fbpx
198   204
82   236
56   116
13   195
66   391

Maybelline Superstay Vinyl Ink

Maybelline Superstay Vinyl Ink

Oh yes! Het is eindelijk weer tijd voor een good old lipstick review. Wow, wat is dat lang geleden hè? Een tijdje terug kreeg ik de Maybelline Superstay Vinyl Ink Liquid Lipstick in de kleur 20 Coy binnen. Na heel wat goede verhalen over deze liquid lipstick was ik meteen onwijs nieuwsgierig. Ben jij ook nieuwsgierig naar deze lipstick? Lees dan nu mijn review.

Maybelline Superstay Vinyl Ink

Maybelline Superstay Vinyl Ink Liquid Lipstick

Een lipstick die 16 uur blijft zitten en na al die uren ook nog fijn voelt op je lippen? Maybelline belooft het met deze lipstick! 

Misschien heb je weleens gehoord van de Matte Ink lijn van Maybelline. De reviews over deze lipstick zijn onwijs positief. Echter ben ik zelf niet zo mega fan van ultra matte lipsticks. Puur omdat het mijn lippen uitdroogt en ik het totaal niet comfortabel vind. Deze Maybelline Superstay Vinyl Ink belooft hetzelfde qua ‘superstay’ maar is in plaats van ultramatte juist een beetje shiny. Dat klinkt goed!

Maybelline Superstay Vinyl Ink

Ik vind het design van de verpakking erg tof! De liquid lipstick is vrij groot qua formaat, hij is rechthoekig met in 3D ‘Vinyl’ op de zijkant. Maybelline kenmerkt zich natuurlijk met de skyline van New York en deze 3D letters op de zijkant doen mij daar aan denken. Ik weet zeker dat dit geen toeval is. De liquid lipstick breng je aan met een sponsapplicator.

De huls is een ourode kleur. Een beetje een ‘my lips but better’ kleur. De lipstick zelf wijkt wel iets af van de kleur van de huls. Hij is namelijk want donkerder dan de huls en hij neigt eerder naar paars in plaats van roze. Overigens hoor je mij niet klagen hoor. Ik vind deze tint erg mooi in de herfst en winter. De applicator werkt heel erg fijn. Hij brengt de lipstick heel gemakkelijk aan en werkt heel precies. De dekking is heel mooi en de kleur is erg gepigmenteerd.

Maybelline Superstay Vinyl Ink

Review Superstay Vinyl Ink Liquid Lipstick van Maybelline

Als je een lipstick ‘superstay’ noemt, dan moet dit natuurlijk worden uitgetest. Ik heb de lipstick in de ochtend, na mijn ontbijt, aangebracht. Een kopje koffie en een kopje thee overleefd hij prima. Een lunch? Zeker! Je ziet wat slijtage maar niet extreem. Hij begint licht glossy op mijn lippen maar naarmate de tijd verstrijkt wordt de lipstick steeds matter. Maar, gelukkig blijft hij comfortabel en droogt hij mijn lippen niet uit. Ik ben onwijs blij met de kleur Coy en ik zou deze kleur absoluut opnieuw kopen. Dat zegt genoeg toch?

Deze Maybelline Superstay Vinyl Ink kost € 17,99 bij Douglas (tip: je koopt hem nu met 25% korting voor €13,49!)

Draag jij regelmatig een lipstick?

Volg je mij al op Instagram Bloglovin?

Delen: