fbpx
32   147
25   56
67   128
25   261
24   103

Leuke kerstcadeaus om aan jezelf te geven

Leuke kerstcadeaus om aan jezelf te geven

Bij kerst denk je aan gezelligheid, lekker eten en drinken, aan een kerstboom, veel kaarslicht en aan cadeautjes. Nog een paar daagjes wachten en dan is het echt zover. Ik kan stiekem niet wachten want ik ben dol op de kerst. Wij vieren het altijd met vrienden en familie en zodra het buiten kouder begint te worden kijk ik er al naar uit. Bij het kopen van cadeaus denk je vooral aan cadeaus voor een ander maar koop jij weleens cadeaus voor jezelf? Ik zeker wel. In dit artikel een lijstje met leuke kerstcadeaus om aan jezelf te geven.

Cadeautjes voor jezelf

Nieuwe telefoon

Twee jaar geleden besloot ik mijzelf een nieuwe telefoon cadeau te geven. Het hele jaar spookte het al door mijn hoofd en eind december dacht ik: “Waarom ook niet? Let’s go!” Ik had dat jaar mijn doelen zakelijk behaald, zag het als goede investering en koos voor een iPhone 12 Pro Max met het grootste geheugen. Mijn gloednieuwe telefoon ontving ik de volgende dag al en ik was er zo blij mee. En nogsteeds want het is een fantastisch ding! Ik gebruik hem iedere dag voor mijn Social Media, het maken van foto’s, het versturen van e-mails en berichtjes via Whatsapp en ga zo maar door. Inmiddels zijn we dus twee jaar verder en twijfel ik of ik dit jaar weer een nieuwe telefoon moet aanschaffen. Mijn oog was gevallen op de iPhone 14 maar helaas hoor ik veel slechte verhalen over bugs. Een iPhone 13 kopen zou een goed alternatief zijn. Het liefst heb ik dan de roze met een geheugen van 128GB.

Welness momentje

Je hebt vorige week vast mijn mededeling gelezen, ik was gevloerd door een fikse verkoudheid. Een aantal dagen kon ik niets anders dan met een belabberd gevoel op de bank liggen. Of ik hierdoor rust ervaarde? Alles behalve! Ik had een to-do list van hier tot Tokio en had even geen idee hoe ik dit allemaal moest gaan oplossen. Helaas had ik te weinig vooruit gewerkt waardoor er even geen content online kwam. Balen! Maar het heeft mij ook doen realiseren dat ik het soms te druk heb en te veel hooi op mijn vork neem. Als content creator is december nu eenmaal een van de drukste maanden van het jaar en ik zeg niet graag nee. Wel heb ik voor mijzelf genoteerd dat ik in 2023 beter op mijzelf wil gaan letten soms even wat rustiger aan wil doen en wil ontspannen. Een welness moment vind ik een mooi cadeau voor mijzelf. Een luxe beautybehandeling of een lekkere lange massage, ik ga het regelen en er onwijs van genieten!

Mooie accessoire

Celebrate life! Stilstaan bij momenten om ze te vieren, ik doe het te weinig en ik denk dat ik hierin niet de enige ben. Bij het behalen van doelen ben ik al snel geneigd om het weg te wuiven en heb ik eigenlijk alweer een nieuw doel paraat staan. Stom want even stilstaan bij het moment is juist heel goed! Het mag met iets kleins zijn zoals aan glaasje bubbels of lekker een schaal sushi terwijl je, met je partner, een filmpje kijkt op Netflix. Gezellig! Echter heb ik altijd per jaar één groot doel en als ik die behaal gun ik mijzelf een mooi accessoire. Dit kan een ring zijn of bijvoorbeeld een horloge of een tas. Bij het stellen van het doel heb ik dit cadeau ook al bepaald en dat geeft een leuke extra motivatie. Dus, heb jij al heel het jaar een bepaalde tas voor jezelf op je lijstje staan? Go for it. Je verdient het!

Dit zijn, als je het mij vraagt, leuke kerstcadeaus om aan jezelf te geven. Geef jij jezelf weleens een cadeau? 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’? 

Delen: