fbpx
96   171
49   181
31   69
68   138
25   273

Favorieten van november 2022

Favorieten van november 2022

Jawel, jawel, jawel! Geloof het of niet, het is december. Daar ben ik echt mega excited over. Ik vind de decembermaand namelijk altijd onwijs gezellig. De agenda is al goed gevuld en als je het aan mij ligt kan het niet snel genoeg kerst zijn. Maar, zoals jullie van mij gewend zijn, sluit ik de maand niet af zonder mijn favorieten met jullie te delen. Ben je benieuwd naar mijn favorieten van november 2022? Lees dan gezellig met je mee.

Huisdier portret op canvas

Huisdierportret

Van Lavistique ontving ik een huisdier portret op canvas. Het eindresultaat is echt the best ever! Ik heb een schilderij laten maken met een renaissance stijl. Omdat Sjakie en Spyke absoluut vriendjes zijn moesten ze natuurlijk in één schilderij. Het schilderij staat bij ons in de slaapkamer en iedere keer als ik ernaar kijk wordt ik er zo blij van. Kijk nou? Het is toch te leuk! Ben jij nog op zoek naar een origineel cadeau voor de feestdagen? En heeft diegene een huisdier? Neem dan absoluut een kijkje bij Lavistique!

Maybelline Superstay Vinyl Ink Liquid Lipstick

En eindelijk kwam er in november weer een good old lipstick review online. Stiekem was ik hier zelf helemaal excited over. Ik ben natuurlijk echt gestart als beautyblog en ik kwam weer helemaal in die vibe. Leuk! Ik reviewde de Maybelline Superstay Vinyl Ink in de kleur 20 coy. Het is absoluut een hele mooie kleur en ik ben heel erg te spreken over de kwaliteit van deze liquid lipstick. Mocht je benieuwd zijn naar de swatch en het resultaat op mijn lippen, check de review.

Snuggs menstruatie ondergoed

Snuggs period underwear

In 2022 heb ik menstruatieondergoed ontdekt. Ik heb verschillende merken, soorten en maten geprobeerd en de Snuggs period underwear is mijn ultieme winnaar. Als je het mij vraagt is het Snuggs menstruatie ondergoed echt het best. De slipjes zijn super comfy en zacht. Het absorberende laagje in het slipje is dun waardoor je het niet voelt zitten en ook niet ziet zitten wanneer je bijvoorbeeld een jeans draagt. Mocht je nieuwsgierig zijn, lees dan zeker mijn uitgebreide review.

Wil jij period underwear van Snuggs proberen? De code LINDSEY15 geeft je 15% korting (geldig t/m 7 december) Happy shopping!

Favorieten van november 2022

Dit waren ze, mijn favorieten van november 2022! Als je één favoriet van november mocht kiezen, wat zou het zijn?  

Pin this image on Pinterest

Volg je mij al op Instagram Bloglovin

Delen: