fbpx
68   453
122   416
93   152
58   110
279   837

Kruidvat Oh My Beauty Gummies

Kruidvat Oh My Beauty Gummies

Nieuwe lanceringen, daar ben ik als blogger natuurlijk als de kippen bij. Kruidvat lanceert, met grote trots, haar gloednieuwe Oh My Beauty Gummies. De populariteit van supplementen in de vorm van een gummy is natuurlijk de afgelopen tijd ongelofelijk toegenomen. Hier speelt Kruidvat natuurlijk slim op in. Ik ga jullie in dit artikel alles vertellen over de nieuwe en zeer betaalbare Kruidvat Oh My Beauty Gummies. Lees je mee?

Kruidvat Oh My Beauty Gummies

Kruidvat Oh My Beauty Gummies

Uiterlijke schoonheid begint van binnenuit, oftewel bij een een gezond innerlijk. Hier zijn onder andere gezond en gevarieerd eten en voldoende bewegen dagelijks een onderdeel van. Met het innemen van extra vitamine kun je je lichaam een stukje helpen. Dit is natuurlijk precies waar deze beauty gummies voor je huid en haar voor zijn bedoeld. Deze zachte en smakelijke gummies zijn een nieuwe toedieningsvorm van vitamine en vervangen de tabletten en poeder.

Ze werken van binnenuit en laten je van buiten stralen. 

Er zijn drie varianten, namelijk:

 • Konijntjes – Oh My Hair Gummies – 60 stuks
 • Hartjes – Oh My Skin Gummies – 40 stuks
 • Beertjes – Oh My Tan Gummies – 60 stuks

De gummies zitten in een verpakking die je inderdaad doet denken aan vitaminepillen. Een doorzichtig, plastic potje met een typische ‘medicijn’ dop.

Dosering: 1 x daags 2 gummies innemen. Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.Oh My Hair Gummies

Laten we beginnen bij de Oh My Hair Gummies. Dit zijn mega schattige, blauwe gummies in de vorm van een bunny. Zowel de kleur als de geur is in ieder geval vrij chemisch. Het zijn gummies die biotine en zink bevatten. Dit zijn ingrediënten die bijdragen aan een normale haargroei. Daarnaast zorgt het voor een goede conditie van het haar en het behoud van glanzend haar. Hoewel ik had verwacht dat deze bunny gummies naar kauwgombal zouden smaken hebben ze een bessensmaak en die valt me echt helemaal niet tegen.

Oh My Skin Gummies

Door naar deze super schattige rode hartjes. Dit zijn de skin gummies in een aardbeiensmaak. Ze geven je huid de liefde die het verdiend. De gummies bevatten Vitamine A en dit voedt de huid van binnenuit en het herstellend vermogen wordt ondersteund. Hiernaast zit er ook Vitamine C in die bijdraagt aan de vorming van het lichaamseigen collageen dat de huid verstevigt en Vitamine E die een anti-oxidatieve werking heeft en helpt om gezonde lichaamscellen te beschermen.

Oh My Tan Gummies

Naast hartjes en konijntjes is het nu de beurt aan beertjes. Dit zijn de Sun gummies die Vitamine A, C en biotine bevatten. Deze ingrediënten zorgen ervoor dat de huid van binnenuit wordt verzorgd. Hiernaast bevatten deze gummies ook Vitamine E die de lichaamscellen beschermt tegen een anti-oxidatieve werking door UV straling van de zon. De beertjes bevatten ook B-caroteen, beter bekend als Bètacaroteen. Een ingrediënt dat de huid wederom beschermt tegen UV schade. Deze beertjes hebben een sinaasappelsmaak.

Kruidvat Oh My Beauty Gummies

Mijn mening

Super leuk dat Kruidvat inspeelt op deze trend en hiermee betaalbare haar- en huid gummies aanbiedt. Wat dat betreft denk ik sowieso dat dit een hele goede lancering is aangezien voorheen dit soort vergelijkbare gummies zeker niet tot de categorie ‘goedkoop’ behoorden. Daarnaast vind ik de vormgeving super leuk gedaan en zijn de gummies echt om vrolijk van te worden. Eerlijk is eerlijk, het zijn te schattige snoepjes! Qua kleur, vorm en smaak heb ik er niets op aan te merken. Ik denk dat het een product is dat bijna niet te reviewen is omdat het gewoon geen wereld van verschil geeft. De gummies zijn leuk en lekker en het eten van 2 gummies per dag zal zeker helemaal geen kwaad kunnen. Sterker nog, gezien alle ingrediënten denk ik dat het gewoon een leuk en lekker vitaminesnoepje is. Neem jij iedere dag netjes 1 of 2 vitaminepillen? Dan zou je zeker eens deze gummies kunnen proberen!

Deze Kruidvat Oh My Beauty Gummies kosten €7,99 per stuk en liggen vanaf 2 juni in de winkels van Kruidvat. 

 • De gummies zijn geschikt voor vegetariërs.

Een ander artikel lezen over dit onderwerp? –> Hair Gummies: Werkt het echt?

Wil jij online Gummies Voedingssupplementen kopen? Kijk eens bij Bol.com, zij hebben een groot assortiment.

Heb jij weleens van gummies gehoord?

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

3 Reacties

 1. 2 juli 2020 / 01:34

  Ik heb allergiereactie van my hair gummy van het merk van de kruidvat is dat mogelijk?
  Ik heb 4 dagen gebruikt en ik had zo een jeukt en puisten op mijn hoofd en de rest van mijn lichaam.
  ik ben naar de dokter gegaan medicijnen gekregen het was overgegaan, maar ik wilde zeker weten of het echt door mijn haar gummy kwam. dus Ik ben weer mijn haar gummy gaan gebruiken ja hoor het was weer raak. Zijn nog meer mensen die hier last van heeft.

  allergiereactie

  • Lisa
   4 juli 2020 / 00:23

   Had wel het idee dat ik meer puistjes of plekjes kreeg in me gezicht, alleen dit wordt nu minder, gebruik ze nu ongeveer een week.

  • Ash
   9 juli 2020 / 01:00

   Hier ook! Ineens enorme uitbraak aan puisten op mn gezicht. Ga gelijk stoppen met het innemen van de haar gummies. Slik ze nu zo’n 3 weken en vroeg me al af waarom mijn huid zo slecht was.. 🙁