 personen thuis uitnodigen en dat deden wij dan ook braaf. Om het toch gezellig te maken was zelf een tapasplank maken een goede optie. Ik was erg blij met het resultaat en besloot er dus een artikel over te schrijven op mijn blog. Grappig! Het was namelijk best random maar het is, zowel in 2021 als in 2022, mijn best gelezen artikel!

Estrid Starter Kit

Estrid Starter Kit

Om Estrid kon je in 2022 echt niet heen. Iedere grote influencer heeft, volgens mij, wel een instagram campagne gehad met dit merk. Het merk kenmerkt zich door de hele mooie pastelkleurige scheermesjes met prachtige houders. Ik heb de Estrid Starter Kit opgestuurd gekregen en heb er een uitgebreide, eerlijke gereview over geschreven. Hier waren jullie allemaal erg nieuwsgierig naar en daarom is dit artikel beland op nummer 2 in deze lijst.

Kruidvat Oh My Beauty Gummies

Kruidvat Oh My Beauty Gummies

Wow! Dit artikel is zelfs uit 2020. Het is een review over de Kruidvat Oh My Beauty Gummies welke natuurlijk nog steeds super populair zijn bij Kruidvat. Ik gebruik zelf de My Hair Gummies dagelijks, al een hele tijd en ben hier heel erg tevreden over. Ik heb het idee dat hierdoor mijn haar meer volume heeft en dikker aanvoelt en dat is natuurlijk een heel prettig gevoel.

Heb jij deze drie artikelen gelezen? 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’? 

 

Delen: