fbpx
21   47
59   262
41   86
60   179
40   227

De leukste kortingscodes

De leukste kortingscodes

Het is vandaag 5 december, oftewel Sinterklaas. Ik weet nog zo goed hoe ik vroeger uit kon kijken naar deze dag. Pakjesavond met het hele gezin, een kleed vol met cadeaus, oma op bezoek, één groot feest! Ik heb er onwijs goede herinneringen aan. En ik dacht, omdat het vandaag Sinterklaas is, geef ik jullie ook een cadeau in de vorm van de leukste kortingscodes. Ben jij nog op zoek naar mooie cadeaus voor deze decembermaand? Voor je moeder, een vriendin, je zus of misschien wel voor jezelf? Lees nu mee!

Kortingscode van Snuggs

15% korting op Snuggs menstruatie ondergoed

Yesss! Ik heb een kortingscode van Snuggs voor je. Begin 2022 testte ik voor het eerst het menstruatieondergoed van Snuggs uit en inmiddels ben ik helemaal om. Ik vind het echt een onwijze uitkomst tijdens mijn menstruatie en ben oprecht enthousiast over Snuggs. Mocht je alles over het period underwear willen weten, lees dan mijn artikel ‘Snuggs menstruatie ondergoed‘.

Wil jij period underwear van Snuggs proberen? De code LINDSEY15 geeft je 15% korting (geldig t/m 7 december)

Zijden boeket

15% korting bij Sandra’s Flowers and More

Hoe prachtig is dit boeket? Ik ben er zo ongelofelijk blij mee. Hij staat perfect in onze slaapkamer en fleurt de boel enorm op. Het is niet zomaar een boeket maar een boeket van zijden bloemen. Van onwijs hoge kwaliteit want ze zijn nauwelijks van echte bloemen te onderscheiden. Een zijden boeket heeft weinig onderhoud nodig, is ook nog eens duurzaam én stinkt of verwelkt niet! Hoe Nice?

Met de code Lindsey15 krijg jij 15% korting bij Sandra’s Flowers and More (geldig t/m 15 december)

15% korting bij Rihoas

Ken je het merk Rihoas? Ik sinds kort wel. Ze hebben een prachtige webshop met dameskleding. Inmiddels heb ik meerdere items van het merk in mijn kast hangen waaronder deze mooie blazer. Hij valt perfect op maat en is echt gemaakt van hele mooie kwaliteit. Ik ga dit merk in ieder geval absoluut in de gaten houden. Ik heb namelijk ook al een paar hele mooie jurken gespot voor de feestdagen!

Met de code LiBeljaars krijg je 15% korting bij Rihoas.

20% korting bij Quist Watches

Wat is nou het perfecte cadeau voor de feestdagen? Uiteraard een horloge. Als je het mij vraagt maak je iedere man en vrouw blij met een mooi, nieuw horloge. Ik heb laatst een horloge van Quist Watches toegevoegd aan mijn collectie. Dit horloge is de ‘Lott linnen light brown gold white’ en is dus een goud horloge met een witte wijzerplaat en een beige, linnen band. Love it! Mijn vriend heeft overigens ook een prachtig horloge van het merk. Zoek je dus nog een horloge voor bijvoorbeeld je vader, broer of vriend? Neem zeker een kijkje bij Quist Watches.

Met de code Lindsey20 krijg je 20% korting bij Quist Watches

€ 10,- korting bij BURGA

Om mijn telefoon heb ik altijd een hoesje van BURGA met een ringholder. Ik heb verschillende kleuren en printjes maar het is wel echt altijd van het merk BURGA. Het merk heeft de leukste designs en de hoesjes zijn van top kwaliteit. Het zijn dan ook niet de goedkoopste hoesjes die er zijn en daarom komt deze korting wel enorm van pas. De code geeft je namelijk 10 euro (!!!) korting op een hoesje. Dat is mooi meegenomen, vind je niet?

Met de code LINDSEYX10EURNL krijg je 10 euro korting bij BURGA.

Zo, alsjeblieft! Met sinterklaas een artikel vol met de leukste kortingscodes! Happy shopping X

Volg je mij al op Instagram Bloglovin?

 

Delen: