fbpx
68   453
122   416
93   152
58   110
279   837

Snuggs menstruatie ondergoed

Snuggs menstruatie ondergoed

Ik gebruik inmiddels al ruim een jaar menstruatie ondergoed. Dat is uiteraard niet voor niets. Ik ben er oprecht fan van! Er zijn heel veel verschillende merken op de markt en daar zit wel echt een enorm verschil tussen. Na het testen van verschillende merken kwam ik uiteindelijk terecht bij Snuggs menstruatie ondergoed. Dat was meteen een schot in de roos. Ja, dit is het fijnste ondergoed op de markt. 100%! Ik ga je er alles over vertellen. Off we go!

Snuggs menstruatie ondergoed

Mijn ervaring met menstruatie ondergoed van Snuggs

Menstruatie ondergoed of period underwear is ondergoed met een absorberende laag. Naast je menstruatie zou je dit ondergoed dus ook kunnen gebruiken bij urineverlies of bij veel afscheiding. Bij Snuggs hebben ze veel verschillende modellen en je kiest per model de juiste bescherming. Zo kun je van een lichte bescherming tot een hevige bescherming kiezen (tussen de 1 en 4 druppels). De druppels zijn vergelijkbaar met de druppels die je op een tamponverpakking ziet staan.

Lees ook –> Menstruatie ondergoed van Snuggs

Period underwear in verschillende modellen 

Ik heb nu dus ook meerdere modellen varierend van 1 tot 3 druppels. Dat is persoonlijk maar mijn menstruatie is nooit heel hevig dus voor mij is dit voldoende. Sommige modellen draag je op lichtere dagen en andere op wat heftigere dagen of juist in de nacht. Voordat je de onderbroeken gaat gebruiken maak je ze nat en was je ze uit op 40 graden. Dit zorgt ervoor dat het absorptie stuk in het ondergoed wordt geactiveerd. Vervolgens laat je het ondergoed drogen aan de lucht aangezien ze niet in de droger mogen. Hierna is het ondergoed ready for use!

Snuggs menstruatie ondergoed

Hoe werkt het menstruatieondergoed van Snuggs?

  • Sneldrogende, absorberende laag
    • Deze laag bevat een speciaal ontwikkelde technologie die snel vocht opneemt waardoor je droog aanvoelt. Het bevat een antibacteriële laag die 99% van de bacteriën vernietigt.
  • Sterk absorberende laag
    • Deze laag bevat materiaal dat effectief vocht absorbeert. Het is de middelste laag die dun aanvoelt.
  • Ondoordringbare laag
    • Last but not least, de laag die geuren absorbeert. Met een capaciteit van maximaal drie normale maandverbanden is hij geschikt voor sterke en zwakke menstruatiedagen.

Hoe Snuggs wassen?

Menstruatie ondergoed is natuurlijk een duurzaam alternatief voor tampons en maandverband. Het ondergoed kun je namelijk gewoon wassen. Ja echt! Na het gebruik spoel je het ondergoed uit met koud water. Vervolgens kan het broekje gewoon mee in de bonte was om 30 of 40 graden. Na het wassen laat je het drogen aan de lucht. That’s it! Ik heb mijn ondergoed al meerdere keren gebruikt en dus ook al regelmatig gewassen en het blijft echt heel erg mooi. De kwaliteit is dus top!

Snuggs period underwear

In the end is het, denk ik, het belangrijkst dat je je fijn en comfortabel voelt tijdens je menstruatie. Je voelt je al niet op en top dus alles wat je kunt doen om je beter te voelen is belangrijk. Voor mij heeft Snuggs menstruatie ondergoed hier absoluut een aandeel in. Het ondergoed zit heerlijk, is super zacht en stretchy en ik voel me er zelfverzekerd in. Onder een jeans zie je totaal niet dat je het ondergoed draagt en ik ben nog nooit doorgelekt. Daarnaast vind ik het een onwijs prettige uitkomst in de nacht!

Wil jij period underwear van Snuggs proberen?

Heb jij weleens menstruatie ondergoed geprobeerd?

Volg je mij al op Instagram Bloglovin?

Delen: