fbpx
49   386
118   400
92   147
58   106
279   831

Een gelukkig nieuwjaar

Een gelukkig nieuwjaar

Lieve allemaal! Via deze weg wil ik jullie uiteraard een gelukkig nieuwjaar toewensen. Hopelijk hebben jullie een fijne Oud&Nieuw gehad en 2022 goed af kunnen sluiten. 2022 was een mooi jaar waarin ik mij heb beseft hoe dankbaar ik ben voor mijn lieve familie en mijn schatten van vrienden. Voor mijn werk, de shoots en campagnes die ik heb mogen doen en de toffe trips die ik heb mogen maken. Onthoud, geluk en gezondheid is het allerbelangrijkste en dat wens ik iedereen voor 2023.

Ik heb onwijs veel zin in het nieuwe jaar. Uiteraard ga ik gewoon lekker verder met mijn blog en mijn instagram. Ik heb hier nog iedere dag zoveel plezier in. Dit jaar wil ik mijn focus leggen op het groeien van mijn statistieken. Meer engagement op Instagram en meer bezoekers op mijn blog. Ik wil daarnaast actiever zijn op Pinterest en op TikTok om een breder platform te creëren. Daarentegen wil ik ook meer rust voor mijzelf creëren. Ik ben in 2022 heel erg druk geweest en er zijn weinig avonden geweest die ik niet achter mijn laptop heb doorgebracht. Iets wat ik puur aan mijzelf te danken heb en dat wil ik wel echt veranderen. Ik ga proberen productiever te werken, verder vooruit te werken en kritischer zijn op de campagnes die ik ga doen.

Het afgelopen jaar heb ik, zoals jullie van mij gewend zijn, iedere werkdag een artikel gepubliceerd. Alleen bij hoge uitzondering is mij dit niet gelukt. In 2023 ga ik hier want minder streng op zijn. Natuurlijk zal het een streven blijven maar als het een keertje niet zo is, dan is het niet zo. In the end denk ik dat kwaliteit altijd boven kwantiteit moet staan en zal dit mijn uitgangspunt zijn.

Natuurlijk hoop ik dat jullie ook in 2023 mij weer volgen. Niet alleen op mijn blog en instagram, maar dus ook op mijn TikTok en Pinterest! Thanks daarvoor x

Wat zijn jouw doelen voor 2023?

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’? 

Delen: